66

Ни така, ни инак...

преди 4 години

Ако излезе Турция от НАТО, може би това ще има коригиращ ефект върху диктаторския тон, с който се взимат решенията в организацията. Може би, обаче. По-вероятно няма да има.От друга страна за България това никак няма да е добре. Да граничиш с държава, която има 9-та по големина и боеспособност армия в света и твърди, че има малцинство у нас от 600 000 души турци и да не сте в един военен пакт... Това може да свърши много зле.Не му се радвайте толкова на Ердоган. Той си е неоосманист.

65

баба Ванга

преди 4 години

Не се иппавайте с Тюркия, после ке роните сълзи, и ке висят сополи!

64

Анонимен

преди 4 години

Пуйкия нещо не е разбрала - НАТО не е съюз, който да й решава вътрешните проблеми. Утре ще поискат натовските войски да се занимават и със строителство на джамии, че приличали на ракети...Хайде всяка жаба да си знае гьола - Ерджо в анадола, европейците в Европа.

63

Анонимен

преди 4 години

Евала на Турция! Един от големите играчи на световната политическата карта...А къде сме ние?

62

На вятъра

преди 4 години

Някой знаели за какво се харчи огромния бюджет на НАТО?

61

бай ганю

преди 4 години

защо заради проблем от американска страна трябва да се изсипят негативи срещу балтийските републики?ако турция има дразги със сащ да си се разправя с тях а не да удря по балтийските които едва ли имат връзка с турското недоволствотва е все едно да ударя иван щото ме е яд на гошо който играе в същя отбор

60

Анонимен

преди 4 години

Евала на Турците никога не падат на колене и не разстварят бузите като Шлангажията с Магнолиите.

59

Анонимен

преди 4 години

ЕС и САЩ ще им срината иконимиката ... Русия ще ги вревърне Анадола в стъклено езеро ... Посейдон ще удари с 10 метрови цунами Истанбул ... турската лира ще стане 2 криводзурллатансски стотинки ... *** ***, отвил ти се е задтника от юргана и пръстите са ти в щепсела ... кокошка гладна ...

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯ защитниците на НАТО да ни припомнят за успешна мисия на тази организация?!--------Нито една нападната членка на НАТО до сега. Други въпроси?..........Другите въпроси са защо НАТО убива европейци и държи под пълен контрол и никаква свобода държавите от ЕС?И защо трябва да плащаме,като можем да ги дадем за пенсии,болници и за деца например тези пари?

57

Анонимен

преди 4 години

"турция който я е хванал той я е бил на война. до сега нямат нито една спечелена война. само от русия имат над 10 загубени войни.та фессове са лесна работа" - така Чърчил преди Галиполи думаше.

56

за съжеление

преди 4 години

НАТО харчи милиарди зада дразни Русия и да създава напрежение и лъжи. Ако има мир и разбирателство няма да го има и НАТО.

55

Анонимен

преди 4 години

Ако тези излезнат кой ще ни пази от тях после от тях е въпроса ? НАТО ли ? Хаха.

54

Няма

преди 4 години

Я защитниците на НАТО да ни припомнят за успешна мисия на тази организация?!

53

факт

преди 4 години

НАТО е паразитна организация която никой не е защитила и съществува благодарение на измислената "Руска заплаха"

52

Анонимен

преди 4 години

Ердоган излезе голям мъж,обаче се страхувам,че няма да го оставят на мира фашистите,ще му видят някой ден сметката.Поздравявам го,че отказва да участва в окупацията и грабежа на балтийските републики!

51

Пророк

преди 4 години

Слагайте минните полета по границите с Турция! Изобщо не е шега! Дори днес турци започват да се прибират в България трайно. Със срива на валутата им там започва да става сложно.

50

днес

преди 4 години

Ердоган тарикат,добър за турците взема оръжие от Русия айде довиждане.НАТО нека да трепери ***.Русия никога няма да напада Българите,да се оправят големите.САЩ ще се въртят като циркаджийски мечки за газта и петрола около Русия.Браво Путин велик политик.Да видим ЦК на ГЕРБ -София кой ще ги защитава.

49

Замислен

преди 4 години

НАТО го оставете, ама взе да става интересно. Предвид икономическата зависимост на Турция от САЩ и ЕС, въпрос на 6 месеца е да ги върнат в 1970-та, когато отглеждаха само дини. Ама това е проблем за нас! Ще гледаме един "възродителен процес" ама с обратен знак. Как си представяте 1 000 000 амуджи, които подгонени от глада ще се "сетят", че имали български корени. Става много, много сложно!

48

Анонимен

преди 4 години

До 47много си ***. егати простия човек.

47

Анонимен

преди 4 години

Турция да внимавама, че НАТО за 5 минути ще им събори къщите от кирпич и слама.