75

Строежа

преди 4 години

Строите, бе! Строите! Даже върху вече изградените блокове построете нови. На паркингите и там строите. Изобщо, така хубаво го застроите тоя квартал, че да влезе в категорията - най-гнусен и презастроен, и да се приключва. Даже ви предлагам, там където има булеварди и тротоари - и там строите!

74

Jo

преди 4 години

"Напът" - някой се е напънал да става умен, но не му се е получило... Големи "журналисти" - гоооолееемиии.... Първо трябва да станете грамотни, а след това да мислите как да сте журналисти...

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Глупости. Все ено си в т ъ п мол,а не на пазара. Пазаруваш дишаш въздух,и те пече слънцето.

72

Ую

преди 4 години

Продължават храбрите действия на строителната мафия, която поръча Иванчева. Девизът на София трябва да се смени на "Презастроена, пренаселена, противна". Браво, Данче!

71

българин

преди 4 години

Пак гласувайте за Фандъкова...!!

70

Fck

преди 4 години

Тая младост вече стана бетонен рай! :)

69

ggg

преди 4 години

Фандъкова, време е да се изметеш! И платените кметчета на Младост, които окупираха властта след ареста на Иванчечва! Ще направите Младост по-зле от Дружба!

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Ще му дадат на друго място. Само още блоковел липсват на мястото на пазара.

67

Петров

преди 4 години

Кой им дава разрешение за строеж на тези? Това град ли е или махала? Домъкват се някакви отнякъде в новия блок, паркират си колите по тротоарите, за децата им място в детската градина искат. Осъзнайте се бе, кварталът не е проектиран за толкова народ!

66

Деян Куцев

преди 4 години

Абе последно кат бях в София Тея осветили подлезите та човек няма къде да иде по нужда или една вода да пусне.

65

Анонимен

преди 4 години

бетон бетон кога ще дишаме..

64

Анонимен

преди 4 години

Как така теренът е частен? Пазарът там го има от едно 40 години!

63

Анонимен

преди 4 години

Не съществува дума "напът", днес.бг. От години ви го повтарям. Има дума "напън" , има и по селата членуване на Национална агенция по приходите (Напът), но дума "напът" няма.

62

Сандо

преди 4 години

щом пазара е частна собственост собственика решава какво да прави там

61

Анонимен

преди 4 години

Според мен в цялата страна трябва да се изградят нови пазари които да са в сграда а не да са на открито

60

Дори не съм СФ!

преди 4 години

Направо плътно всичк в бетон .. да им приседне дано и да страдат в ада! Ненаядени скапани алчни дребни душици! Искам всичко да е в бетон .. и само коридорчета и дупки да се минава!!! Не ви л е срам бе!!!!!

59

Народен Съд

преди 4 години

Хорат които живеят в София от преди промените помнят как ижглеждаше града тогава. Ако не знея вижте старите детски филими. Строхотно място за живеене.СЕГА Е ПЪЛНА ***. Всъщонст това се отнася за всички градове. Едните се презастроени другите са зиоставени.Геноцид му се казва

58

продължение

преди 4 години

А за битаците... Какво да ти кажа. Всяка неделя по продължението на Naschmarkt близо до спирка U4 на метрото има битак. В европейска столица. Във Виена. Битак. Колко сноби са се навъдили направо не мога да повярвам.

57

Котьо

преди 4 години

Незнам ,но докато закусвам сега течеше реклама за медикамент против неволното изпускане на урина от възрастни жени. Приятен апетит!(

56

Мита

преди 4 години

Тия пък от гетото младост всеки ден за нещо недоволни, смятат се за най важни. Ами и аз не съм доволна, искам да им се съборят панелните блокове, щото с а грозни и тегаво и на тяхно място да се построят ултрамодерни сгради и да им се даде правото да си закупят там нови апартаменти на по 2000 евро квадрата.