45

Анонимен

преди 4 години

Отговор ще има 100 % и той най верятно ще бъде асиметричен.Може би ще направят атентат в Израел или демостраций , палежи и атентати в Ирак.Няма да смеят да направят голяма атака срещу американски войници защото САЩ ще нападне Иран и бързо и без големи проблеми ще унищожи военната инфрастуктура и т.н.....

44

Богомил

преди 4 години

До ХИРОШИМА-НАГАЗАКИДаваш ли си сметка, колко милиони жертви щеше да вземе продължаващата война по вина на фанатизираните японски генерали?Бомбите ги спасиха милиони!След този удар японците капитулираха.Или е по-хуманно да се избият милиони с конвенционални оръжия? "Хуманна война" има само в главите на троловете, пропагандатори.30 години след края на войната, в различни части от джунглите на Азия намираха японски войници, мислещи, че войната продължава. Помощта на САЩ промени Япония.Чел ли си?

43

Анонимен

преди 4 години

"Щурмуване на посолството на САЩ" е част от тактическата схема. Подобна операция "Сулеймани" се разработва с месеци от интелигентните служби.В дъното са икономическите интереси на САЩ, в случая същите газови тръби от находището на Израел.Друг въпрос е колко това находище е на Израел, ама на кой ли му пука.

42

ще се вдигне шум

преди 4 години

ще поривът русофилите и ще се забрави. После друг ще се изрепчи и великият Аллах набързо ще си го прибере и ще му даде да шииба 40 девици. Велих е Аллах, прибира ги бързо! Путин ислямист ли е?

41

Анонимен

преди 4 години

Не се гъбаркайте с Рассията, защото Дядя Вова има свръх модерна и безаналогова стелт технология с която кара всеки враг да трепери. Кузя например има димна стелт завеса - като почне да пуши не мож разбра какво иде на хоризонта. А невидимият самальот Су-57 директно аварира по време на полет, после пада върху радара на противника и не мож го видиш повече... жалко, че са останали само 2-3 здрави бройки.

40

Анонимен

преди 4 години

Единствените ислямисти, които се борят реално против Ислямска държава, са иранците, защото иранците са шиити, а Ислямска държава са сунити. Турците и арабите също са сунити и подкрепят Ислямска държава. Така че с убийството на този генерал САЩ реално спасиха Ислямска държава от унищожение...

39

До Анонимен 45

преди 4 години

как пък не изтрепаха вас, ветропоказателите, сине на активен борец срещу фашизъма и капитализъма, мозъчен клизматико, сега слуга на новия голям брат?такива като теб, промити мозъци, са основното месо в редовете на ислямска държава. накрая - понеже не можете да мислите и не ставате за друго - ви качват в 1 джип, пълен с взрив, и ви пращат да ставате мъченици.

38

Не извратен тип

преди 4 години

ВСИЧКИ *** У ФЕЙСА ДНЕС СА ЖО СУИ СОЛЕЙМАНИ,ОБАЧЕ ИДЕЯ СИ НЯМАТ ,ЧЕ САЩ ПОДАДОХА СИГНАЛ ДО РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА ГОТВЕН АТЕНТАТ ВЪВ РУСИЯ ОТ ТОЗИ

37

Анонимен

преди 4 години

Иран са нанесли удари по американска база в Ирак. Има много загинали американци... Работата става дебела, американците май ще го ядат...

36

Какво ще последва?

преди 4 години

Ми то е ясно. Ако силният глъм и як комшия ти забие един шамар пред асансьора във входа, че си му спрял на мястото. Какво ще последва, ще му подпалиш колата /чергата/ защото неможеш да го смачкащ. Това се очаква сега за съжаление.

35

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 30Нещо си се объркал, но дали е случайно? Саддам беше сунит, репресираше и избиваше шиите. В затворите държеше главно шиити. А ислямистите от Ислямска държава са сунити, затова и иранците, които са шиити, се болят против тях. както и против всички сунити. Проиранската Хизбула, ръководена от този генерал има терористи навсякъде, като във Венецуела са подкрепяни от Мадуро, който им издава дипломатически паспорти. Във Венецуела има милиони араби. Занимават се и с трафик на наркотици.

34

Анонимен

преди 4 години

До 42Летс сии.

33

генералът не е първи

преди 4 години

няма да е и последен. Куп други любимци на великият Аллах се гътнаха преди него, все велики, най-велики, ама не знаят на кого да се репчат. Сега ще да се радват на 40-те девици, то горките май съвсем се прокхурвиха да обслужват толкова джихадисти от ислямисткия свят. Алилуя.

32

шматка

преди 4 години

До хирошима-нагазакиА спрете с тези бомби.Защо не кажеш че месец преди тях на конференция САЩ Вб и СССР изпращат нота до японския император в която настояват Япония да капитулира.Императора презрително отказва.Кой е виновен за Хирошима и Нагазаки

31

Анонимен

преди 4 години

В заглавието се крив отговора САЩ/СолейманиЗвяр срещу трошичка миришеща на пръст :)

30

Анонимен

преди 4 години

Дроновете знаят къде е Кремъл, сами се ориентират и отиват.

29

Анонимен

преди 4 години

Кой се е хванал със САЩ, го е ял. Не ги дразни че са като питбул

28

Не извратен тип

преди 4 години

Това убийство облажи Тръмп за изборите,подсили Израелските позиции във местноста,успокои страстите на встимащите във Иран,абе да не се заформи скрита коалиция САЩ-ИРАН-ИЗРАЕЛ срещу ЕС ? Газпром и Гермаия ще страдат,Русия спазари убийството благодарейки за сигнала за атентат

27

Аллах е велик

преди 4 години

затова преждевременно прибра при себе си генералчето, то също беше велико и ще се радва на 40 девици во веки веков. Амин.

26

Кефф

преди 4 години

Руската техника е на светлинни години от американската и то в негативна посока.