172

Зозо

преди 5 години

Тоя не беше ли към руското посолстово на хранилка?Лошия ЕС, добрия Бай Тошо?!? Ай сиктир!!!

171

демоде

преди 5 години

До ПустинякЕДИН ПРОФЕСОР ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА В КРАК СЪС ВРЕМЕТО-ЧИЧАК С ШКЕМБЕ,ЗАПРЕТНАТИ РЪКАВИ И ЧЕРВЕН КОНЕЦ НА КИТКАТА.

170

Анонимен

преди 5 години

Ако нямаше Русия, САЩ щеше да напуска яко бомби в цяла Европа и така щеше да свърши войната. Ама сега, не може да се сърдиш, на някой, че си трепе враговете, нали? Детско мислене е това!

169

Родолюбец

преди 5 години

Прав е Георги Марков !От англосаксите сме получили Ньойския диктат, разделящ Отечеството и хиляди бомби през Втората Световна Война !

168

фАЛИТКО

преди 5 години

До Анонимен 191Сега не е по различно.Нищо не произвеждаме,а за да обслужим задълженията,теглим заеми,непрекъснато.Включително и за подпомагане американското самолетостроене.Но ние не сме гърци и за нас няма да има прошка.

167

Анонимен

преди 5 години

хаха...............без малко да си помисля че пак Текста копиран от сайта на Дойче веле както всеки ден , жал ми е за баламия Народ дето не разбират чак толкова много

166

Анонимен

преди 5 години

Който е учил както трябва, го знае.В съвремието е същото, да не изреждам войните.А каквиса тези, които намалиха населението ни от 9 милиона до 5?Стига сте давали пимери със Сталин! Каква е разликата днес? Да не би да имаме световна война, че изчезва по един град на година? И ще ме цензурират като пиша разни думи, защото някой *** е сметнал, че лицемерието е възпитание?Масови убийци са тези, които откакто се помня, водят войни срещу всяка нация, която има нефт и газ.

165

Учителя

преди 5 години

*** да говори за история - това е извращение. Комунделитге са патологични лъжци...

164

СС

преди 5 години

Мале, що глупости е наприказвал професорът комунист. :) :) Гаварит Масква, а Марков?

163

Анонимен

преди 5 години

До 167България спря плащанията си по външния дълг ,година време след падането на Т.Живков!Няма държава в света която да е с цветуща икономика и финанси, само за една година,да се срине до толкова,че не може да обслужва задълженията си!А,това ни остави Живков!Точно и затова се съгласи да се оттегли,виждаше на къде отиват нещата!

162

аз-ът

преди 5 години

Вижте ДНЕС... Откакто захлебиха от фондациите думата ли.лав е вече цензурирана. ЛибЕта кажете коя дума са ползваме, че да сте щастливо-умно-красиво спокойни? Пембян?

161

аз-ът

преди 5 години

Западът умира. Руснаците загубиха Студената Война така е, но Западът умира отвътре заради собственото си лицемерие. В старите европейски столици има повече *** и черни от европейците, повече муслами от християните, повече лезбаци от нормалните жени... В Норвегия в забавачките карат момченцата да готвят, а момченцата да се упражняват да им крещят НЕЕЕЕ в лицето.. Това няма да продължи дълго..

160

уточнение

преди 5 години

Да се има предвид,че злато се вади не с голи ръце,а с химикали,които унищожават почвата и водата за векове напред.

159

мдааа

преди 5 години

До мдааА сега кво праим-не внасяме суровини да праим нещо ,а изнасяме най-скъпата и ценна суровина-златото,други да си праят квот си искат.А за нас-праз.

158

мдаа

преди 5 години

Щом за професор Марков унищожаването на софийското поле с металургичен комбинат Кремиковци ,за който суровините и въглищата се внасят от чужбина е велико постижение на комунистическата власт и Живков ,*** мен той е един *** червен макак със също такава задница.

157

Анонимен

преди 5 години

Е,били сме с Германия и затова са ни бомбили...А сега защо пак сме с Германия и даже ни направиха партия за вътрешна употреба .Волът рие и рие докато му падне бомбата на шията.Нещата не са толкова прости,ама няма време за обяснение.

156

Не_историкът

преди 5 години

Какво лошо има в това да попиташ, когато не си специалист в някоя област и знанията ти там не достигат?Не ми е ясно защо някой ми е написал минус за това, че си позволих да питам хора, които явно са чели повече по този въпрос и знаят повече?

155

Отврат

преди 5 години

До Не Историк- ами това са му опорните точки пич! Няма начин да не мпжеш да намериш за какво говори Дугин в интернет. Пробвай

154

Отврат тролове

преди 5 години

Сталин Коко уби? И то свои? Нещо да е казал?Много от троловете тук мрънкат, че Англичани и Американци ни бомбардирали. Ама кой им обяви война? Ние. Ние бяхме с нацистка Германия .... сега обаче всичко може да се изъврту за да се покаже колко са лоши те, а колко добра Русия и ссср. Няма шанс за България с такива шамани!

153

Анонимен

преди 5 години

Историческата истина е че русия няма бъдеще знае го и я е страх ...