15

Анонимен

преди 4 години

Софиянци най-добре знаят каква кметица е Фъндъкова.Вече 10 години и ядем попарите,които дроби ежедневно.Обаче вече ни писна.Не сме абонирани за нея.

14

ПроСоТо

преди 4 години

стига сте обработвали объркания "софиянец"!!!!Ако на това същество-така наречения "софиянец" успеят да му ПРОБУТАТ отново даскалката по руски език за "кмет",то....то...трудно ще се намерят думи за това ПАДЕНИЕ на СБИРЩАЙНА,титуловащ се "софиянец"..Впрочем,кореняците-софиянци са поне 700 000..Защо не излезнат да защитят града си от кромпирските навлеци?..Аз ги познавам.Поне в миналото те бяха горди и възпитани хора,как така допуснаха от па дъци от цяла България да им се качат на главите?

13

Баси

преди 4 години

Абе тия социолози са като "майка тереза" как пък се за своя сметка работят. И постоянно манипулират хората с глупави разсъждения.

12

Анонимен

преди 4 години

И в двата случая няма да спечелят "софиянци". Само ще си радват на себе си.

11

Анонимен

преди 4 години

Ейййййй,не спряхте да я рекламирате тая некадърница.

10

fact

преди 4 години

Сестра Галева още костинбродска - ДАУН!ОКОЛО нея се появи онова, отвратителното ченгенце, бащата на монов. Дето след 12 години пръска жлъч и злоба. Че и курнелката...НО ПАСАРАН! Нищоправещия омбудсман кмет, а?БСП унизени в София. Ура другари!

9

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 4 години

комунисти...тъжете вашта

8

Анонимен

преди 4 години

Ако Фандъкова загуби, ще спечелят софиянци.Но предполагам, че от ГЕРБ и този път ще фалшифицират изборите.Те държат цялата власт и всички лостове.

7

Абдал

преди 4 години

Боко ли го каза или са и гледали на боб?

6

до 2

преди 4 години

Но Майчето на живо е по-секси. Фотото залъгва.

5

Анонимен

преди 4 години

Фъндъкова ще се удари в някоя перка по Графа.Друго няма да удари.

4

жалко

преди 4 години

Аз си мислех, че Боби Игнатов ще удари едновременно един лилав и един червен.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Хората масово няма да гласуват, защото са убедени, че изборните резултати се фалшифицират от управляващата мафия.Тази престъпна власт ще бъде сменена едва тогава, когато господарите, които я назначиха решат да я сменят.

2

Така е ..

преди 4 години

Глупости. Най малко с 15 %. Ние мъжете гласуваме за по хубавата.

1

Анонимен

преди 4 години

Ей скъкахте се да правите реклама на тая некадърца и крадла Фандъкова.Не вярвам някой нормален софиянец да гласува за нея.Само платените от държавната администрация и новодошлите селяни.А и ония от махалите - за по две кебапчета и една бира.