18

Кратун

преди 4 години

Емоционално есе на тема престъпността в Швеция. Нещо по-конкретно да кажете? Каква е тази престъпност? Банди? С каква националност? Шведи, грузинци, руснаци, араби? Защо се е стигнало до тук? Какво отчита правителството като проблем? Защо полицията не може да се справи? Все конкретни въпроси.

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ето го резултатът от глобилазма !Ето ви мултикултурния модел !Беше ясно, че евролибералният модел няма да доведе до облагородяване на талибанските територии, а ще доведе до диващина в сърцето на Европа.Доволни ли сте сега, господа евроатлантици и прочие либерасти ?!Гледайте, четете и се любувайте на поредния Франкенщайн, който създаде вашата болна Система !

16

Анонимен

преди 4 години

То скоро няма да има разлика между Багдад и Малмьо...

15

Анонимен

преди 4 години

Ето това е истински апокалипсис, а не секта простотиите на онова плашило Тунберг.

14

Анонимен

преди 4 години

Модела е Европа е тотално сбъркан - тръгна ли сме да спасяваме света, а той се гаври с нас, докато ние се хилим като ид.иото! Вместо да приемаме само високообразовани качествени имигранти, 99% са неграмотни, мързеливи и/или престъпни ***! Пристигат на орди с лодки, а ние ги приемаме безусловно - ударихме дъното това е, края на Европа е близо, ей така от глупост и самодоволство се провалихме.

13

Анонимен

преди 4 години

Отговора на шведските власти е да поканят главатарите на бандите на пица за да разрешат проблемите. Швеция е загубена в зверилник не се оцелява с толерантност.

12

Анонимен

преди 4 години

Това са африканските инженери и ядрени физици нали така???

11

Анонимен

преди 4 години

Швеция и Норвегия са загубени територии, там ще възникне първия арабски халифат в Европа!

10

Анонимен

преди 4 години

От вашата толерастия стигнахте до там,че местните жители да се страхуват и бягат от родните си места,за да се разпореждат емигрантите от чужди континенти в държавата ви!Давайте,бъдете толерасти,още приемете,докато превърнат страната ви в гето,четох статия и колко изнасилвания има там от емигранти върху шведки.после се сърдят на нормалния Орбан,че не иска такива изпълненения в държавата си.

9

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ha ha hahaaa svedite si biaha napravili komunizma ,no im stana skuchno I reshiha da si pokaniat podchoveci ...za da se raznoobraziat ! Tova vaji za tsiala liberalna I prezadovolena Evropa !!!I shte stave I oshte po-zle !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Дойче Веле не би трбвало да са изненадани, защото те подкрепят превръщането на Европа в афроарабска пустиня.

7

Анонимен

преди 4 години

И нито дума в статията ,че исляма е виновен за това.Всякаш престъпността е дошла от Марс ,а не от ислямистите.Политическа коректност .

6

Анонимен

преди 4 години

Последствията от безконтролната имиграция и великия либерастки мултикултурализъм! И не няма да става да по-добре, ще дойдат още и още *** от цял свят.

5

Наблюдател

преди 4 години

Искахте мултикултуризъм, получихте го. Добрата новина е, че сега положението е по-добро от това, щоето ще е Малмяо след 25 г, когато децата на сегашните деца почнат да думкат.

4

r

преди 4 години

aa pliyshenite mechenca se igraqt

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо хубаво няма в тоя град.Едно афро-арабско гето.Полиция идва само за да прибере и снима труповете.Навсякъде е пълно с гангстери и талибани.Голяма част от тях са непрекъснато дрогирани или пияни.Но не във веселият смисъл на думата.В БГ най-близо до това усещане е ако отидете в някое ромско гето и мексиканците се стягат за междуфамилен бой.Изнасилванията са ежедневие -полицията съветва жертвите да си мълчат защото били измисляли че групи от африкански или арабски мъже са им причинили зло.

2

Анонимен

преди 4 години

Нали това искаха шведите мултикултурализъм? Сега ище вкусят от екзотиката на БИ и африканските джунгли.

1

Анонимен

преди 4 години

почти всеки трети от неговите жители е с мигрантски корени.----------------------- Ето го и отговора на въпроса защо.