296

Анонимен

преди 4 години

Тоя от радио Козлодуй откри топлата вода!Хората не били равни, ам някои били по-равни.

295

богат

преди 4 години

Всяка жаба да си знае гьола

294

Анонимен

преди 4 години

ЕНе всички спят за съжеление

293

РАДИО СИЛВЬР ГРАД

преди 4 години

хората станаха човек за човека вьлк не си ли от тяхното общество ту подминават а не дай си боже да си индвалид болен никакво внимание не ти обрьщат богаташите презират бедните както в ммалката кибрито продавачка както без дом просто висшето общество презира тез който нямат пари власт може да си добр не си ли от техния калибр те отхварлят с презрение

292

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съгласен с Адам Смит.Не стига туй, ами добре, че ся спът все пак.Иначе щяха ни удавят в сополи

291

Адам Смит

преди 4 години

Проблемът е че панелните *** имат твърде много панелно време и се занимават с глупости.Трябва да работят по 16 часа на ден, иначе се занимават с глупости и си промиват мозъка в интернет.

290

Анонимен

преди 4 години

Еми ако някой е завършил престижен университет и има някакъв опит, за да дойде в София ....ъъ.. начи е много амбициозен.

289

Един от Дивия запад

преди 4 години

Мда Само Инж и ИТ си мислят така.А кои ги управлява тях?Партииния секретар?Само вие си мислите, че знаете много. Хората, които действително знаят много смятат, че нищо не знаят.Да познаваш дадена платформа не те прави способен да водиш многоплатформен проект, например, а то всички вече са такива.

288

Анонимен

преди 4 години

Балканския синдром е ужастно нещо!Не на мен да ми е добре а на Вуте да му в зле, ужас и така е и манталитета на 99% от БГ.

287

Един от Дивия запад

преди 4 години

Не бива неосведоменоста да бъде критерии.Качеството на образованието зависи повече от индивида отколкото от университета. Университета ти дава принадлежност. Тук има един лаф, че дипломите на един университет важът до 150 км от него.Накрая ми позволете, да перифразирам една реклама на Ролекс:Университета, който си завършил не показва колко знаеш, а показва кой си.

286

Фермата на Оруел

преди 4 години

Статията е написана просоросоидно и проглобалистки. Предназначението на елита е да води и доведе етноса и държавата си до по-добър живот. В България това не става ,а едни 5% живеят задоволени и успешно внушават на едни още 10-15%,че живеят добре. Играят ни фермата на Оруел. С тия хора живеем в паралелни вселени и по стечение на обстоятелствата обитаваме една територия. Историята на 20-тия ни век показва ,че у нас провалилият се елит периодично бива изметен. Сигурно това не е добре,но...

285

Един от Дивия запад

преди 4 години

А даааАз плащах само учебниците, а за таксите спечели стипендия за висок успех всичките години.Само за това си струваше, а има много други неща.Щото идваш, като ***, но като минат 10-20 години хората почват да те уважават, ако си като тях де.

284

ВСЕКИМУ СПОРЕД ТРУДА

преди 4 години

ЕЛИТ НЕ СЕ РАЖДА !ЕЛИТ СЕ СЪЗДАВА ОТ ХОРА ПОЛОЖИЛИ ОГРОМЕН ИНТЕЛКТУАЛЕН ЛИЧЕН ТРУД В МЕСТА С ЕЛИТНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ .ЕЛИТНИ СА ЛИЦАТА ПРЕМИНАЛИ ТАКЪВ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПЪТ.ВСИЧКИ НОВОРОДЕНИ ДЕЦА СА ЕДНАКВИ .РАЗЛИКИТЕ В ИНТЕЛЕГЕНТНОСТА ИДВАТ ОТ ПОСТОЯННАТА РОДИТЕЛСКА,УЧИТЕЛСКА,УНИВЕРСИТЕТСКА ПОДГОТОВКАОТ ЕДНО БЕБЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОИЗВЕДЕТЕ НЕГРАМОТЕН ИЛИ БЛЕСТЯЩ УЧЕНЕДИНСТВЕНО Е НАЧИНА НА РАЗБИРАНЕ НА ПРОБЛЕМАНАСКОРО РУГАЕХА ПРОФЕСОРИТЕ МЕДИЦИ ЗА ДОХОДИТЕ ИМ -НО НИКОЙ РУГАЕЩ НЕ БИ ПОЛОЖИЛ ТАКЪВ ТРУД

283

13

преди 4 години

Гена не е водещ, нито парите, нито образованието. *** и Гана имат 70/30 Руски/Турски манталитет! А поне 90% от населението в Територията са такива. 5000лв да стане мин. заплата, 5000Е да стане квадрата, 5000км магистрали да имаме, завод на Мерцедес да потроим, все същото ще бъде. Кисело зеле в гаража, лютеница в мазето, джакузи в банята, кино на терасата, Мерцедес на тротоара, музиката дъни, а детето с АйФон 12 да показва кои сме ние. Контейнера препълнен, ровят клошари, всичко е в дупки.

282

Един от Дивия запад

преди 4 години

Не е точно така

281

Един от Дивия запад

преди 4 години

Еми детето завърши топ20 световен университет и си живее из тука. То Бг елит ли е?

280

ЩУ ИМАМЕ ЛИ НЯКОГА

преди 4 години

КОГАТО СЕ КАЗВА ЕЛИТ СЕ РАЗБИРАТ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ ЕЛИТНИ СВЕТОВНИ УНИВЕРСИТЕТИ.ОТВОРЕТЕ СВЕТОВНИТЕ КЛАСАЦИИ И ПРОЧЕТЕТЕ ИМЕНАТА НА ПЪРВИТЕ КЛАСИРАНИ - ВИЖТЕ В КОЯ СТРАНА СЕ НАМИРАТ И СИ ПОМИСЛЕТЕ ЗАЩО ТЪЗИ СТРАНА Е ТОЛКОВА БОГАТА.НИЕ ИМАМЕ 54 ВИСШИ УЧИЛИЩА И НЕ САМО НИКАДЕ НЕ СА КЛАСИРАНИ,НО И ДИПЛОМИТЕ ИМ НЕ СА ПРИЗНАТИ В Е.С.'ПРИЧИНАТА: ДЪРЖАВАТА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ПОЛУГРАМОТНИ ЗАВЪРШИЛИ ТРИГОДИШНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ДЕПУТАТИ СТАНАЛИ ВИШИСТИЗА 6 МЕСЕЦАЖАЛКО,НО БЕЗПОРЕН ФАКТ

279

Анонимен

преди 4 години

С ГРАД КОЗЛОДУЙ и аз не бих общувал, имайки предвид как пише "коЙто", след дума в множествено число....

278

Споко

преди 4 години

През 13 век Англия приема акт за ограничаване властта на краля Магна харта. Когато през 21 век прием акт за ограничаване властта на главния прокурор може би това ще бъде началото...изоставаме само с някакви си 900 години. Както е казал нашия учител Гошо Талпата за няколко години ще настинем другите народи, за което на тях име било нужно столетия..само да държим Москва за......оная работа и далече ще стигнем.

277

Анонимен

преди 4 години

Аве Град Козлодуй....Аз не съм богат, но не искам да общувам с теб.Това надменност ли е?