42

Анонимен

преди 4 години

Трудна е подялбата на крадени активи!

41

червени боклуци

преди 4 години

До децентрализацияПрисъстват във всяка една партия със своята агентура!

40

бай Иван

преди 4 години

Нинива и който и да е от предшествениците на БКП- БСП не са виновни за фалита на социализЪма,както и за проблемите в партията.Виновен е проектанта на партията,който решил чрез убийства и терор,комунистите да вземат властта и да накарат народа да е еднакво мислещ,както тарторите на сектата!

39

Анонимен

преди 4 години

Аз съм анти-кому-нист , и честно казано предпочитам Курнелка да си остане.Тя си е без-дар-на и несимпатична и най-вече скучна. И докато тя е начело , БСП трудно ще печели избори. Така че - да си стои там начело на другарките и другарите.

38

Анонимен

преди 4 години

Кире контрабандисто е най достойния за главатар

37

БСП

преди 4 години

Долу лапите от Нинова!! с0рос0иди мръсни!!

36

Чочо

преди 4 години

Логичното се случи- БСП е в нокаут , следва реанимация , а дали ще оживее е малко вероятно , а дори да оживее ще е с възможностите на селския *** *** от " Под игото". АМИН .

35

Тъпанар

преди 4 години

"Независимо, че вече 30 години в България се провеждат свободни избори..."Ко? Ко речи?В България, последните 80 г. не са се провеждали свободни избори! Комунистите разсипаха всичко и сега продължават чрез дъщерните си фирми ДПС, ГЕРБ, БСП...

34

Анонимен

преди 4 години

Чакайте бе, нали отчетохте триумфална победа на местните избори, какви са тия мрънканици сега? В неделя отново ще пуснете фойерверките и ще се черпите отсреща!И да не сте пипнали Импексова, ей! Ако не е тя, партийката ви може и да оживее!

33

Прометей

преди 4 години

Спомням си един от лозунгите на БСП/БКП/ Социализма гробокопач на капитализма!!Обаче който копае гроб другиму сам пада в него!!И кой харесва столетница? Един *** за подарък и ...в историята...

32

Всичките вън

преди 4 години

Като гледам опозицията на Нинова ....все дърти динозаври и червени аристократчета със сребърна лъжица в устата,пияндета като Миков,свинари и семити като Станушко и Заеков. Корнелия въведе мандатност и с това развали рахата на вечните депутати и партийци. Станушко се целувА с Местан. Като гледам Батман копира Нинова и също ще въвежда мандатност.

31

Анонимен

преди 4 години

Знае се кой се слага на ГЕРБ. Точно тези 50 продажника. Разделиха си парите, които Борисов даде на Гергов и сега юруш - да свалят Нинова. А именно Нинова повиши рейтинга на БСП. Че с Миков, Станишев и Гергов. бяха стигнали дъното.И ако я изгонят ще видят Парламент през крив макарон. Но са толкова глупави и алчни, че не го разбират. Кой днес ще гласува за милионера Гергов, за Станишев, за Пирински? Смешни и жалки. И после се чудят защо хората спряха да гласуват за тях.

30

Анонимен

преди 4 години

Вра.говете с партийни билети изпълзяха от дупките си. Корни да яхва метлата и да ги изсели на Марс. Там да си направят марсианско БСП

29

46603

преди 4 години

Нинова отбеляза три изборни провала. Не само на местните, и на европейските Нинова доведе лоши резултати за БСП. През 2016, ако БСП не беше яхнала Радев, щеше да стане за посмешище. Радев нямаше нужда от БСП - така или иначе беше найй-добрият и най-приемливият от кандидатите. Свързването му с БСП сега му носи само негативи, както виждаме. Между тези три кампании БСП понижава подкрепата си заради простотиите на Нинова. Защо тя майхна форума от сайта на БСП? За да скрие масовите критики срещу нея.

28

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Долу ръцете от дрОгарката Нининова г***дове... - тя има мисия в живота - да унищожи Столетницата... - и се справя твърде успешно...

27

Анонимен

преди 4 години

Почистването на БСП КАК може най главния виновник Станишев да е в Брюксел?Трябва почистване ,но това няма да помогне нещата са объркани с години НАПРЕД,Костов беше основоположник на ФАЛИТА на държавата,сега тя върви надолу с бързи темпове.Всичко е тотално разбито,ГЕРБ ще направят стадиони само за футбол и преключва.

26

Анонимен

преди 4 години

И примерно спечели .Е,и.Отново Луканова зима,Виденова инфлация ,позора с ДПС и Доган с порциите .Защо ни е БСП .Това е една остаряла партия от 19 век останала в 20.Защо ни е необходима се питам ,а те искат да управляват .Кого бе хора и защо .

25

Анонимен

преди 4 години

Нека си стои там и да руши отвътре!

24

Анонимен

преди 4 години

И ако им погледнеш списъка на тия, които искат да я махат направо да ти призлее. Все дечица и роднини на бившите комунистически динозаври. Ясно е защо го правят. Щото Нинова им подпали чергата и сега не могат да крадат и де се уреждат с връзки като преди. А и хората вече се отвращават от тях. И откъде ще вземат електорат ако изгонят Нинова?

23

Анонимен

преди 4 години

Как да спечели БСП с такава вътрешна опозиция .За какво да спечели ?Те са една объркана партия .Щом Атака ги остави ,ДПС също страни смятайте колко са зле .Накрая се хванаха със страдащите от същите болести т н. десни .Защо ни е БСП наистина.