43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Това не е "факт". Всъщност, въобще не е истина и очевидно, повечето нормални хора не се съгласяват с лъжи.

42

Mockingbird

преди 4 години

предателите на Христа, чрез фарисеите и удобния стол на най-новия световен "ред", а именно юдеите яхат всеки нагъзен... а най-много се гъзят мюсулманите... :-))) а за пари - европейците, които е трябвало да живеят в европа, прЪди да бъде открита америка от викингите... :-)))

41

Анонимен

преди 4 години

до 37За какви "лъжи и пропаганда" говориш?

40

Mockingbird

преди 4 години

дилетантите намиращи се в ес, еп и ек са платени. за да си затварят устите в полза на педофилите, които си имаха дори остров, преди да убият своя в затвора на черешката на "демоклрацията"... на юдеите, забележете!

39

анонимен

преди 4 години

комунизма изби бг интелигенцията и развъди анадол ***. грозни и злобни и алчни..по улиците гледам само анадол крокодили..

38

Дъ Клаш

преди 4 години

Европа не умира Европа е умряла само че още не го е разбрала.Както при светкавицата първо я виждаш а после чуваш гърмът.Още нещата изглеждат поносимо.Спокойно ще стават по-зле.

37

анонимен

преди 4 години

Всичко е пари. Наште еничари комунисти го доказаха. Тежко й на държавата вече полазена от африка.. много народи изчезват..

36

Анонимен

преди 4 години

Лъсна грозната истина за лъжите и пропагандата на Западна Европа през Студената война.

35

Анонимен

преди 4 години

Европа умира. При комунизма бяхме по-добре и това е факт, който никой не може да отрече. Демокрацията донесе само експлоатация и ислямизация.

34

Mockingbird

преди 4 години

авторите не са аматьори в манипулациите! те са по-печени от кекавите хакери на путин, които манипулират не само избори, а и мнения с плюсовете и минусите, поставени от дигиталната цензура на новата, световна милиция. авторите на тази брутална манипулация получават редовни заплати от определени нпо, бхк и оон, които пари, като "заплати" в същност са онова липсващо звено на събирането на данъци, което, не друг, а лично другарката сталинка търси под дърво и камък, за да заслужи заплатата си и тя..

33

kukla

преди 4 години

Малко меко казано какво е сегашното състояние. Жалка Европа, посмешище за араби и африканци. А още преди Тръмп американските управляващи се бяха изпуснали да си кажат мнението, фак тне ЕС. Някои лидери се опитват тия дни да празнуват 30 г от падането берлинската стена. Лъжете населението, много малко германци искат да празнуват. Те от месеци само се питат кога ще се маха Меркел и нейната шайка и кой да дойде. Щото спасение не се вижда. От 70 г нейната партия на сигурна власт, сега изчезва.

32

Анонимен

преди 4 години

Когато става въпрос за влияние и пари, каква любов ви гони!Погледнете цяла Източна Европа,тотален донор на жива плът,никакво собствено производство!

31

Mockingbird

преди 4 години

и сега да ви разкажа за манипулациите на дб. знаете ли какво е дб? не, не е "да българия", а десни болшевики!

30

Mockingbird

преди 4 години

до дойче юдеовеле и юдео-масонската пропаганда, доведена до най-нови екстази, психеделични върхове, както и до билдерберговите болшевики: престанета да ни внушавате какво Ние си мислим!!! престанете да ни внушавате защо нашите мисли са зло, а вашите добро!!!престанете да ни навирате вашите третополови *** в лицата ни, не е прилично, най-малкото!!! а за хигиена при вас не може да се говори изобщо!

29

Лоу Даун

преди 4 години

Няма раждаемост няма ли раждаемост загива човечеството а такава няма.Франция с най-добрата раждаемост в ЕС вече се падат под 1.9 деца на жена въпреки арабите тарамбуките и тн.В Ирландия втората по раждаемост и там спадът е знаителен разрешиха аборти и тн.Да разчиташ на мигранти води до това което ще стабе в Германия а именно гражданска война.Досега разчитаха на бели източноевропейци но раждаемостта там е катастрофална.Не ги виждам!

28

ИСТИНАТА

преди 4 години

БОЙКО БОРОСОВ Е ВЕГАН!

27

Mockingbird

преди 4 години

чрез медиите и новите технологии, "филантропите", чрез незаконно натрупаните си печалби манипулират масите, като ги заставят, чрез цензурата си, всички да приемат психопатните им мокри сънища и перверзни въжделения... днешните "демокрации" са манипулирани брутално, масово и в полза на шуро-баджанащината царуваща в ес и ек!!!! в същност авторите не зависят от продажбата на книгата си, преведена на бурунди, а именно от пропагандата на тази порочна система!

26

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

не е верно, с Туск се обичаме повече от всякога, или чакай той също не е от Западна Европа, а само е агент на Запада.

25

Mockingbird

преди 4 години

пак/отново едни кухо-глави, неолиберал-болшевишки внушения за това, какво били мислели хората... и най-накрая въпроси, сякаш авторите на това въпиющо пустословие не знаят отговорите, защото получават парите си именно от онез, които ни/ви манипулират с милиардите си. oткраднати безмилостно именно от обществата, които те подчиняват, чрез кухоглавите си медии и продажни, но евтини джурналя.

24

До Sichtpunkt

преди 4 години

"Човек който определя като нищожни чувствата на друг за мен не струва пет пара!"Защото ТИ си центърът на Вселената и венецът на Сътворението ли?