153

Анонимен

преди 4 години

Прецедента го изкараха от Козяк, малко да досажда и нахалства, понеже вече нямат нормални аргументи.Абе Плевелчо, понеже ти некадърнико по странно стечение на обстоятелството и по волята на една тиква стана президент, сега си убеден, че шеф на военното разузнаване може да е и *** и пульо като тебе ли?????Какво военно разузнаване ще имаме, ако начело е някоя женичка, която няма идея що е армия?Как ще може да ръководи събирането на такава информация и да разбира какво прави?!?

152

Анонимен

преди 4 години

РАДЕВ Е ЕДИН КАДАФИ ПРЕДИ ДА ГО ДОКОПА НАТО.

151

Анонимен

преди 4 години

от 300 подадени само 158 публикувани.излиза че всеки втри пост е или силно превъзнаящ биологичния в небесата или го потапят в найЛата.защо така. нали е кадър на БКП израстнал в Комсомола,развил се с СДС и грейнал в политиката в ГЕРБ.Защо.Обяснете бе.а се говореше че той ще оглави нелаганата борба срещу комисарите от крайцера МеВеРевски.А се оказва че той сам се е заел с тази трудна и нерешима задача защото имал неправилна ориентация и се е подлагал на ректални технологии за забременяване от люби

150

Анонимен

преди 4 години

Не че Радев дава поводи за гордост,но няма място за сравненение с тая жалка трепка

149

До161

преди 4 години

Май пенсионираният военен Радев се крие под фустата на своята Деси .

148

да не е болен?

преди 4 години

Плевела да не е болен? Не каза нито една мърсотия против Русия!

147

Човек

преди 4 години

Г-н Плевнелиев гледайте си Деси Банова и не се вживявай като месия.Достатъчно глупости сътвори като регионален министър и Президент, за да даваш мнения и съвети.Облагодетелства се добре, като съсредоточи инвестициите на Столична община около твоите проекти и натрупа капитали.Не се мисли за успешен, защото парите ти са грешни и обременени.

146

Анонимен

преди 4 години

Педерлиев заедно с Иво Прокопиев води координирана атака срещу най-големия Исторически парк в света до Варна и иска да смаже туризма и родолюбието!

145

Анонимен

преди 4 години

До Жалък РадевРАДЕВ Е ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР ОТ НРБ, С ЕДНА ДУМА ПРЕДАТЕЛ

144

Жалък Радев

преди 4 години

Чудя се на Плевнелиев, че се занимава с пенсионирания военен Радев . Това е жалък чужд агент, действащ срещу интересите на България и много под нивото на Плевнелиев .......

143

До Гъзозо

преди 4 години

Вижте *** как им говори на първи имена, все едно ги познава, а всъщност живее в панелка и зема 1000лв заплата и е последна дупка на кавала.

142

Анонимен

преди 4 години

Мръсно комунистическо ***-и без извинение !

141

Анонимен

преди 4 години

РУСОФИЛИТЕ СА ФЕСОФИЛИ! РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ! 29 ГОДИНИ ОТ КРАЯ НА СЪВЕТСКАТА ОКУПАЦИЯ!

140

до зозо

преди 4 години

До Зозода....роската е пич...ка и то миризливаа хапчетата ти са на горното рафче в десния ъгъл - не ги забравяй

139

Зозо

преди 4 години

Росен е пич, а драскащите руски атакисти-*** са отживелица.Остава им единствено да плачат по форумите :))))))))))))))))))))))))))))))))

138

Анонимен

преди 4 години

Комика отново с добро шоу

137

.

преди 4 години

Дано Плевнелиев чете вашият сайт! Така ще види голата истина за това какво е мнението за него на хората! Смешното е, че вие олеквате като новинари и журналисти, защото индиректно си навличате омразата на хората заради тази безсрамна и платена апологетика. нямя как да се отрече професионализма ви - като този на професионалните жрици на любовта..:)Ха сега изтрийте и този коментар, за да потвърдите окончателно мнението ни за вас....

136

Анонимен

преди 4 години

Това *** ако го мерна на живо ще му бия един шамар зад врата.

135

Анонимен

преди 4 години

Банов-ПлювнАлиев отново излезе из под чехъла и отново се изказа. Само че още не иска да си каже кой направи бебето което той и синята птичка отглеждат.

134

Анонимен

преди 4 години

"Той настоя и че Радев "издиша със своите аргументи" и "играе контра на правителството"."Издишаш ти бе, гоце делчевски ***! Уж беше надпартиен, а всяко твое изказване целува *** на Боко и правителството му. А когато не е на власт ходиш да подкрепяш антиправителствените протести, защото си бехарактерна мижитурка и джобното президентче на Тиквата!