84

Аа

преди 4 години

Тя чистачката вече минала ...

83

Упс, извинявайте!

преди 4 години

Слънцето ми свети в очите, та гръмнах напосоки Сори, както викаме у село!

82

Анонимен

преди 4 години

Разликата между нас и западняците е че ония са по материалисти там ударят ли ги икономически излизат на протести в същото време си мълчат за пактове,мигранти,конвенции и стратегии, докато тук е обратното.

81

Анонимен

преди 4 години

БЕДНИ СМЕ ЗАЩОТО 2007Г ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПА С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 180ЛВ, А ГЕРМАНЦИТЕ БЯХА С 1400 ЕВРО

80

А бе

преди 4 години

Главата ти е куха на тебе - дано само в момента ;-)

79

Анонимен

преди 4 години

България не може да бъде независима държава изгубихме тази привилегия каквото наредят западните ни партньори това ще правим иначе лошо, Седларов лошо.

78

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМОЛЯ ТЕ ДАЙ МИ ЛИНК ДА ПРОЧЕТА ОТ ГДЯ ТИ СНЕСОХА ТИЯ ГЛУПОТЕВИНИ, ЗАЩОТО ВЛЕЗ В БНБ И НАМЕРИ ДОКЛАДА ЗА ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ СЪЩАТА ГОДИНА- ДА ПРИПОМНЯ- ЗА ДА КУПИШ ИМОТ ВНАСЯШ ХИЛЯДИ В БАНКАТА И ТАМ СЪБИРАТ ЛИХВОТОЧКИ ЗА 10/20 ГОДИНИ, ЗА КОЛА, ТЕЛЕВИЗОР, АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНЯ ПАК ПО СЪЩИЯ НАЧИН, ДВА ЧАСА ИМА ТОК, ДВА ЧАСА НЯМА ТОК, МАГАЗИНИТЕ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, ИМАШЕ МАГАЗИНИ С ПЕРДЕТА ЗА ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ И ПРЕДСТАВИТЕЛНИ- 1 КГ ЯБЪЛКИ 3 ЛВ ПРИ ЧИСТА СРЕДНА ЗАПЛАТА 70ЛВ- ...

77

Анонимен

преди 4 години

Бачкаторите винаги са ниско платени. Най-богатите не работят, за тях работят парите им.

76

Капиталист

преди 4 години

Предлагам да плащат 13 и 14та заплата както е при капитализма и да зимаме 14 заплати и да имаме мангизи като при капитализма и да живеем богато!

75

Яжте банани

преди 4 години

Ми сменето го Борисов с Нинова или който и да е, да видим новите как ще се изправят на САЩ и на Запада, като България е тотално опоскана държава, сама да мръднат с пръст западните началници и в България е свършено.

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТАКА Е ПРИЯТЕЛЮ ПРИ КАПИТАЛИЗМА- В ЕВРОПА ПРОКЛЕТИТЕ КАПИТАЛИСТИ ПЛАЩАТ 13 И 14 ЗАПЛАТА, МИН ЗАПЛАТА НАД 1200/1800ЕВРО, А ВИЖ В ЮТУБ КОЛКО СА ЩАСТЛИВИ КУБИНЦИТЕ С 38 ДОЛАРА ГОДИШНА ЗАПЛАТА- ТЕ ИМАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЯРА В СЪРЦЕТО СИ- ТЯ ГИ ХРАНИ И ЛЕКУВА. ДА ВЪРНЕМ КОМУНИЗМА КОМСОМОЛСКИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЕКРЕТАРИ СЕГА МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ДАЛИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО ОТ 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ ОТ БСП, АМА ДА ОПИТАМЕ КАЗВАШ...

73

пролетарий

преди 4 години

В началото на 90-те този господин на снимката и още няколко вагабонти бяха назначени за синдикалисти. В резултат в България на практика няма действащи синдикати. Има формални казионни организацийки, на които им запушват устите с леки привилегии и редовни гуляи под формата на синдикален туризъм. За пример - охранителния бизнес е най-големия работодател, близо 100 000 заети. Там КТ е тера инкогнита. Синдикални структури, дори и казионни липсват. Толкова !

72

Анонимен

преди 4 години

Дръжки работят българите - най-калпавата нация. Все гледат да свият, отмъкнат, прецакат. Лош материал!

71

Анонимен

преди 4 години

До: 98От Турция Ердоган е спуснал директива на Бойко да избие всички пpaceта в България и Бойко измисли cвинcката чyмa.Следващата стъпка ще бъде обpязвaнeтo на всички българи.

70

Анонимен

преди 4 години

Ученическите бригади бяха голям купон, особено вечер - незабравимо, най-хубавото време, всеки който е бил на ученическа бригада ще го потвърди. И без наркотици беше весело, тогава беше немислимо да се продават наркотици в училищата.

69

Анонимен

преди 4 години

Грях им на душите на западняците и българските продажници, че търпят тиквата и в същото време ни обвиняват, че сме мързели и лоши докато ни ограбват с Дънди Прешъс Метълс,Чез,Мез,щатски тецове и т.н. и т.н.

68

Циник

преди 4 години

Айде аз ше ставам, че трябва да ходя да си взимам социялките. Че да знаете каква опашка е там...

67

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989та българите живееха на средно европейски стандарт на живот. България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света.

66

Анонимен

преди 4 години

А ПО КОЛКО ЧАСА РАБОТЕХМЕ НА УЧЕНИЧЕСКИ И СТУДЕНТСКИ БРИГАДИ КОГА СЪБИРАХМЕ ЦАРЕВИЦА, ПИПЕР, ГРОЗДЕ И РОЗИ ОТ РОЗОВАТА ДОЛИНА- НЯКОЙ ДА ПЛАТИ НЕЩО, ДА ГИ ПРИЗНА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ...ИСКАШ РОБИ ПРАВИШ КОМУНИЗЪМ И КОМУНИ ЗА ИЗПРАВИТЕЛЕН ТРУД НА ХОРА С КРИВА ПАРТИЙНА ЛИНИЯ- ВИЖ В КОМУНИСТИЧЕСКА КОРЕЯ- ОБЪРКАШ НЕЩО И ОПА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ОТ РОДА В ТРУДОВ ЛАГЕР ЗА ДА ТИ ОПРАВЯТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЯРА И ПАРТИЙНА ЛИНИЯ.

65

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Най бедни сме защото ни управлява самозабравила се безродна банда наречена ГЕРБ. За 10 години съсипаха всичко от земеделие до животновъдство, закриха много болници и училища. Вдигнаха доходите но тези доходи биват изядени с повишените цени на ток, горива и парно което рефлектира и на хранителните продукти които стават по скъпи. С една дума закотвиха ни на дъното тези сатрапи.