16

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов лично да понесе отговорост. Той подстрекава провите на ксенофобия и е ортак в управлението, пардон на ограбнането на България с една откровени фашисти - а именно МВРО.Европа се прави че не забелязва това, защото Борисов им е удобен - такъв навден, разкрачен и одупен политик и да бяха търсили нямаше да намерят.Той прокарва интересите им и затова го държат.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма расизъм в България, има разни неонацистки *** сред криминалния контингент и сред агитките на Левски, почти само в София.

14

Активист на БКП

преди 4 години

Как така нация ,която храни,учи и лекува безплатно 1 000 000 индобългари е расистка,а англичаните,които колонизират половината свят + Индия ,са демократи ?!!!

13

Анонимен

преди 4 години

То хубаво арестувани петима за хулиганство,ама не е ли време да развалят комфорта на Фамилията която дърпа конците на тия комплексари!Борисов предполагам знаеш за кого става въпрос.

12

Мислещ различно

преди 4 години

Ето заради същите действия Хитлер се е възцарил е Европа и Бавария през 1929 , след това печели гласовете на Германците 99% от тях и започва възхода и обединението на Европа. Такива слуги като Бойко еврейчето започват да стават декор по дърветата. Историята го е доказала предателите не се задържат дълго

11

несведущ

преди 4 години

Начи, ако кажеш на черното "черно", те арестуват. Правилно ли съм разбрал.

10

редактор

преди 4 години

Робството е "свобода".Невежеството е "сила".Т.нар. "демокрация" е власт на народа.Цензурата е "свобода на словото".

9

Анонимен

преди 4 години

Не гледам футбол, но... ще вметна, че ако националния отбор на Англия беше съставен от англичани - проблем нямаше да има.

8

Бойко еврейчето

преди 4 години

Нищо лично материал.. просто еврейските организации ми плащат да ви унищожавам.. всичко е мангизи, нищо лично

7

GG

преди 4 години

Викате момчетата са добри така ли ? Хахах

6

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсън да каже нещо по въпроса за освиркването на националния химн на България?Това се случи още преди мачът да е започнал.Също така преди мача, с цел да обидят българите, английските фенове ни наричаха "Ц.. и.. г..ани". Това не е ли проява на расизъм?Вместо да бъдат изтъкнати тези провокативни хулигански изяви, определени кръгове ореваха света заради щуротиите на една шепа пубертетчета.

5

Националсоциалист

преди 4 години

След подобни арести как да не се роди новия Хитлер?? Още повече засилвате имунната система на Европа - Националсоциализма... давайте гнусни комунисти.. давайте .. скоро вие и вашите господари евреите ще висите по дърветата както беше при обединена Европа от преди 1944

4

1984

преди 4 години

Войната е мир! Свободата е робство! Невежеството е сила!

3

Анонимен

преди 4 години

Каква част от издирваните са пълнолетни?

2

Пълна диктатура

преди 4 години

До къде е докарахме???? Олигарсите, крадливите политици които ограбиха милиарди от нашия джоб, корумпираните съдии и магистрати никой не ги арестува и закача, а тук млади момчета българи че са вдигнали дясната си ръка за поздрав ги арестуват... къде живеем ние хора? Какво става с държавата ни и с Европа?? Ционизма ни унищожава по всички параметри.. Койще убие слугата на дявола Бойко

1

Анонимен

преди 4 години

Къде е свободата и така рекламираната демокрация ? Човек не може да казва това което мисли ако не е в тон с измислени правила на група индивиди мислещи се над човечеството