29

Анонимен

преди 4 години

Ако говориш за чувствата си показваш че си силен мъж, който не се страхува да споделя.

28

Анонимен

преди 4 години

сложи си тoкчeтата, сложи си късата пoла или тесен клин, paзгoли си дeколтeто, пoвдигни си мaлкo цицитe - ето това са неща които иска да вижда един мъж от една жена и които го стимулират да се развива и да изкарва пари

27

Анонимен

преди 4 години

И колко жени искат неудачник, които не се вълнува от пари, дори не работи, но пък за сметка на това готви, реве като заклан на турски сериали и се пудри наравно с тях?

26

Анонимен

преди 4 години

Те всички са така. Малко да има проблем с парите и Карат се веднага.. После през няколко месеца нов тъпкач, който естествено няма да и гледа децата, а ще е потъппии по дупките и ще замине. Жалка картина на Българската жена.

25

пецата

преди 4 години

Жените са много податливи на външни влияния като тв, соц.мрежи , приятелки и родители , това много обърква атмосферата в семействата, роди ли се детето и ако мъжа покаже загриженост и привързаност това веднага става лост за влияние върху него и способ за изнудване , а да не ти се случи да изгубиш работата си и да останеш без пари за известно време, веднага ставаш чужд човек , в нашия блок една си изгони по тази причина мъжа а имат 2 деца, сега я гледам с млад ллбовник

24

Анонимен

преди 4 години

Жена и да не гледала парите :) хаха смях то това им е основното. Освен на вече закъсалите майки, които са се правили на много умни преди да останат сами.

23

Анонимен

преди 4 години

Когато си търсят мъж, жените съзнателно или не, търсят такъв който ще може да осигурява нея и децата им. Така че приказките са силните жени кариериски и мъжете дето не се интересували колко изкарват, са меко казано лъжи и заблуди.

22

Анонимен

преди 4 години

Жените са тотално объркани същества. Преди искаха да спрат да ги бият мъжете психясали от казармата, сега пак били повече мъже от мъжете. Кое вие повече мъжкото бе кифли?Това че работите за 1000 лв ли ви прави мъже.? В кое сте подобри? Освен в клюките и интригите? Не разбрахте ли, че ще останете самотни майки всичките с такова мислене. Ходите, като просяци от един на друг, защото неможе да създадете нищо трайно.

21

House M.D.

преди 4 години

Тази статия е изключително оскърбителна за всеки един мъж. Мъжът е длъжен да осигури семейството в материално отношение. Нищо повече. В противен случай ще се превърне или в Иван /военното министър/ или в Мишето /бивш шеф на генералния щаб/ или в Глинка /пасивният любовник на Пепи/ но не и в нормален мъж.

20

Жена

преди 4 години

Изжендъриха се. Добре е, че българския мъж засега не е.

19

Анонимен

преди 4 години

Искам уж авторката *** Христова, да обясни какво е това животно мъж феминист!?

18

Ефеминист

преди 4 години

Истинският мъж на ХХ| век трябва да ходи редовно на гейпарад, като столичните полицаи.

17

Анонимен

преди 4 години

Днeшните българки са oтвpaтителни. На мен лично са ми много отблъскващи. Само като видя жена по маратонки, ангуг и да пуши и пcyва ми се...

16

Ангел

преди 4 години

Пълни глупости .Истинския мъж трябва да е точно обратното на горенаписаното !!!Трябва да е по умен от жена си,Да изкарва повече пари от нея,както и да го желаят 20 годишнити гаджета !!!

15

Анонимен

преди 4 години

Мъже носигурява прехраната и защитава семейството, жената ражда и гледа деца, осигурява семеен уют - това са ролите на двата пола, останалото са либерастки деградантски проекции. Такова нещо като ментално здрав мъж феминист няма, това е шизофрения.

14

Анонимен

преди 4 години

"И за какво и е на тази жена, която се справя с всичко някъкъв *** ,който се мисли за мъж ?"Да осигурява по-голямата част от семейния бюджет, да осигурява сигурност на семейството и вечер да се изпъне пред телевизора да гледа мача и да си пие бирата а тя да е приготвила масата

13

Анонимен

преди 4 години

Женските изисквания се изкривиха и оттам мъжете се променят и изпедерастяват. Жената вече иска мъжът не само да изкарва пари и да носи и да поправя, а наравно с нея да се грижи за децата, да чисти, да готви, да глади и пере. Преди 30 години в БГ това беше немислимо и подобна изискваща жена щеше да яде само шамари без никой да разбере.

12

Georgiev

преди 4 години

Сега ще падат забавни коментари. Ще се забавлявам доста :)))

11

ГОСТ

преди 4 години

До КонсервативенИ за какво и е на тази жена, която се справя с всичко някъкъв *** ,който се мисли за мъж ?

10

Анонимен

преди 4 години

Тотални глупости, това важи само за меки китки и лузъри мамини детенца.