107

чичо Доналд Дък

преди 4 години

При руснаците кога човешките животи са значели нещо? Че те хвърляха живи хора да отъпчат противотанковите мини, че да минат танковете Т 34 напът за Берлин. Те вдигат пушилката само като им изнася, сега се спотаяват, защото е очевидно, че са се разбрали с американците, няма друг начин веднага САА да смени американската иначе. Не и толкова бързо. А ще се разбучат когато някой пипне САА, тогава СС на ООН ще приеме всички резолюции срещу Турция и ще видиш кой за какво му пука.

106

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите унищожиха ислямска държава. Сега Ердоган избива кюрдите, за да възстанови ислямска държава. Ердоган и ислямска държава са едно.

105

100%TURK

преди 4 години

Дъртата лъжа,че кюрдите унищожили ДАЕШ .....излезе наяве....Бягат като пикльовци без тоалетна.Видяхме ги колко са смели.Разбягаха се още докато Аскера загряваше.

104

Анонимен

преди 4 години

То и за руснаците на никой нему пука Как иначе се оцелва Ан 50 С300 С 400 С3,14 дръжки

103

чичо Доналд Дък

преди 4 години

Абе , целта на американци и руснаци е Асад да поеме цялата държава. Това става - и вие се изнасяте на бегом през границата. Искаш ли бас да хванем, че вашия фес ще се напишка от страх от мисълта, че ще се сблъска военно с Русия, САЩ или Израел там? Защото точно това го чака ако пипне сирийската армия...Щял по Дамаск да стреля, ***, ще стреля само с воден пистолет в Бодрум, още утре ще е по-нисък от тревата хаха

102

Анонимен

преди 4 години

Ердоган се хвана като шаран на кукичката. Не вярвах, че е чак такъв шаран. Турция я очаква югославски сценарий оттук нататък.

101

Анонимен

преди 4 години

Не знам турците кво са трепали ама видяхме, как Израел резна кратуни на турски кораб и НИЩО не стана после :) Ако си мислиш, че всичко ще свърши до тук си побъркан лапещак :)

100

чичо Доналд Дък

преди 4 години

С 400 в Сирия има само Русия, С 300 имат сирийците, но и те са под руския контрол. Израел е под руска и американска протекция, мисля, че някои не схващат, че голямата игра се играе с 10 хода напред. На никой не му пука са сирийците и кюрдите. Целта на Щатите е да махнат Иран от там, защото това е заплаха за Израел, а подронва и руското влияние. Сделката е ясна - цяла Сирия се връща при Асад, Иран напуска, а Ердоган е новия Садам - плаща си за руските ракети

99

100%TURK

преди 4 години

Днес , турската армия направо ги побърка .До преди няколко дни , кюрдите не искаха и да погледнат към Дамаск,а сега се извъртяха...... пъзльовци.Ще ги изядем барабар с ония.

98

Нестор

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААМиличък, сам го каза! Турция разчита на техниката, докато армията на Асад на боен опит (печеливш) и то с допотоптни оръжия! Сега си представи ако Асад разполага с модерна техника?! И все пак ти кой ще избереш да ти пази двора - френски легионер въоръжен с револвер или хулиган с картечница?

97

Ahmed Yasevi

преди 4 години

Нормално е турците да навлизат по-бързо и да са добре приемани, особено от арабите-сунити. Как може да ги сравнявате с американци и руснаци, които нямат нищо общо с района. Голяма част от арабите са чували колко добре са живяли по време на Османската. Всъщност, по това време арабите са живяли най-мирно. След това само лошо са видели от европейци и американци. Те вече си искат Осман обратно.

96

Анонимен

преди 4 години

Израел си бомби Дамаск през ден факт е че С400 неги впечетлвява особено ...

95

НЕбългарин

преди 4 години

И едната точка от протокола гласи!Ако Сирия не е в състояние да се справя с терористите Турция има пълното право да влезе в Сирия и да прочиства границите си!Имали неразбрали още?

94

Анонимен

преди 4 години

Има предсказание, че една арабска държава ще изчезне да видим, коя ще е. Оплетаха се, като свински черва там всички. Диктатори, шейхове, османци, комунисти, демократи, империи... Стана мазало. Теудно е да се каже, кой е прав и кое е правилно.

93

чичо Доналд Дък

преди 4 години

Турция нищо не прочиства. САЩ се изнесаха през задната врата и върнаха властта на Асад над Северна Сирия. Набутаха Ердоган в ролята на Агресор и нов Саддам, целия свят го анатемоса. То тепърва почва - санкции, ембарго и т.н. САЩ са си коварни ***, така ивозиха Саддам през 1990, после Милошевич, после и Кадафи. Всеки от тях в определен период им беше верен съюзник и завършиха: обесен в центъра на Багдад, заклан с нож отзад в либийска канавка и самоубит в хагската килия...

92

Анонимен

преди 4 години

"Сирия е суверенна държава членка на ООН."Хайде да те изпитаме с въпроси един по един и да ти пишем Слаб (2) след това. Най-хубаво ще е когато ти задават въпроси и сам си осъзнаеш грешката, опитвайки се да отговориш.-Какво е суверен?

91

НЕбългарин

преди 4 години

През октомври 1998 г. избухва криза между двете страни и Турция дава на Сирия 45-дневен срок напълно да се откаже от подкрепата си за ПКК. Същата година сирийските власти изгонват от страната лидера на ПКК Абдуллах Йоджалан, след което настъпва пробив в отношенията между двете страни. На 20 октомври преговорите между представители на министерствата на вътрешните и на външните работи приключват с подписването в Адана на съвместен протокол и споразумение по въпросите на сигурността.

90

Анонимен

преди 4 години

Колкото.повече *** гушнат букетя толкова по добре

89

чичо Доналд Дък

преди 4 години

Да да, ще бомбардира Дамакс...как пък не. Вече се е попикал от страх и се чуди как му го врътнаха американците тоя номер и как да се изнесе без да влезе в обувките на Садам, Милошевич и Кадафи. Тези С 400 му изядаха главата...празната турска глава. *** са си турците и това е.

88

Анонимен

преди 4 години

Но аз ги разбирам турчетата де. Ако България беше влязла в Македония и аз щях да твърдя, че България не е агресор. Така че турците да не се обиждат. На тяхно място щяхме да сме същите демагози.