128

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 133"Надминавам ви по всичко" В КОЕ? ЛЪЖАТА ЛИ! ВЯРНО НЯМА КАК ВИ НАДМИНЕМ "РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА" И САМО НЕЗАСЛУЖИЛИТЕ И НИКАКВИТЕ КАТО СИ ВДИГАТ КРАТА НА ЦК НА СТАРАТА ПАРТИЯ МАЙКА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ БОЯДИСАНИ ПАРТИИ ПОЛУЧАВАТ

127

сиромах

преди 4 години

Може да е голяма певица,но като човек за мен е кръгла нула!Колко деца си отгледа и възпита и колко специални породи кученца тази примадона?Приятели са ми разправяли как в ресторанти е искала специално човек да и храни на масата кученцето.Питам се дали е заделяля нещо от куфарчета с пари след концерти за да си внесе осигуровки като всички нормални копачи в рудниците и на полето?Ако наистина е изпаднала толкова много сиромашката нищо не и коствува да продаде едно от луксозните си имотчета и да си

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Mалко са тези пари за такива творци като лили.ТВОРЦИ?!?!? Значи Митьо я е порил като риба!

125

анонимен

преди 4 години

До 124- хапчета вие ще пиете и няма да ме интегрирате. Надминавам ви по всичко

124

анонимен

преди 4 години

До 124 - затова в България има само останки от градове и крепости.Не заслужавате тази държава

123

анонимен

преди 4 години

До 125 - никога не е живяла на чужд гръб.Явно сте много млад или много завистлив или без някакви качества за да имате такова мнение.Много има да растете дакота я стигнете и няма да ви стигне вашия живот да дадете на страната си това, което тя е дала.А и още , занимавате се с клюки.

122

Анонимен

преди 4 години

Mалко са тези пари за такива творци като лили.

121

Анонимен

преди 4 години

Скача със седемстотин лв.До сега колкое била, а??? 1500 или ...и колко ще истане?

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126Кога ще гласувате пенсия и на Митьо Пищова? В момента пищова се експлоатира от гилдията на *** така че скоро ще дойде решението.

119

ДЪРДОРКО

преди 4 години

Защо са пропуснали Нора Ананиева и Велислава Дълева2

118

до 122

преди 4 години

Културата на използването, подмяната и подреждането на приоритети за едни е индивидуален въпрос и не демонстриране своето материално благополучие в обществото и не върху чужд гръб ,не и за сметка на държавни и обществени средства !

117

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 122КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА - КОМУНИЗЪМ! ИМАТЕ НАМЕРЕНИЕ ЗА "ВЪЗКРАСЕНИЕТО" НА СТАРИ ОТМИНАЛИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА СА ПОГРЕБАНИ.РАЗБИРАМЕ ВСИЧКИ 4 КМ НЕ РАБОТИ И ТРЯБВА ДА ВИ ИНТЕГРИРАМЕ НЕНОРМАЛНО ТЪ.ПИТЕ АМА ПИИТЕ СИ ХАПЧЕТАТА!

116

Анонимен

преди 4 години

Абе, тая плати ли си данъците?Спомням си, че дължеше 550 000 лв на държавата.Аз не мога да си позволя да не си плащам данъците.Държавата ще ме санкционира безкомпромисно, а може да ме вкара в затвора.

115

анонимен

преди 4 години

Всичките ви изказвания са безсрамни, унизителни за вас, а не за нея.Говори за вашата култура.Гвори и за това как в момента си вършите работата.

114

мали,мали

преди 4 години

Е кво ша ги прай тия пари таа жена бе.

113

Анонимен

преди 4 години

Метресата на Политбюро си осигури пожизнена такса, след като вече за друго не става да и плащат на тия години

112

Анонимен

преди 4 години

ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ.

111

Анонимен

преди 4 години

Пенсията на Лили Иванова скача със 700 лв................Тя горката бедничка

110

До 95

преди 4 години

Не сте прав! Защото те са един вид еднолични търговци, които предлагат услуга, т.е. купуваш си билет,отиваш на концерт или си купуваш диск единствено и само за удоволствие. Ако аз лично бях изпълнител с такъв талант, щях да използвам влиянието и състоянието си в полза на обществото, на хората. Щях да организирам благотворителни и др. инициативи, а не да чакам пенсии. Колко от тези творци са го направили?! Сигурна съм, че има много бедни и болни хора, на които тези пари ще са много по-необходими

109

Анонимен

преди 4 години

На баба Лили толкова и струва прическата и макиажа!та тя е милионерка,не може ли на толкова богатите творци наградата да е под формата на грамота?