12

Рон Бургунди

преди 4 години

Прав е дъртия. Няма напълно независими държави. Все от нещо или някой са зависими. Глобалният свят го направи това. Ама има някаква мярка все пак и нац.интерес. А у БГ-то нямаме никакви наченки на независимост. Свалили сме *** пред ЕС и САЩ...ама до глезена. Бойко русофила се опитва а клинчи и да съживява руски проекти ама сега Хърделиста Цецо с подкрепата на ЦРУ ще му даде отпор. Цецо е американски проект.

11

Sichtpunkt

преди 4 години

Да сме малко по-позитивни и с желание нещата да се оправят. А не да се оплакваме и да се чувстваме най-бедните".Много е прав! Алкашами не само да рИвът като пребити и да се оплакват." Зеленият пъпеш" и той да се поучи от царя и да си отваря устата само за добро.

10

KGB

преди 4 години

Nash covek

9

Анонимен

преди 4 години

Трябва да станем като Турция президентска република, да се учим от тях, преди години премахнаха местенето на часовете ние тук още умуваме на кой да сме и много други.

8

ФФ

преди 4 години

Така ли ? А не сме ли бедни. Ела да видиш с 1000 лева заплата как се живее. При положение че килограм сирене е 9 лева. За храна отиват 500 лев на месец. Сметките за ток и вода са по 200 лева на месец. Да не говрим за подръжка на автомобил, дрехи за децата и така нататък. Не ви ли е срам господин АВСТРИЕЦО.

7

отегчен

преди 4 години

Мадридският крадец не си е докрал, в България. Бил си е набелязъл някои апетитни парчета за следващ мандат.

6

postradal pasi

преди 4 години

Бла,бла а защо сополан паси опрости дълга на Ирак към България и какво постигна досега България и защо сме на опашката по всичко и народа български е още по беден и защо ДС напълни гушите на БКП/СДС/БСП и само за тях има синекурни длъжности и крадене и убийства заметени под килима........

5

Анонимен

преди 4 години

Защо, изпълзя Дедо цар.Беше премиер.Возеше се на бетеер.Вкара ни у натото,без да ни пита.Опоска Рила.Иска сиимоти от праотца.Дава интервюта ,винаги зад граница,когато нещо ни казва.Има жестоки деца.НеговатаАлфа мина .По този начин ни ангажирада държим подлогата му.Все пак имаграница.

4

пецата

преди 4 години

Не знам как е при вас но докато изчета първите няколко реда и ми изчезнаха 10 лв от джоба

3

Дельо Хайдутин

преди 4 години

...,На въжето! Веднага!!!...

2

Дедо

преди 4 години

Браво Мони!

1

Анонимен

преди 4 години

За щастие сме парламентарна република. Винаги съм се чудил обаче, за чий чen ни е президентската институция?