13

lol

преди 4 години

ало овцете. с тези седмични статии ви готвят затакса километартакса дизелтакса чистота (въздух)таска паркиране (у цела софийска област)цена на ток поне 60% от 2020 януари 2

12

ай сиктир

преди 4 години

Богатите са станали още по-богати.

11

БКП победа

преди 4 години

Другари, време за социалистическа революция. Да вземем парите на богатите и да си ги разпределим за да има равенство като преди. Да помолим Путин да ни окупира и да помогне. Слава на Русия!

10

Анонимен

преди 4 години

Това парите на властта ли са?Щото обикновения българин със заплата от 5-600 лв. и пенсия от 200-300 лв.няма как да натрупа такива пари.

9

До Барни

преди 4 години

Почти всички сега които са образовани и адекватни си изкарват добри пари и имат приличен стандарт. Това че ти и и приятелите ти сте бедни не значи че другите са така. За някои хора където и да живеят, независимо от системата, винаги ще са зле и ще се оплакват, справка - черните в Манхатън.

8

Анонимен

преди 4 години

90% от българите имат влогове до 1000 лв.53 милиарда са,защото повечето хора получават заплатите и пенсиите си по сметка,а не защото са ги спестили.Търсете милиардите в 5% от населението,а не в 95%.

7

pp

преди 4 години

Броя на пари е обратно пропорционален на броя вложители

6

Анонимен

преди 4 години

Тук е мястото да се уточни, кои българи държат 53 милиарда. Мисля, че не са двата милиона трудоваци или двата милиона пенсионери с по 200 лева пенсия.

5

Барни Ръбъл

преди 4 години

Ако може да се покаже каква част от тези пари са на 3-4% от хората. Бас държа, че 3_4% държат 50 море. Никой от приятелите ми няма пари в банка, а само кредити. Поредната демагогия за да ни убедят колко добре живеем.

4

Пенсионер

преди 4 години

Ааа, така не може. Веднага Виденов и Гечев в новото правителство.

3

Анонимен

преди 4 години

Да благодарим на Бойко и ГЕРБ че сме твърдо с ЕС и НАТО и всеки ден се отдалечаваме от руската мизерия.

2

Анонимен

преди 4 години

Тиквата отдавна им се точи на тези пари. Ще намери начин да ги открадне, като с банката на мусака. От 44 година тези каскети правят едно и също нещо. Крадат.

1

Анонимен

преди 4 години

Екстра, ще има за хвърляне през балкона.Иначе стандарта се е вдигнал и е нормално че се трупат парички. Бесепарите защо толкова реват на умряло, щото българина с повече парички не му е много до социализъм и Рассия