88

до троловете

преди 4 години

Момчета с комплекси за малоценност, недейте така да сте широки специалисти!Първо не сте наясно с нещата и второ да се прочвте нещо отгоре отгоре или снесено от Козяк е меко казано фрапираща липса на интелигентност!Много от нас не харесват ни руснаци, ни турци, ни американци и имаме правото на собствено мнение, а някои от нас са и по начетени и/или са експерти в областта си и е обидно най малкото към тях!Руснаците са имали и ще имат качествено и евтино въоръжение и даже да е неприятно трябва д

87

Митко Банцера

преди 4 години

Американците не дават Пейтриът, а вече и Ф35 на чалмаря, щото искат да запазят Гърция. Лудия турчин само чака удобен момент /политически и военен / за да удари по гърците. А после са македонците и ние идваме на ред. На Путин това му е ясно, но не му пука, щото ние сме от противниковия лагер, така че квото може ще продаде на чалмата и ще му вземе парите.

86

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПОСЛЕ ТУРЦИЯ КУПУВА СУ-57кой от двата?

85

Анонимен

преди 4 години

До Свободна ЕвропаС падането на Ердоган от власт, завоят във външната им политика е сигурени с путин е така

84

Анонимен

преди 4 години

МАЛКО ПРЕДИСТОРИЯ- РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ НАРУШАВАТ ТУРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО, ЕДИН Е СВАЛЕН НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ СИРИЯ И ТУРЦИЯ, ЗАГИНАЛИ СА ДВАМА РУСКИ БОЙЦИ, СЛЕДВА РАЗПОЛАГАНЕ НА РУСКИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА ВЪОРЪЖЕН С РАКЕТИ С-300 С ДАЛЕЧЕН ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ КРАЙ СИРИЙСКИЯ БРЯГ НА ЛАТАКИЯ И МОБИЛНА РАКЕТНА СИСТЕМА С-400 В АВИОБАЗА ХМЕЙМИМ, ПОСЛЕ ТУРЦИЯ КУПУВА СУ-57, И ИМА РУСКИ ГАЗ- ВЕЧНА ДРУЖБА.

83

Анонимен

преди 4 години

Ердоган разгледаха вчера и най-новия руски изтребител от пето поколение Су-57, представен в авиосалона.разгледал е единия, а другия къде е? Да не е паднал нейде или са го разглобили за чаркове?

82

Унуфри

преди 4 години

Турция и особено РФ са доларови икономики. В Турция с лири можеш да си купиш дюнер янъракъ и зарзават. В РФ с рубли можеш да си купиш водка, сальотка и кефир. И в двете държави, дори на вътрешния пазар всички, освен бързооборотните стоки се купуват с ДОЛАРИ ! За външната търговия, където особено РФ разчита предимно на износ на фосилни горива да не говорим. ФР на САЩ контролира ДОЛАРА! САЩ има огромно влияние и над всички борсови стоки. ЩАМАР ?!? Кой на кого и как точно ?!? Анекдоти от жижета !!!

81

Bad Company

преди 4 години

До Анонимен 95Прословутия МС 21 в който и Ердо се разходи е с 38% компоненти руско производство. Преди американците да им "резнат крилата" Аерофлот беше заявила покупка на 50 броя. НО !!! Само с двигатели Pratt&Whitney , нищо, че от две петилетки се мъчат да разработят техен:)))))) Ама както писах по-долу работата се оттече. Без крила самолет няма.

80

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли защо Просия няма право да продава самолетите си на Иран. Много просто - 30% от самолета са американски компоненти. И то най-важните и високотехнологични 30%. Американците не им дават лиценз за продажба на трети страни.

79

Анонимен

преди 4 години

БРАВО, БРАВО- ТУРЦИЯ ПЪРВО СВАЛИ ЕДИН РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ ДА ВИДИ КАКВО МОЖЕ И СЕГА ЩЕ ГИ ЗАКУПИ- ДА ЖИВЕЕ РУСКО ТУРСКАТА ДРУЖБА, ДА КРЕПНЕ И ПРЕБЪДЕ С ОЩЕ САМОЛЕТИ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ...А ДА БЕ СКОРО И ЕВТИН ГАЗ И ЕДИН ПОТОК....

78

Сата НАТО

преди 4 години

Су-57 е чутовен ***, който не може да стъпи на малкия пръст на Ф-35

77

Унуфри

преди 4 години

Поредното доказателство, че русофил = туркофил = българофоб !

76

до 85

преди 4 години

Думата *** за теб е най.мекпто, което може да се каже!Ходил ли си в Иран?! А в Ирак преди и след?!Само за протокола, че в Иран в няколкото университета, които посетихме ще сънуваме лабораториите им за около след 60-100 години, както в България по соц време в елитните техникуми и гимназии и университети!Виждал ли си и Либия при Кадафи, не си а колко българи си направиха жилища и коли .....а сега КуЙ

75

Анонимен

преди 4 години

Ох,Тръмп докато се прави на мъж изтърва бая милиардчета от Турция.

74

до 86

преди 4 години

Да, бе то затова на МАКС-2019 (страхотно изложение бях през 2016), че присъстват почти всички САЩ фирми и че самите те го признават, както и руснаците за някои технологии.Не си/сте дораснали да излезвте от черупките си на крепостна рая за да мислите за другите и да се бутате дето ни най малко не знаете!

73

Анонимен

преди 4 години

Да се говори , че Су-то е 5-то поколение е повече от смешно. Този макет е с двигатело на Су 35 и ЕПР като на прогимназия. Дори руските издания пишат , че ЕПР е 0.4/0.6 м/2. За справка ЕПР на Ф-22 е 0.0001 м/2

72

до 71

преди 4 години

САЩ се опитаха да си продадат Пейтриът след, като стана факт, че договора за С-400 е сключен и системата е окомплектована.Преди това повечв от 12 години ги лъгаха искаха им какви ли не гаранции и те турците се измориха, а пък руснаците нямат такива скрупули и качеството на въоръжението им е перфектно.Пример: От Газа/Палестина изстрелват ракета тип Катюша неуправляема, Железният купол я прихваща (Пейтриът) и 6 Пейтриъта заминават за да свалят една Катюша и къде е ефективността, а за цената не к

71

България в NATO и ЕС

преди 4 години

Тоя Су 57 само руснаците му казват че е от пето поколение. Всъщност е доста изостанал даже от китайските разработки.

70

Анонимен

преди 4 години

Не закъснял отговорът на Анкара.А Коя е Анкара ,че някой ще се стресне във Вашингтон от нея и анааадолските и примитивни чичаци.Да припомним списъка на държави влезли в окото на САЩ от които е останали само прах и перушина.Виетнам Камбоджа Сомалия Куба в което нямат какво да ядат от санкции при тоалетна хартия 200$.Либия,Кувейт,Ирак, да продължавам ли.Още едно 20% сриване на лирата и настигат Иран,където с 10 000 $ можеш да си купиш цял квартал.

69

Анонимен

преди 4 години

До До 77Ще наситят армията си руснаците със Су 57. С 12 броя нейде към 2065 г.