60

бай Тошо

преди 4 години

Не могат ли просто да затворят и запечатат летището, да изведат персонала и да им пуснат някакъв смъртоносен газ. След това ще изхвърлят труповете и готово. И без това протестиращите заслужават смъртно наказание...

59

Анонимен

преди 4 години

Време е Китай да остави Хонконг намира. Трябва да има санкции срещу Китай.

58

Анонимен

преди 4 години

Бoжидаре спри да се излaгаш ами виж коя година сме и кой е президент на САЩ. От 2 години и половина вече не е либepaлното мeнте Обама, а истински, мъжествен, умен, кадърен и страхотен лидер като Тръмп. 2019 година е най-лошата година за Китай от 30 години насам. В същото време американския стоков пазар постави рекорд и е в най-високите си нива някога. Китай оттук нататък ще върви само надолу.

57

Анонимен

преди 4 години

До Божидар"Братята китайци" !??? Що за за словосъчетание?

56

Охобохо

преди 4 години

Незнам обаче това от изток и североизток все гадни работи идват.Студ,комунизъм,радиация,ислямизъм....

55

Adolf Eichmann

преди 4 години

60/61) Какво точно спечели България като сателит на СССР? Или като провинция на Османската Империя? Говорете без увъртане по възможност ;)

54

Анонимен

преди 4 години

Дано Боци не гледа клипчето, че ще се зариби да купи 200-300 камиона

53

Божидар

преди 4 години

До 58Идеологически си неграмотен. Не всички болшевики са троцкисти. Това е само едно течение. Сорош впрочем е типичен трицкист. Мисленето на китайците и руснаците сега е далеч от тези деструкривни течения. Евреите и кликата около Хилари Клинтан искат да доминират над останалия свят чрез маши като Сорош, обаче Индия, Китак и Русия се разбраха, че това няма как да стане. Доблестен пример в това отношение е и малка Унгария. Там не управляват тикви.

52

Анонимен

преди 4 години

Някой отново пробва Поднебесната,да познаем от два пъти Кой!

51

Тодар Правешки

преди 4 години

До ха-ха-хаАлоу, комсомолеца. Не така, че първичната партийна организация може да ти налети за тези думи. Да нямаш среща от третия вид с някой фен на Тато :)

50

Анонимен

преди 4 години

Божидаре, на 100% си прав, с изключение на факта, че отново нашите политици ни прецакаха.

49

Божидар

преди 4 години

Новият глобален политически мастодонт ще бъде от Изтока. Западът залязва. Неслучайно Путин заяви, че либерализмът се изчерпа. Русия, Индия и Китай имат неизчерпаеми ресурси и технологичен потенциал. САЩ и англосаксонският свят няма как да им противостоят. Българите обаче не се поучиха от историята, отново са на страната на западните протестански еретици.

48

Анонимен

преди 4 години

До Божидартроцкисти,и новите болшевики,и интернационал.Плъзнали са като *** из на хората държавите.

47

Божидар

преди 4 години

Братята китайци не се дадоха на сорошите. Изборът при тях беше или демокрацията или държавата. Те избраха държавата. Докато ние избрахме разни там тикви и сами виждате резултата 30 години по-късно... почти 1/3 от населението вече го няма, а друга почти 1/3 са пенсионери. Русофобите са слуги на дявола, международния глонален финансов кабитал. Те са троцкисти и плюят на националните интереси.

46

неразбрал

преди 4 години

Председателя на НС Цвета Караянчева дали знае къде е Хонг Конг? Поне континента да налучка. А дали имаме група за приятелство с Хонг Конг в парламента? Че и затова дУпедатите взимат пари.

45

Внимателно

преди 4 години

Както се видя ползват ли са пси активни нарко спец добавки за отравяне на милиони.После ги активират с различни пси активни програми ..Засега Китай не е участник в събитията . Ако вкарат там обаче армия става пряк виновник..За да окупират Украйна няколко години подред всички телевизии на украински език облъчваха с нарочно насложени подпрограми милиони жертви.. Само за три минути облъчване от стар телевизор с случайно пусната програма на Украйнски получих хиляди внушение омраза към РУСЬ/2012

44

Анонимен

преди 4 години

Те са го дали при ясни условия, а ние направо отрязахме и Солун и Македония завинаги, а сега и държава нямаме.

43

Анонимен

преди 4 години

вие гледайте Гешев да вземе властта какво чака гражданите и бизнеса... Китай не го мислете.

42

избирател

преди 4 години

Демокрация какво да правиш....."Да дойдат танковете......"-чували сме го и по наши площади.Вероятно ще го чуем отново и то скоро.Надявам се,че то и нашата демокрация.....

41

хонг-конг

преди 4 години

това дето не могат да разберат левичеещите червени другаре е ,че Хонг-Конг е това което е заради човешкият си ресурс ,който се е развивал без червендалесто влияние.Ако Китай натисне хората ще избягат и ще си останат само с Хонг-Конг и няколко празни небостъргача..