190

Ицо 10/12/13 кила

преди 4 години

В България това зависи от волята на Пеевски - загубени овце

189

Анонимен

преди 4 години

Най са ми смешни Гербави, усвоили тиквената тактика, че всички инакомислещи били комунисти и каскети! Какъв парадокс: комунист да вика на демократ каскет! Почвам да си мисля, че привържениците на Гроб са ***!

188

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли писна от клоуните на борисов?възмутително е как всички са впрегнати да плюят срещу Президента в името на борисов и смешната му, предателска партийкаИстината боли, и грозните думу, които се леят не са насочени само срещу Радев А СРЕЩУ 64% ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА, ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО.НАРОДЕ, ПЛЮЯТ СРЕЩУ ТЕБ И ТВОИТЕ РЕШЕНИЯ.

187

Анонимен

преди 4 години

На 200% ако Радев направи партия ше бие Боко с двойно повече гласове!!!

186

бай Ставри

преди 4 години

тия от ОПГ ГРОБ си се самоизбират....а народът спи...тихо да не го събудим....

185

ГЕРБ ДАНТЕЛИ

преди 4 години

НИЕ ОТ ГЕРБ ДАНТЕЛИ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТЕН МИТИНГ С ХЕПЪНИНГ ЗА ЗАЩИТА НА ГОСПОДИН БОРИСОВ ОТ ГНУСНИТЕ НАПАДКИ НА ДС ДОНОСНИЦИТЕ. ВХОДА ЗА МИТИНГА Е СРЕЩУ ЧЛЕНСКИ КАРТИ.

184

Анонимен

преди 4 години

Според него обаче от местните избори стана ясно, че ГЕРБ продължава да е първа сила.=========Това не означава че всички ги обичат. Наврето и БКП беше първа сила. За ГЕРБ са гласували едва 10% от имащите право на глас, така че извадете си главите от пясъка и стига сте лъгали най-нагло.Балъците свършиха.

183

Престъпника от Банкя

преди 4 години

Тоя ме е гнус даже като го гледам!Блика мърсотия от излъчването му!

182

Анонимен

преди 4 години

Твърде ДАНДЕЛЕНА защита предлага НИКОЛАЙЧО....

181

Анонимен

преди 4 години

Президента може да критикува правителството, докато обратното-не.Президента е надпартиен, докато правителството-неборисов и ГЕРБ разединяват нацията заради лични амбиции и болно его

180

Анонимен

преди 4 години

За мен конституционен съдия трябва да е безпристрастен, ама този една дума срещу Борисов да се каже, все едно са го онодили. ***.

179

Анонимен

преди 4 години

УжасТСега тиквата пак ще Фърли оставка и предизвика нови избори, за да си излъска егото.Тоя ни стува скъпо.

178

коментар

преди 4 години

И тоя е бил конституционен съдия?! Срам и позор! Ей такива продажници като тоя, Биков и Гърневси дето щъкат от партия в партия и нямат капка срам са и ще бъдат и в бъдеще ортаци с хунтата и нейния вожд! И какво като е казал Радев, че идва залеза на главатаря ви бре? Ами че той залелезът му е в ход от няколко години назад, то е достатъчно да се види, че управляват като са избрани от малцинството от тяхната си държавна номенклатура и останалата гробарска мафия. Така че Радев е 100% прав!

177

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо-хо-хо.........щом "агент Николай" е тръгнал за защитава бойко, явно действително му е спукана работата!!! БРАВОС НА ПРЕЗИДЕНТА, ТАКА ХУБАВО ГО ПОДРЕДИ, А И НАЙ-ВАЖНОТО ПРАВДИВО И АРГУМЕНТИРАНО!!!! Всичките дърдорения на гробаджиите вече НЯМАТ И ГРОШ ЦЕНА! ЗАЩОТО СА САМО ДУМИ!!!

176

Анонимен

преди 4 години

.....за да види 22-годишната Преслава, ............ за да види какво значи областна управителка - Ваня Събчева...........Абе, областната я видяхме и принципно сме съгласни, бива си я, как щяло да не бива, ама другата мома Гуглето не я показва никъде, излиза само певачката.

175

интернет

преди 4 години

T0зи Марков и Сидеров лъжат,Сидеров си призна за скритото управленеие и влиянието което оказва САЩ върху политиката.Фактите Марков показава че никой не гласува за ГЕРБ.Обезлюдяването по селата и емиграцията на народа е налице.

174

Анонимен

преди 4 години

Комунист и доносник на зловещата ДС, рушител на човешки съдби!!!

173

Велислав Дърев

преди 4 години

СМРТ ЗА ГЕРБ..ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА ДОЖИВОТ, ИЛИ ЗАМЕНЯНЕ С РАЗСТРЕЛЛ НА ПЛАЦА .НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА НА БЕДНОТИЯТА И НА ТЕЗИ ГЕРБАВИ НИСКИ ЗАПЛАТИ.. НАРОДА ЩЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И ЩЕ НАПРАВИ ГРАЖДАНСКИ АРРЕСТИ НА ЦЯЛАТА ПАРТИЯ ГРОБ , И НА ВСИЧКИТЕ И ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ .

172

Анонимен

преди 4 години

Марков е спокоен дори ГЕРБ да залезе, с подмазване и лакейство ще се прехвърли към някоя друга партия, както отиде в РЗС след СДС.

171

Анонимен

преди 4 години

Гласът народен - между 10-15 % одобрение на правителството, колеблива избирателна активност в границите на 30-40 % при избори и гласовете на едва половин милион избиратели, предимно с манипулации, ромски/турски вот, мъртви души.