140

Анонимен

преди 4 години

143Абе Ланкоуло, ти не можеш да стопанисваш цяла Северозападна България, та и "Тимошко" ти липсва !Я си оправи нужника, преди да станеш "велик" !!!

139

предсказание

преди 4 години

Ще дойде ден, сите сърби ще се сберат под сянката на една слива.

138

Анонимен

преди 4 години

151Абе Ланкоуло, ти не можеш да стопанисваш цяла Северозападна България, та и "Тимошко" ти липсва !Я си оправи нужника, преди да станеш "велик" !!!

137

Анонимен

преди 4 години

176Абе Ланкоуло, ти не можеш да стопанисваш цяла Северозападна България, та и "Тимошко" ти липсва !Я си оправи нужника, преди да станеш "велик" !!!

136

Waffen SS

преди 4 години

ЦИТАТ:"Сърбия допуска друг да избира враговете й, докато България има само приятели"То при такива прятели врагове не ни трябват.Има поговорка,"Господи опази ме от приятели,от враговете сам ще се опазя"Та тя се отнася до нас с пълна сила

135

Анонимен

преди 4 години

До 168Да вярно е българите намаляват,защо си мислиш ,че сърбите се увеличават,даже са по-зле и от нас!

134

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Тия имат България за държава ли?

133

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно прави са сърбите, но не зависи от българиге, а от американските шпиони Б.Б. и Цв.Цв. спряха проекти за милиарди за дребни пари в офшорки !

132

Анонимен

преди 4 години

Да прав е Вулин Сърбия сама избира приятелите си,тези които могат да й гарантиран Велика Сърбия!С Русия ни взеха Тимошко през 1833год.През 1885станаха съюзници на Виена които им дадоха кредит да воюват с нас и Виена ги спаси от разгром.!През Балканските войни уж наши съюзници ,а тайно се договориха с елините срещу нас!Известен факт е ,че три дена са съюзници на Хитлер ,но англичаните правят преврат в Белград и подписаното във Виена влизане в Тристранния пакт е анолирано

131

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Вучич е много далеч от класата на Борисов...

130

Анонимен

преди 4 години

Защо Сърбия допуска Кремъл да избира България за нейн враг ?

129

Анонимен

преди 4 години

Защо България допуска Кремъл да избира Сърбия за наш приятел ?

128

гюро балкански

преди 4 години

До Анонимен - съгласен съм, сърбите са ни най-големият враг на балканите, но главата бедната македония ние им я поднесохме на тепсия. димитровчетата растрелваха през 50-те всеки който не се пише македонец и каже , че е българин. така че най-големият враг сме си самите ние. та досега!

127

Факт

преди 4 години

До АнонименСръбското поверие е на път да стане реалност в България!Населението намалява с по 50хил годишно,обаче при условие,че ромския етнос расте,а турския запазва броя си.Т.е нетното намаление на чистите българи е между 60 и 80хил.души годишно.При положение,че турците са около 800хил,а ромите поне 1.5млн при общ брой от под 6млн.,българите остават под 3.7млн(от които половината на пенсионна или близка възраст).Което означава малцинство след 15г,а практическо изчезване след 30г.Може и по-рано

126

Анонимен

преди 4 години

"Именно корупцията бе посочена като пречка за икономическия и демократическия растеж."Само си блябосвате и продължавате да крепите шайката и да си я отглеждате. Все едно не знаехте как ГЕРБ печелят избори и точат пари от обществени поръчки и външни финансирания. Все едно не знаехте и какви ги дробеше Цецо Гуменката, но се правехте на слепи и глухи, защото ви играе по свирката. Все едно нямате достатъчно информация и потенциал да сринете Прасето-касичка, но и там си пасувате, защото и там имате мръсни интереси, а приказките за демокрация и борба с корупцията са само за наивници.

125

хахаха

преди 4 години

Сърбия??? Източните покрайнини са Български, Войводина повечето е Унгарска, Сърбия е държава джудже, с 2млн население, подмазваща се винаги на големите, едно време на османците, а сега на Руснаците. Сърбите незнам какво произвеждат, но износа им е 3-пъти по малък от българския, скоро газ-та им ще зависи от нас, а и потока с коли за магистралата им която е платена защото са взели от 3 места заеми за нея, то затова и Вучич толко се мазни на "брат" му Бойко.

124

Анонимен

преди 4 години

До 159Изконните сръбски земи са в областа Рашка,известна сега като Санджак,там населението е от мюселмани ,същите ги има и в Босна,та тези мюселмани говорят само сръбски не и турски!Пък ти си вярвай ,че не са си продали вярата!Сърбите са били васали на Турция и са участвали в походи срещу България и Влашко ,даже са участвали в битката при Анкара срещу монголите на Тамерлан и естествено са били разбити заедно със свойте османски господари!

123

до 171

преди 4 години

Русия не е "освобождавала" от 6 вековно турско "робство" Албания, Северна Македония, Северна Гърция, които са си пак независими държави и не носят фесофе, нито са си строили църквите под земята. Впрочем, защо Риският манастир, Бачковският манастир и т.н. не са под земята, всички те са строени през турското "робство"? А от това изявление разбрахме ясно казано само едно - Русия е повлияла на последните избори вБългария, защото да го направи това у нас, за нея е детска игра. Следователно, победата за ГЕРБ и Фандъкова е руска работа. ГЕРБ са най-главните руски хора в България. Най-после и американ

122

Анонимен

преди 4 години

Нашият народ обича руснаците и Русия, нашите освободители от пет вековното турски робство, от господството на исляма, от унижението да строим нашите Християнски църкви под земята! Не се гаси, туй що не гасне! Няма такава партия в България или човек с такова влияние, че да накара българите да мразят руснаците, да се дистанцират от тях! Нашият цар Борис не е изпратил нито един войник на Източния фронт през -та св. война, докато Унгария, Словакия, Румъния и Италия са пратили цели армии при Сталинград, макар че сме били в коалиция с Германия. Въпреки това американците са бомбандирали София, най- м

121

Сърби Я

преди 4 години

Избирам само тия приятели, които си плащат