14

Анонимен

преди 4 години

Не завиждайте на клошарите...Хора стигнали до там, дори и да вършат непочтени неща, не са за завиждане.

13

Анонимен

преди 4 години

Имало много гладни деца и семейства? Къде са бе Пешо? Клишета, лицемерие, псевдозагриженост и простотиия - това се демострира с тази снимка и коментарите към нея. Тази фурна не е длъжна да дава обяснение, напротив тя трябва да съди Петър Петров за уронване на престижа. Никой не е длъжен да храни клошари, семейства и т.н. - това е лична отговорност на всеки! Къде отидоха народни мъдрости като "който не работи не трябва да яде"? Защо се издига в култ мързела, безотговорността и простотията?

12

ПСВЕДОМОРАЛ

преди 4 години

Ми като си толкова човеколюбив, ти му плати ддс-то и го подари на когото трябва!Въобще какво протестирате срещу собственика? Това е нереализирана печалба, на която иначе трябва да й плати ДДС-то, ако взема да я подарява. А ако вземе да я подарява тайно, току-виж го затворят. Държавата е тази, срещу която трябва да негодувате! Вие трябва да се вдигнете, блеещите във фейсбуците, да си изберете политици, които да гласуват премахване на данъци при дарения... Ама не, по-лесно е да мразиш капиталиста

11

Унуфри

преди 4 години

В KFC ако някой НЕ ИЗХВЪРЛИ останала храна от заготовките в края на деня бива глобяван. Затова са и камерите в кухнята. Не да следят дали има хигиенни норми.

10

Анонимен

преди 4 години

Да разбира се че е редно.Собственикът на хлябът е решил че трябва да го изхвърли.Какво да събира клошарите на София и да им дава хляб ли?Па те станаха баровци вече.Оня ден един малък сополив мексиканец пред Кауфланд циврещ и хъхрещ че умирал от глад ми каза че приема монети само от 2 лв.Със жълти стинки не се занимавал.... Баща му сигурно е с Мерцедес-Бенц ЕС клас.Като крайно нуждаещ се инвалид с десетчленно семейство.Всеки ден по новините дават за такива.

9

Анонимен

преди 4 години

В днешното алчно общество не ме учудва. Не се спират пред нищо. Да, можеше да го раздадат в социални домове. Но, у нас такава е "културата", "възпитанието"."Щом не мога да му взема парите, няма да го дам на никой и ще го унищожа" - това е тука у нас разбирането за живота.

8

Автоджамбазин

преди 4 години

С непродадените нови автомобили се прави същото, за да се поддържа нивото на цените. Който има връзки успява да докопа някоя бройка. Продават ги на себестойност, което е 40-60% по-ниска цена, отколкото в магазина.

7

Анонимен

преди 4 години

И 10лв. да е пресен, след като вече не е годен става просто фураж и струва стотинки, колкото останалите видове хляб на старо. Та цялата тази купчина струва колкото горивото, ако приемем, че някой би отишъл да я вземе от сред София. Но пък едва ли се е застоял много, вероятно клошарите са го разграбили.

6

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера що за наглост е да смяташ, че можеш да се разпореждаш с чужда собственост? Розовото човече Петър Петров, когато произведе хляб, тогава да дарява, не да прави помен с чужда пита! Големите самаряни, седнали да ръсят морал и акъл - жалка история.

5

Онзи

преди 4 години

Снимка, показваща какво представлява капитализма!П.С. Не съм комунист!

4

шоп

преди 4 години

Той затова струва 8 лв., да покрие и загубите, а лудите го купуват, щото от него се живее по 200 години.

3

Анонимен

преди 4 години

Редно е да не се купува повече от братята хлебари. Когато не произвеждат, няма и да изхвърлят.

2

Софиянка

преди 4 години

Да действително за България девиза не наказано добро няма важи, а администрацията е да пречи не да помага. Може би след определен час , който се знае останалия хляб да се раздава е може би по добре или на символична сума като в Кауфланд.А приютите за кучета и ще го вземат и пак ще си вземат фактура . А и такъв хляб за кучета е грях.

1

Анонимен

преди 4 години

забележете какво е направил фейсбук - изтрил е снимката и е блокирал човека снимал това безобразие. за такова нещо, тия братя хлебари или каквито са там просто трябва да ги обесят