65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50 Къде видя пропуквания и пропадания Сигурно това, които е по нашите магистрали го пишеш за сръбските. Минах в средата на август. И за разлика от нас там банкетите са окосени и няма храсталаци.

64

до 64

преди 4 години

За 50 евро годишно-без претенции! Като помнете да плащате по 25 евро на преминаване по магистлата-тогава претенции.

63

Ицо ни

преди 4 години

Тиквата и чeп за каца не става. Сърбите му скриха керливата шапка.

62

Анонимен

преди 4 години

Елементарната сметка показва,че тази магистрала ще се преминава за около 25 евро -на посока.На връщане-още толкова. А в България-срещу 50 евро-караш неограничен брой пъти. Така,че имащите претенции-докато не почнете да плащате същите суми-за еднократно пътуване-ще си траете. И се радвайте докато има винетна система, щото като се въведе платено преминаване, пътуването ще ви струва годишно поне 3000 лв-за всяко преминаване извън града ви-с отделна такса. А има хора, ежедневно пътуващи.

61

Обективен

преди 4 години

Моля, ако някой е виждал някъде в Европа по-пропаднали пътища от нашите да пише!

60

до наглост

преди 4 години

Що пишеш глупости бе? Колко е таксата от Солун до Атина? Я пак!

59

наглост

преди 4 години

Крайно време е да сложат кабинки, и чичко да къса билетчета, за да караш по магисталите. Много претенции имате-97 лв ГОДИШНО, и с претенции. В Гърция-за тези пари еднократно пътуване от Солун до Атина.Като почнете да плащате за всяко преминаване ще ви дойде акъла в главата кога да сте с претенции. Без пари,, срещу 97 лв годишно пътувате, и с претенции?!

58

Анонимен

преди 4 години

Да команироват Голямата Празна Кратуна да им покаже как се режат ленти.Може да не знаят.

57

Анонимен

преди 4 години

явно не сте пътували до драгоман - ние нямаме магистрала до там, не бъркайте път и магистрала, верно че в герб сте чели само винету ама все пак

56

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм се питал, как се случи така, че най-простите, най-крадливите и най-некадърни българи, окупираха цялата Власт в България ...

55

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ Гърция магистралите били по-хубави хахах ти си откачил. Май не си виждал 10 годишна магистрала в Гърция. Стига глупости.

54

до 52

преди 4 години

В тези държави се плаща за да караш по магистралите. От солун до Атина таксата е към 40 евро за еднократно преминаване. на връщане-още толкова, и тн. В България -срещу 50 евро годишно си караш колкото искаш. Докато 50 евро не стане еднократно преминаване от София до Бургас-без претенции. 50 евро годишно-това са си безплатни пътища. ВЪВЕДЕТЕ ПЛАТЕНО ПРЕМИНАВАНЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ-50 ЕВРО НА ЕДНОКРАТНО ПРЕМИНАВАНЕ, без пари не може да има добри пътища!

53

Анонимен

преди 4 години

поне ще има къде да заработва мая

52

Анонимен

преди 4 години

Пътуването до белград е 10 евро в посока. До Пловдив, Бургас, Свиленград и Кулата колко е ?

51

Анонимен

преди 4 години

Кратунеско без еврофондовете какво щеше да построи?

50

до 49

преди 4 години

Докато винетката е 50 евро ГОДИШНО ще е така. Даваш 50 евро, и се возиш колкото си искаш по магистралите, и с претенции. Докато не стане платено преминаването, и 50 евро да е еднократно преминаване от София до Бургас ще са такива пътищата! Не искате да плащате, ама и с претенции. В сърбия за тази магистрала таксата е за всяко преминаване. В Гърция-таксата е за всяко преминаване, а не еднократно годишно и ниска сума. Срещу 50 евро годишно за винетка-без претенции!

49

Анонимен

преди 4 години

И в Румъния и в Гърция и в Сърбия магистралите са с изключително високо качество.Нашите така наречени магистрали са най-трагичните, но и най-скъпите в Европа.

48

САМО ФАКТИ

преди 4 години

С китайски пари Бг фирма изпълнител и 9 години след нашия участък ама все пак успяха ..Браво Сега НАТО е за 3 часа в белград

47

Анонимен

преди 4 години

Пропуска се да се каже, че:Тарифата за магистралите в сърбия варира между 3 и 5 евро на 100 километра.Коридор 10 е завършен след 30 години строителство.Има места на които настилката се пропука преди откриването и се правиха скъпоструващи ремонти.Парите за магистралата идват от Китай.Така, че мрънкачите които не им изнася в БГ да заминават да мият *** и чиинии в Германия/Англия или да надуват балончето на Путин

46

Анонимен

преди 4 години

А от наща страна още ливади и поляни стоят.