175

Анонимен

преди 4 години

до човек,искал да ги направи хора, но не успял. В 21 век влязоха със средновековното си мислене.

174

sd

преди 4 години

Кога ще спрем отвратителния терор на наглите мутри?

173

човек

преди 4 години

За русофилията мога да говоря много.Русофилията и русофобията са дълбоко вкоренени в руския народ и те предават сега на нас своите проблеми. Това са политически течения още в царска Русия а не отскоро.Били са разделени най-общо на "русофили" и "западники". Второто название съответства на "русофоби". Русофоби са били част от самите руснаци. Защо ние да нямаме право да сме такива??? Русофоб (западник) е бил самият цар Петър I, който е обикалял Европа и е искал да направи Русия европейска.

172

Бъгарофил

преди 4 години

Приятели българофили, всички българи сме съгласни да е обединим зад евтоатлатническите ценности и твърдо да застанем за членството в ЕС и НАТО и американското патньорство и да изградим една нова, богата просперираща демократична, евроатлантическа България. Само русофилите пречат, това е национално предателство и трябва да се вземат мерки и да се приеме закон за защита не демокрацията и обединение на нацията, а русофилите да бъдат арестувани и вкарвани в затвора за национално предателство!

171

рфл

преди 4 години

До БългарофилНа мен русофил, не може да ми бъде приятел, нито да съм напълно неутрален. Както е казано от Японците, прощавай, но не забравяй! :) Живеем заедно, но разделено. Пред русофила има психологически бариери, които са му вменени, а очите му виждат друга реалност. Например бягат на Запад, не в Русия. Конфликта в мозъка му е унищожителен за него и околните. Освен това робството причинява емоционален вакум, черна дупка, който е причина за голяма разруха, унищожители. Е аз да не съм Христос?

170

Анонимен

преди 4 години

до Българофил,а ти не си ли забелязал през годините, че единствените, които вкарват разделение са русофилите. България решила да върви по пътя на евроинтеграцията, они пищят денонощно какви сатанисти са натовци, колко зле било в ЕС, Германистан и какво ли още не. Осъзнайте се поне малко.

169

Кашпировский

преди 4 години

Болгария нет задграницу , Балгариа етъ Рассийская Земля .

168

човек

преди 4 години

До: Българофил (номер 216)Съгласен съм, ама русофилите в България няма да се съгласят. Тоест, петата колона на Русия в България.Ако питаш българите русофили (според мен са почти национални предатели), то всеки истински българин, още повече българофил, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде и русофил.Ако ти не си русофил, значи не си българин. Така виждат нещата те.Както ни учеше другарката по руски в гимназията - "Който не обича Съветския Съюз е враг на Съветския Съюз!"

167

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 207Хкрементче, Москва, Русия, Кремъл се пишат с ГЛАВНИ БУКВИ!

166

гг

преди 4 години

Въпросът е дали тези мероприятия са под западно давление или българските органи започват да проявяват характер. Иска ми се да е второто, ама на дали...

165

Анонимен

преди 4 години

В Русия са крепостни селяни, само че с ракети.

164

Анонимен

преди 4 години

Я ми припомнете какво гласи Първият закон на Нютон!Разбирам Цацаров и Гешев да не знаят - съмнителното им образование не ги е просветило в тази област! Как ли ще са изненадани един ден, като научат жестоката истина?

163

маде ин Булгари

преди 4 години

Толкова ли не можете да вденете, че с тази статия продължават да ви насъскват един срещу друг? Българин срещу българин! Искат да ви накарат да се хванете за гушите и да ви гледат сеира.

162

Анонимен

преди 4 години

Някой много яко подхлъзна Байх... и вдигна топката на руснаците за мощна неспасяема атака.Следва продължение...

161

Анонимен

преди 4 години

До БългаринБългария е втората страна в НАТО по най-голям процент от БВП отделян за въоръжаване!Ми супер, нали квичахте, че нямаме армия.Ето сега се прави много за армията.

160

Анонимен

преди 4 години

Русофилите, по заповед от кремъл искат да върнат България във времето на луканов.Руска марионетка за премиер.фалирала държава.показни Убийства и мутри.Инфлация.Това състояние идеално устройва Москва.На русия просто и тряб ва територия през която да си прекара безплатно тръбите.

159

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 197Вече няма грозни български стокаКато влезеш в хранителен магазин поне 50% от стоките са български.

158

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 199България с F-16 стана освен най-бедна и най-глупава.България с Ф16 влиза в 50-те най-добре въоръжени страни.Не е много, никак даже, но е нещо и ще става по-добре, а вие червените русофили ще квичите отстрани.

157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 199Най-глупав си ти.А дали е най-бедна можем да съдим по минималните заплати в България и русия.

156

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 194България в ЕС и НАТО е най-прекрасното място за живот.Никой, никога не е казал, че България е най-прекрасното място за живот.България не е ада, който червените б.клуци я изкарвате.