38

23

преди 4 години

Бойко Борисов гласува за тези, които са построили метрото, парковете... Тодор Живков?

37

Гошо

преди 4 години

Магистрали,мостове,тераси,надлези,подлези,къщи за гости.мезонети,апартаменти,училища,детски градини,перки.акули,цаца,херинга и прокурори всичко Борисов е ПОСТРОЕНО С НАШИТЕ ПАРИ! Този път повярвай!

36

Гошо

преди 4 години

Магистрали,мостове,тераси,надлези,подлези,къщи за гости.мезонети,апартаменти,училища,детски градини,перки.акули,цаца,херинга и прокурори всичко Борисов е ПОСТРОЕНО С НАШИТЕ ПАРИ!

35

Анонимен

преди 4 години

Мутрата изобщо не се притеснява да нарушава закона с агитация на изборния ден. И без това е превърнал държавата в мафиотска пирамида и над него не стои никой.

34

Локомотив

преди 4 години

Все едно Тодор Живков да управлява и печели избори !Това е и сега !Никва разлика не виждам!

33

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

БОРИСОВ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИЗГОНИХА БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

32

Гошо

преди 4 години

Магистрали,мостове,тераси,надлези,подлези,къщи за гости.мезонети,апартаменти,училища,детски градини,перки.акули,цаца,херинга и прокурори вси1ко Борисов е ПОСТРОЕНО С НАШИТЕ ПАРИ!

31

Българин

преди 4 години

Т.Живков управлява 8год.и 7месеца!Бойко Борисов управлява 8год.и 1 месец!Нема нужда да ми обясняват за кво иде реч!България е същата корумпирана *** като при Живков с наши и ваши!

30

Жител на Костинброд

преди 4 години

Г-н Борисов, хората от склада за бюлетини в нашия град работеха с пълни сили през изминалата седмица.Няма да ви предадем!

29

Анонимен

преди 4 години

След третата година на всичко "построено" от ГЕРБ - желязото корозира, бетонът се рони, асвалтът пропада, между плочките никне трева...А последваща поддръжка на съоръженията просто липсва.

28

Анонимен

преди 4 години

До 25 демокрацията е хубаво нещо - кой искаш да те управлява - ти самия или някой потенциално неадекватен льольо, който не можеш да свалиш или замениш и може да си прави каквото си иска? Искаш ли свобода или Белене? Искаш ли свобода на придвижване или да те отстрелват на границата? Това е демокрацията. Но това в България в никакъв случай не е демокрация. Колкото за пазарната икономика, тук съм по - склонен да кажа, че има и много лоши черти, като загуба на ресурси и свръхпроизводство.

27

Анонимен

преди 4 години

"Преди 10 години" се бил нагледал на всичко останало?!! Абе Боко, коя година сме сега според теб и кой беше кмет преди 10 години? Склерозата и деменцията не прощават...

26

Анонимен

преди 4 години

Албанецо, навремето още Марк Твен го е казал:" Ако от изборите зависеше нещо, щяха да бъдат забранени!"Аз бих добавил още...ако изборите се печелеха с гласуване, те щяха да бъдат пак забранени.

25

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхте толкова алчни за власт.Други щяха да ги построят парковете и "магистралите" господине! Що си мислиш че щяхме да се возим още в старите автобуси и прочие?! Време ви е за пенсия! -:) На Фандъкова сега и е момента.А на теб малко по късно!

24

Селчо

преди 4 години

Никой не гласува за ГербТе пак печелят Никой не знае !

23

Анонимен

преди 4 години

В столицата на Северна Корея има метро от преди 40 години, едно от най-добрите в света. А в София не трябваше да има никакво метро, трябваше да си остане няколко стотин хиляди, а не хората подгонени от мизерия и безработицата да идват от цяла България да работят в София - демокрация и пазарна икономика!

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

ГЕРБ ще "спечели" поредните избори, но България ще продължи да потъва и да изостава от европейските държави.Само банковите сметки на герберите ще набъбнат още.

21

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всички знаем, че ГЕРБ ще "спечелят" поредните избори. Нещо повече - този път ще ги спечелят с още по-голяма разлика.Довечера платените им драскачи ще вият от кеф как Бойко бил "комунистите" за пореден път.Този филм го гледаме повече от 10 години.Питам - подобри ли се живота на народа от тези "победи" на ГЕРБ ?България взе ли да просперира ?Настигнахме ли се поне с източноевропейските държави като Чехия, Словения, Полша, Унгария ?Започнаха ли да се раждат повече българчета ?Емиграцията ?

20

Анонимен

преди 4 години

Този индивид ни докара до първо място по смъртност в света. И забележете - при влизането в ЕС, точно преди Бойко, България и Румъния бяхя на едно икономическо ниво. Сега България яко изостава пред Румъния - на последно място в ЕС. Трябва да го махнем. По мирен или насилствен начин.

19

БДЖ София

преди 4 години

София расте но къде са Русе,Видин,Монтана ,Враца,Силистра,Добрич ит.н.Северна България е няма на картата,Всички пари отиват за ГЕРБ София ,другите градове и пътища нямат и влаковете са от 1945г.Срам нямата ли?Поменял булеварди с чужди пари и аз мога..Живков беше политика