119

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоВ природата няма катаклизъм, равен на катаклизма "управление на ГЕРБ".

118

Sichtpunkt

преди 4 години

Flussiges Brot :) :) :)

117

Анонимен

преди 4 години

Златна възможност за тиквата да се появи като месията, който ще напои жадните. По-добре да чакаш нещата да стигнат до бедствено положение и да използваш случая като реклама, отколкото да си свършиш тихо работата, града да си има вода и никой да не забележи колко си велик - това е философията на герберите.

116

ПроСоТо

преди 4 години

водоноски,тирове с минерална вода.....Ей,май съм пропуснал:-Да не е станало катастрофално земетресение,или друг ужасен природен катаклизъм,та се прилагат мерки,характерни за военна инвазия?..Ей,Перник да не стана Дамаск бре?..какво викате?-Природното БЕДСТВИЕ ,наречено "герб" во главе с Манекена на Хелуин сай развилняло и ето ти резултата?..Е,ВИЕ го рекохте...Айде сега :-"Дайте да дадем,другари!..Не секи перничанин-бутилка минерална вода БАНКЯ!"....а бакалъм!

115

Sichtpunkt

преди 4 години

Днес съм само на бири:):):):)Само така нема се даваме! :) :) :)

114

Анонимен

преди 4 години

Коледа 2020, България, режими на ток вода, скоро и на парно, Африка на Балканите!

113

Анонимен

преди 4 години

до червения тролДори и иронията ти е *** Герберски плъх, виж до къде се стигна от некадърното управление на ГЕРБ ? В 21 век един град във България е без вода. И не значи, че като си против мафията ГЕРБ непременно трябва да си червен. Макар че 90% от тази мафиотска структура са бивши комунисти.

112

Анонимен

преди 4 години

Залъгвате хората , че правите нещо!!! Я наистина се заемете със Стомана Перник. Може да се разбере какво количество вода е отклонила Стомана Перник, като се види колко стомана е произвела примерно за година. Защото за 1 тон стомана се изразходват 100 тона вода. Колко са плащали? А сега си покриха следите! Номерът със стари тръби и течове...А другарите от министерствата защо не са контролирали? Нали това им е задължението???

111

Анонимен

преди 4 години

Когато в България имаше ТКСЗта изнасяхме селскостопанска продукция за цял свят--Цялата продукция се изнасяше за Русия и стигаше да захрани два квартални магазина в Москва. Толкова им беше на капацитета на тия ТКЗС та.

110

Анонимен

преди 4 години

Тонката, няма кой да ти готви ли?

109

Анонимен

преди 4 години

Защо мен никой не ме снима,когато си върша работата?Уверявам,ви,че давам много по-качествен продукт от лицето на снимката.

108

Анонимен

преди 4 години

Ето изплю камъчето.Всичко в БГ става така,трябва да проима нужда.Винаги се прави в ''името на народа''.Някой да не си помисли,че нарочно е източен язовира?''НЕЕЕ!''Не ли?!А?!Как започнахме да се застраховаме навремето а?Идваха мутрите с бухалките и...се появи нужда от застраховане!Сега не е с бухалки,по завоалирано е.При пълен язовир няма как да се случи нали?Инициатора се появи като спасител!Ти да видиш?!!!Как ли знае къде са заровени тръбите дето източват язовира а?А?!!!Че и на Коледа!

107

Анонимен

преди 4 години

Тоя сам си кара джипа,сам си се интервюира и сам си се излъчва.Егати нарциса.

106

червения трол

преди 4 години

Тролете другари, Перник трябва да знае, че БСП ги подкрепя и защото ги мисли за доста плиткоумни ще се опита да извади всички перничани на жълтите павета на протест за да бутнат ГЕРБ и Бойко от властта. За това тролете другари! Червената победа е близко!

105

Анонимен

преди 4 години

Тонката, какво е менюто днес?

104

Анонимен

преди 4 години

Какво още трябва да се случи,за да се събуди от сън заспалото племе?

103

Анонимен

преди 4 години

Така като ги гледам тия двамцата та да попитам купиха ли рокля за булката и кой е щастливеца ???

102

Анонимен

преди 4 години

. . . Питейна вода за жителите на Перник е осигурена, изпратени са два тира с минерална вода, както и водоноски. . . .Гори камината в Банкя

101

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Лошото мина.Идва страшното ! -- Ренета Инджова 2019г.

100

Анонимен

преди 4 години

А тоя с очилцата срещу него-Николай Нанков,зам.м-р,а преди това и министър защо не е уволнен?