61

Бойко Методиев

преди 4 години

Абе не знам за *** конвенцията ама влаковете за Норвегия вече чакат на Подуене. Само да дойде нова година и ви почваме!

60

ай сиктир

преди 4 години

Според Евростат Франция която е подписала конвенцията е сред страните с най-голям брой жени убити от партньора си (137 от началото на годината) броя на битите не се споменава явно това не влиза в статистиката.

59

Victimized

преди 4 години

"е а като си я чел и на английски, кажи какво значи думата "gender" и какъв е нейния произход"Означава си БИОЛОГИЧЕН ПОЛ, както и да го гледаш, всяко друго тълкуване е проста реторика и демагогия.

58

Sichtpunkt

преди 4 години

Щото яз я четох, на английски и на български и наред с всичко останало което беше много добре завоалирано, от тогава се ЧУДЯ какво имат предвид под РОЛИ в домакинството и ОВЛАСТЯВАНЕ на жените?Еми то туй чудене от много акъл ще да е! Апропо, вИе сте доказателство, че някои хора дори и да я прочетат, абсолютно нищо няма да разберат.

57

Анонимен

преди 4 години

В последно време едни кабеларки са се активирали и лъжат, ли лъжат. Откровено сеят заблудата, че тази конвенция можела да се подпише с особено мнение! Не може да бъде подписана така! Не се хващайте на лъжите им! Към имащите мнение, без да са я чели -прочетете я най-после, и се спрете! Заглавието е подвеждащо! Целта й е античовешка! Мръсните ръчички на едни перверзни същества се протягат към душите ви, не им позволявайте да ви оцапат!

56

Анонимен

преди 4 години

До Victimizedе а като си я чел и на английски, кажи какво значи думата "gender" и какъв е нейния произход

55

Victimized

преди 4 години

"Аз съм сигурен, че 99.9% от хората дори не са я чели (много ще им дойде)."А ти като си я чел какво точно разбра ве пъ.пеш? Щото яз я четох, на английски и на български и наред с всичко останало което беше много добре завоалирано, от тогава се чудя какво имат предвид под РОЛИ в домакинството и ОВЛАСТЯВАНЕ на жените?Значи, квотния принцип на избиране на професионалисти за лидери е малоумщина. А ролите в семейството са отдавна познати, другите роли ги оставяме за театъра, киното и политиката.

54

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО РЕВА ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ КАТО ВДОВИЦА ЗА... ЗАПЛАШВАШЕ ЦЪРКВАТА ДОРИ, ЗАПЛАШИ ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО.

53

АНТИ

преди 4 години

*** като невиделракия пие,а за накрай,жената си набие.

52

Анонимен

преди 4 години

е то по принцип у нас искаме да моем да си млатим жените и децата, такива са ни традициите и затова не ни требе истанбулска конвенция, даже Валерката и Джамбазки лично малтеха бабичките с дисагите на Капитан Андреево

51

Не на конвенцията!

преди 4 години

Брей, много неграмотно население! То и да я прочетете тази Истанбулска конвенция надали ще разберете дяволското й съдържание!

50

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато сте много ербап,я се допитайте до хората,да видите,че никой няма да подкрепи ИК!Да ви таковам ДИКТАТУРАТА европейска,не ви искаме ИК и точка!

49

до 45

преди 4 години

Мен повече ме притесняват хората, които се възхищават на бай Тиквун и гласуват за фандъкова. Все пак отеаи, които си изброил зависи само настроението на жените им.

48

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз съм сигурен, че 99.9% от хората дори не са я чели (много ще им дойде).Аз съм сигурен, че дори и "Винету" не са чели!

47

Анонимен

преди 4 години

Да си гледат работата,в Турция като я приеха ИК,има с 33% повече убийства на жени,нима ИК спря насилието?Не,не го спря.Не ви щем джендърската противообществена ИК,да ни развращават децата,имаме си закони за насилието и не ни е необходима ИК!Писнахте на хората с разни многополови и други и д и o т u !

46

ааа

преди 4 години

Какъв е тоя диктаторски *** режим. Всички да я приемат и да се подччиняват безропотно! Алооо, вие надминахте Съветския съюз!Какъв е тоя зор за тази простотия в която само промити мозъци и извратени все още вдигат врява!

45

Анонимен

преди 4 години

До 46 е разгеле един нормално мислещ човек.Напълно си прав и си личи, че за разлика от псевдопатриотите и платените им митинги с по максимум 300 души докарани с автобуси по стара традиция на ДПС си чел това което критикуваш.За това и знаеш истината за разлика от тях.На мен тия патриоти са ми много интересни.Да облекчат визите за Афганистан и Пакистан и да вкарват от там работна ръка на мястото на избягалите българи нямат проблем, да приемат закони с неофициалната подкрепа на ДПС нямат проблем,

44

Анонимен

преди 4 години

Толкова ме радвате патрЕотите :) шепа душевно болни без цел в жалкия си животец освен да се бият в гърдите и да говорят за Левски понеже само за него са чували :)

43

Анонимен

преди 4 години

Значи хомосексуалистите не могат да са патриоти и националисти така ли стана сега? Явно така излиза :)

42

Анонимен

преди 4 години

До ЕвроначалникМне нас ни дразни балканската ви простотия.