236

русофилите=предатели

преди 4 години

Добро начало е да затворим всички продажни русофилчета в трудови лагери. По 10 години тежък каторжен труд и ще заобичат отново България повече от рублите и Путин.

235

Анонимен

преди 4 години

Че какво хубаво сме видели от русия От Александър втори на сам ...само гадости от там

234

Анонимен

преди 4 години

До НикогаХубавото е, че от неграмотници като теб нищо не зависи.

233

Анонимен

преди 4 години

Друго нещо по което се разбира че руските *** са отчаяни е когато вместо да се аргументират и отговарят на неудобни въпроси шлякат "минуси". Удриииии, доказвай колко си отчаян.

232

Анонимен

преди 4 години

Само като видиш откъде идва Доклада говори достатъчно!

231

Вън САЩ от БГ

преди 4 години

Вън от България американските окупатори създателите на АЛ Кайда и ИД . Всички евроатлантици при америкаските НПО-та ИД и Ал кайда

230

ШАЙКАТА ГЕРБ

преди 4 години

създадена от германски фондации / затова БОЙКО МУХОБОЙКО/ не смее да пръдне на запад, надзиравана от АМБАСАДАТА и разни комитети като БХК, с безброй агенти внедрени по държавни служби, медии и съдилища. ТОВА е ВРАГЪТ на БЪЛГАРИЯ. Докато тези американски п.одлоги ни управляват ще има американски бази у нас и окупация. Правителството вчера даваше отчет пред америкаската търговска камера. Бойко като Кинг Конг се тупаше в гърдите как платил всичките 8 самолета на куп. Журналистите ги изгониха после

229

Никога

преди 4 години

Никога България не виждала хубаво от САЩ а и от Запада (за Германия е спорно). От Русия сме виждали и добро и лошо ОБАЧЕ ДОБРОТО Е МНОГО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЛОШОТО.Стара България е родител на Русия давайки и писменост и вяра . Затова тогава когато англосаксонските изчадия насочват оръжия срещу от тук Русия все едно насочват оръжия срещу детето на България . Затова западни окупатори гледайте зад гърба си

228

Анонимен

преди 4 години

До Равносметка 224.Явно трябва да се повтаря докато не стигне до малките мозъчета на разно чугунени глави.Пyтаран се отказа от ЮП ! Въпреки ,че България спазваше стриктно договора си. Пyтаран преоткри мъжката любов в лицето на Тайпи и отряза южен поток.Мариците (тецовете) отдавна са руска собственост през офшорки. Тия два милиона дето ги цитираш са доброволно заминали нанякъде (по-далеч от русия). За разлика от стотиците хиляди българи пратени в лагери от червената армия.

227

Анонимен

преди 4 години

ДО 244Уточни се последно: Два милиона милиона убити българи ли е имало, или само два милиона убити? И кога са ги убили та съм пропуснал? И от кого? От марсианците???

226

бой по ватниците

преди 4 години

Затова трябва да се издигне стена между цивилизацията и москалските диваци и да не се допуска никой да припари от изток, вредни са.

225

Мнение

преди 4 години

Всеки е казал . Единственото нещо да бъдеш враг на англосаксите е да бъдеш техен приятел. Всъщност В операция ГЛАДИО САЩ избиват хиляди европейци само и само да попречат на Европа да се освободи от тяхото робство . Същото е сега с тероистичните актове от ислямистите . КОй създаде Ал Кайда и ИД. Всички атентати в Европа са от НПО-та създавани от САЩ . ИД и Ал Кайда са американски НПО-та

224

човек

преди 4 години

Пояснение към последния ми коментар:В отношенията ни към Русия/СССР и САЩ няма реципрочност.Значи, карат ни руснаците да им викаме (гражданите на Руската Федерация) че са наши "братя", но англичаните защо не карат американците да им викат братя англичани?После, американците отдавна си признаха за операция Гладио, защо Путин отказва да признае сътрудничеството между СССР и Третия Райх. Има давност и може да се признае, но той го пази в тайна и се опитва да пренапише историята?

223

НАТО ВЪН!

преди 4 години

Нато и ФАЩ вън не ви искаме окупацията и войните!Русия не ни е враг а вие !Не Русия подпалва войни и разрушава цели държави и народи !

222

Анонимен

преди 4 години

А когато не могат да дадат факти започват да пишат фантасмагории както "равносметката" в 244

221

човек

преди 4 години

До: номер 242 (До 234 Козешкият тро)Първо те съветвам да понаучиш малко българската граматика.Това като приятелски съвет.И второто което искам да кажа е, че американците отдавна си признаха за операция Гладио.Защо обаче Путин упорито отказва да признае за сътрудничеството между Вермахта и Червената Армия, за подялбата на Полша и други престъпления?Освен че мащабите на избитите хора са много по-големи, това е станало и много по-отдавна, трябва да има давност за неразгласяване.

220

САЩ СА ОТЧАЯНИ

преди 4 години

Ще хапят като за последно, но отровата им отслабва. Искат оръжия в Европа, далеч от САЩ, но ПУТИН им го каза руските ракети ще стигнат щабовете , където вземат решения за агресия. Долара, светая светих залязва. От 50% падна до 45% в световната търговия. Още малко и ще стане обикновена валута като другите. А това вече е икономическа смърт на САЩ като световен хегемон. ГУД БАЙ АМЕРИКА!

219

САЩ окупатори

преди 4 години

Вън от България американският башибозук . Свобода за България от Америкаските окупатори . Америкаският войник е тероист

218

Равносметка

преди 4 години

Гадостите на САЩ спряамо България 1. Атената Срещу Папата . ЦРУ обвиняват България с идеята да я изтласкат от вонните пазари. На България това срува 2 Милиарда на година.2. Мариците които всяка година ни кардът милиарди3. Кражбата на века Ф16 . Предварително платени милиарди за браки които някога може да получим.4. Спиране на уникално изгодни за БЪлгария проекти с Русия ЮП,Белен, Бургас Александропулис . Милирди пропуснати ползи.5.Геноцид провеждан от техни хора 2 000 000 убити или изгонени

217

Анонимен

преди 4 години

Човек разбира че руските троове са отчаяни, когато започнат да повтарят едно и също, и не могат да дадат никакви факти когато ги попиташ нещо.