8

Анонимен

преди 4 години

Макрона го е страх само от млади жени.

7

Анонимен

преди 4 години

НАТО е вредно и ненужно.Разпадът е въпрос на време.В клещите на генералския кръг и хунтата на неграмотния предател Бойко нямаме полза от ЕС и НАТО а само негативи защото траншовете от Брюксел са само за кражби и нищо добро от тях не следва.Ако спрат траншовете няма да има за крадене и шайката ще се само изяде , друг вариант нямаме , защото буден народ няма .

6

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

И как НАТО и Русия станаха съседи !!Съществува доказателство, че президентът на СССР Михаил Горбачов е получил уверение от НАТО, че блокът няма да се разширява на изток.

5

Анонимен

преди 4 години

На НАТО им трябва ново плашило чебурашките не могат да уплашат никой.

4

XXX

преди 4 години

А вие хАмерикански инки .....вашите ядрени оръжия гарант ли са за примирие с Русия или Русия като ви запука ще ви трябва ноев ковчег ? Знайте скапани янки ......аз (българин) оръжие срещу брат си не вдигам няма и да вдигна ! Бойко е ваш но народа е на България !

3

Анонимен

преди 4 години

НАТО харчи сумати мангизи за оръжия, а в Европа милиони гладуват.

2

Анонимен

преди 4 години

САЩ да си държат оръжията в САЩ нямат място в Европа. НАТО трябваше да бъде закрито след разпада на варшавския договор и СССР.

1

Анонимен

преди 4 години

Празници са бе, хора. Стига с тия теми за армии, ракети, войни, НАТО, Путин, Турция, Ердоган и т.н. толкова ли няма нещо нормално да напишете.