110

Анонимен

преди 4 години

Газопроводът е секретен обект от национално значение. Пращането на снимки на политическия враг на НАТО и ЕС е държавно престъпление.

109

Kирчо

преди 4 години

Как хитро Борисов изигра кремълския злобен дребосък с прословутите му потоци. Борисов е освободителя на България от руско робство.

108

Анонимен

преди 4 години

Какви стотици милиони бе киртак?какъв разпределителен център си бил?72 милиона годишно е била максималната сума, която България е взимала за пренос на газ.

107

До Алото

преди 4 години

Само виж първите ни мъже, пардон и жената, по махленски заела един пост и не знае на кой свят е... че разбереш що са матриал...

106

Анонимен

преди 4 години

A tezi koito sa pravili do sega shte gi vkarash li po njakolko godini tam ta da si pochinat - da si prebrojat parite,zashtoto dosega ne sa imali vreme.

105

Алооо

преди 4 години

Хей, има ли някой, който да знае какво е правова държава?! Има ли закони за ГЕРБ? Нека никой да не забравя, че не е вечен. От 10 години до гуша ми дойде да откриваме топлата вода и да плащаме за това, пълно е с некадърници навсякъде...

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115А пък ти си един безполов селски миризливец.

103

Анонимен

преди 4 години

До 66 От таз тръба "Ползи за нас няма в близките 20 години- изчислено е вече. Ползите са за кремльовския гном и сърбежите" - И ти ли точно изчисли ползите, неграмотен каскет, учил ли си изобщо сметанка? В главата ти се клямбучка втечнен мрак замразен при минус 165 граддуса като шкембе чорба в канче. Не знаеш на кой свет си и бълнуваш глупости. До теб опряхме ти да ни кажеш какви са ни ползите и загубите. Ако слушат такива като теб в БГ нищо няма да се строи и няма да има работни места.

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен108 А ти си само един анонимен плюещ многополов *** .

101

Данков

преди 4 години

Бойко беше само марионетка в България, но в последствие се оказа съсобственик на държавата.Знам че звучи пресилено, но е така според мене.Доган го издигна от нищото и го направи личност, после(поне докато беше млад) Бойко изглеждаше добре за нас българите, тоест бори се с неправдата и т.н.Сега изглежда като един одъртял бай ***, който си няма напредстава какво прави.

100

Анти-Сорос

преди 4 години

Анонименпреди 3 минути 1 5По добре демократична шистова газ от САЩ отколкото тоталитарна газ от Путин!=============================Смучи пожарникарския *** да ти напълнят устата с "демократична шистова газ от САЩ"!

99

Анонимен

преди 4 години

платиха ли му за строителния надзор ?

98

Зозо

преди 4 години

Уааахахахааааааа, токущо гледах видеото от хеликоптера. Въртят се през едно и също място, все едно е много построеното. Пълен смях, лъжи..... Що не се виждат машини, багери, работници? реално няма и 5 км. построено:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Пък на тая дето много трие - под опашката!!!

97

Анонимен

преди 4 години

Превърна България от регионален разпределителев център ,в транзитно трасе . И вместо печалби от стотици милиони ,сега се радва на няколко жалки десетки милиончета .

96

Анонимен

преди 4 години

Ама защо е прелетял над тръбите, защо не е слязъл долу и да провери компресията ?

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104Пък ти си един анонимен плюещ по мияр.

94

Оценител

преди 4 години

Браво Бойко! Наш победоносен Генерал!!!

93

Анонимен

преди 4 години

Докара ни да купуваме газ от Турция. Велико постижение след ,,владичество ,съжителство ,,.

92

Анонимен

преди 4 години

Боко е само един джафкащ пудел, ама в страната на офтсите и пудела е вълк. Офтси!

91

Въпрос

преди 4 години

Кога най-после някой ще провери колко часа работа му се събират на премиера за година?!!!!! Това ли му е работата непрекъснато да се вози в джипа и уж да инспектира. Това ли е работата на един премиер?!!! Колко плащаме за тези командировки?!!!