224

Анонимен

преди 4 години

свобода за Джок!

223

Анонимен

преди 4 години

"Тръгва си до края на месеца, кратуно!"Никъде няма да ходи, мойто момче. Задръж малко празнуването по повод освобождаването на един убиец. Знам, че си мечтаеш за поредния психопат на свобода, само че тези неща не зависят от теб.

222

Само казвам

преди 4 години

Не е лошо да се спомене, че бащата на Андрей - Христо Монов е бил ченге от ДС и то от най-гнусните. Следил е познати, колеги, комшии и е докладвал на началниците си - кой се вижда с чужда жена, кой излиза по-рано от работа, кой слуша западна музика. Съсипал е живота на десетки хора. Не знам дали Полфрийман е виновен или не, но Христо Монов си получи заслуженото.

221

До 227

преди 4 години

Тръгва си до края на месеца, кратуно! После следва възобновяване на делото, разследване на Монов старши, австралиецът ще издаде книга, ще направят филм за него, милионер ще стане. После кратунистан ще бъде осъден за манипулация на делото и незаконно задържане на свободен гражданин. А ти, кратуно ще си мечтаеш, това че си роб на мутро-комунистите да ти донесе някоя стотинка. Но внимавай да не ти налети някой като малкия Монов, че тогава ще трябва да се навеждаш.

220

Анонимен

преди 4 години

Не са гледали записи. 15 свидетели има. А и записите не са доказателства. А свидетелите ги знаем. Групата.

219

Анонимен

преди 4 години

Надрусаните опиянчени скинарчета се опитват да манипулират и записа. Интересно къде е гледал съда през 2008г. за да постанови такава присъда!? Гледал ли е записа изобщо!?Къде са записите от камерите на МЗ и Булбанк, които имат най-добра видимост. Къде са показанията на двамата роми, единият от които със сигурност е пребит от бой. Платиха ли им или изобщо не са ги търсили!?Взети ли с показания от свидетелите пред будката на паркинга на Шератон. Въпроси, въпроси....Вс. студ. по право би оправд

218

Анонимен

преди 4 години

Грешиш, смятам че никой няма право да те унижава и мачка. И че имаш право на самозащита, и срещу бели, и срещу по ***.

217

Анонимен

преди 4 години

Момчета, излишно се хабите за някой лев от БХК. Кучето ще си излежи присъдата и чак тогава ще излезе от затвора.

216

Анонимен

преди 4 години

Абе един си каза че австралиеца нападал с нож най близкия от наобиколили те го. Отбранявал на всички посоки. А тия като кучета гледат да го изненадат в гръб. Е преди това са го млатили. Кой иска да го млатят.

215

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 224Джок е убиец.....друг път или на кукуво лято! Ще яде Монов киселец и ще го мъчи запек!

214

Анонимен

преди 4 години

Джок е убиец, защото е убил човек, а вече при какви точно обстоятелства го е направил, какво наказание е редно да изтърпи и докога да го изтърпява, да преценя съда. ... Аз не познавам всички доказателства, за да си позволя да съдя дори и само в коментара си. ... Друго обаче се питам. От къде се взеха тези павета/камъни? Ремонт ли е имало тогава на кръстовището или някой си е носил в джоба по едно за всеки случай? Странно е, че Полфрийман е имал нож, но още по-странна е появата на паветата...

213

123

преди 4 години

Мда спомням си го случая: "Компания спокойно си чака на червен светофар, и агресивен чужденец, без причина, нападна с нож, уби едно добро момче, спортист". Гледам сега видеата, и мнооого много въпросителни.... Айде, онзи дето съсипа живота на българското момче барман, заслужава доживот, там си беше чист опит за убийство, но за този случай не съм толкова сигурен.

212

Анонимен

преди 4 години

Никъде не се вижда как тоя го бият.Вижда се как тича към тях после те бягат от него.Логично ако ги е нападнал с голям нож и е изглеждал страшно.Той казва че са го удряли е главата с камъни поне 10-15 човека.Павета не просто камъни.И той издържал 15 удара в главата с павета и тежки буци лед и след това извадил ножът и ударил някой без да иска.Тва не ви ли се струва абсолютна измислица как така е издържал многобройни удари в главата с 1-2 килограмови гранитни камъни?

211

Анонимен

преди 4 години

До . 217Виждам следното.....Тепърва ще видиш как работи австралийкото попечтителство извън Австралия и как другаря Монов ще загази!

210

Анонимен

преди 4 години

голям автогол си вкара цацаров с жалбата за възобновяване на делото

209

Анонимен

преди 4 години

след като изгледах видеото /не това със плеснатите субтитри върху ключовите моменти/ мога само да се помоля на Бог да ни пази от рак, спин и българското правосъдие

208

.

преди 4 години

Виждам следното - група хора си вървят. Да, знам, че някои хора никога не са излизали вечер с приятели, защото за захлупени и нямат такива, но и те да приемат, че хората нормално имат приятели, нормално излизат с тях, говорят и ооо даже понякога пийват. После виждам австралопитекът да тича от другия край на София, за да се намеси в незнайно какво, но със сигурност не го викат там. И после виждам, че тича да гони хората. И питам, тези *** от БХК докога ще съществуват легално.

207

Анонимен

преди 4 години

Съдът излезе с решение! Край на коментарите!

206

Анонимен

преди 4 години

Свобода за за Пол .,.. българските чeкиджиии всички ги знаем.

205

Анонимен

преди 4 години

Едни като тия убиха едно момче в борисовата градина, защото им приличал на гей. Е там не е имало чужденец да му помогне, и да го отърве. Такива търсят слаби и беззащитни, и като попаднат на някой по твърд, реват.