36

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktФАКТ Е ЧЕ ДНЕС НАРОДА Е СМАЧКАН ,МЛАДИТЕ БЯГАТ ,ВЪВ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ СТАТИСТИКИ СМЕ НА ЖАЛКИ И СРАМНИ МЕСТА И ТАКИВА КАТО ТЕБ МУ СЕ РАДВАТЕ,НЯМАМ ДУМИ....ЩО ЗА ЖАЛКО ИЗЧАДИЕ СИ ТИ ?

35

М, да ...

преди 4 години

До До28Борисов си е комунист ? И не ме замесвай в идеологиите си политически! Интересува ме как светилото ви ББ неумее да води преговори! Дрънка, дрънка а отсрещната страна полит или търг. партньори трябва да го слушат едва ли не в захлас, а не са му паодчинени!

34

Анонимен

преди 4 години

Бойко спри се бе, кротувай и нищо не прави, нищо да не правиш ще има същия ефект, знаеш, че нищо не зависи от теб или от който и да е политик, и ти да си и Слави или Нинова все тая, а така само караш материала да се пени и да те плюе, отрови се цяла България с негативните енергии на матреяла е наситена.

33

Анонимен

преди 4 години

Борисов ще трябва да се кланя на Медведъ, ако иска газ гъзовия си хъб.

32

Анонимен

преди 4 години

до М,даСъвсем точно ти казва какво ще се случва.Ще пере едни пари през руските тръби!Само,че легално.Е за тази договорка ако не го ловнат е цар вече!!!!Особено ако се върже Мечката.

31

Българин

преди 4 години

Борисов, оправи ми живота бе, оправи ми живота бе, иначе ще гласувам за Нинова да ми донесе просперитет и благоденствие и ще видиш тогава, ааааа, сега сме демокрация, оправи ми живота бе, иначе няма да гласувам за теб!

30

Анонимен

преди 4 години

Човека е изчел Винету от *** до ***, вие глупав ще го наричате, аре бегайте...

29

До28

преди 4 години

Да може и да стане след 10 години.Нали така ревахте и преди Европейските избори.Този път още по голям ще го ядетеНикога повече комунисти на власт в България.

28

Sicht Punkt

преди 4 години

Браво Боко мачкай *** Само тогава България ще върви напред.олкото го плюят толкова той се облагородява

27

Анонимен

преди 4 години

Предлагам суапова сделка: Глиган Борисов срещу газ!

26

Анонимен

преди 4 години

Да дойде Нинова и БСП да ни донесат просперитет и благоденствие!

25

М, да ...

преди 4 години

немога да разбера това, че споменава Д.Медведев какво означава точно: 1. Демонстрира близост с руският премиер пред ... или 2. Всичко зависи от руският премиер или 3. Борисов е някакъв посредник, а неговите интереси съвпадат с онези на останалите две страни / пр. среща македонеца и гръка изолираха последника, др. пр. колко щеш /

24

Sicht Punkt

преди 4 години

Браво Боко мачкай *** Само тогава България ще върви напред.Не е необходимо да ги мачка, защото именно те са в градината му същност. Не осъзнават колко му помагат.

23

Анонимен

преди 4 години

Понякога имам лошия навик да се срамувам от името на някой друг. Този случай е такъв. Кофти тръпка, кво да ви разправям

22

Хохохо

преди 4 години

До ХахахаНема време за мачкане, след малко повече от два месеца ще е безработен.

21

Анонимен

преди 4 години

Евала Бойко, Гурбангули ще дава евтина газ, и като дойдат ефшеснайските блок сеемсе модернизираните някъде 2025-2030 г. ще караме с тях бидони втечнена газ от Туркменистан за хъб Балкан и ще дадем свободно на Газпром. диверсификация такова!

20

Охобохо

преди 4 години

Леле колко е щастлив!Пръщи от акъл!К'во да го коментирам Бойко Соапа!?Щял да говори да минава техен газ през руските тръби като плащане за България.Е скъсах се от смех!

19

Sicht Punkt

преди 4 години

СЛАВА НА ГЕРБ СЛАВА НА БОРИСОВ ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ И БЛАГОДЕНСТВИЕ!!

18

Хахаха

преди 4 години

Браво Боко мачкай *** Само тогава България ще върви напред.

17

Анонимен

преди 4 години

Никога българина не е бил толкова смачкан и с толквоа ниско национално самочувствие както в момента. В момента направо те е срам да кажеш от коя държава си. На Бойко всеки ден му се пoдиграват и мy се смеят западните политици, а нашия си мисли че четки за добре свършена работа му правят. Тaкъв глyпaв човек никога не е бил начело на държавата. Борисов е един пyдeл, който е много удобен на Брюксел защото ликвидира всичко българско и превърна България в място където всеки да си изхвърля oтпaдъците.