160

Анонимен

преди 4 години

До ФАКТИЗа това ли няма свален Ф16 за разлика от Миг 29 :)

159

ФАКТИ

преди 4 години

И двата самолета Миг-29 и F-18 могат да маневрират при ниска скорост, но F-18 трябвa да се снижава, за да набере скорост, и в този момент врагът има шанс да получи по-добра позиция. Освен това пилотът на МиГ може да пусне ракетата Р-73 по целта си под ъгъл до 45 градуса спрямо надлъжната ос на самолета.

158

ФАКТИ

преди 4 години

F-16 от 510-а изтребителна ескадрила наамериканските военновъздушни сили(ВВС) става първият западен изтребител, който се среща със съветски самолети в бой. Според капитан Майк Макой, един от пилотите на ескадрилата, основните характеристики на МиГ-29 са високата маневреност при ниска скорост и системата за целеуказване. Американският пилот отбелязва, че битката с МиГ-29 е сходна с битката с F-18 Hornet, но съветската машина има важно предимство - тя е по-бърза и по-мощна от F-18.

157

Тодар Правешки

преди 4 години

До ЕлиДругарко Ели, абсолютно сте права. Требваше обаче да споменете за спонсорството на руската икономика, което губернията не спира. Най-скъпия газ, най-скъпото ядрено гориво, най-скъпите въглища, петрол и т. н.

156

Анонимен

преди 4 години

Балканите са пълна пародия :) някакви мижави държавички се имат за нещо :) трагедия.

155

Анонимен

преди 4 години

Сърбите получили подарък москвич втора употреба.

154

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 154 Прав си. Усилено въоръжаване прави само Путин. Вманиачил се е, че трябва да бъде световен военен фактор.

153

Анонимен

преди 4 години

Вярно въоръжават се, ама едните получават подаръци а другите плащат луди пари за стари(модели)фърчила!

152

Ели

преди 4 години

Нали трябва да спонсорираме частните военни заводи на САЩ,икономиката им.Това бедни пенсионери, липса на болници за децата, откриване на заводи в БГ - тц.И хората, и животните страдат на тази територория, нито да живееш, нито да умреш.Навсякъде мафията протяга мазна ръчичка с треперещи месести пръстчета.То е ясно, че изчезваме, но дано на тази територия да дойде читаво племеСпонсорирайте американската икономика, докато БГ изчезва, телевизора не ги побира от чревоугодничество в НС

151

Анонимен

преди 4 години

0 1До Сата ННе ми стана ясно за БГ ли ти е поста ?-Казах остава *** ухиленото пушечно месо, което набива крак по парадите. Кое не ти е ясно? Само в Просия маршируващите се хилят като идьоти с усмивки до ушите. Само в Просия придворните лакеи на путин се дуп ят като геове, когато му отварят дверите в Кремъл.

150

Анонимен

преди 4 години

Да дойдат в България да си изнесат заводите, евтино ще им работим, по-евтинио от другите, само хляб да има.

149

Анонимен

преди 4 години

Президентът на Русия Владимир Путин обяви провала на западния либерален модел в интервю пред "Файненшъл Таймс". Западната либереална идея е "окончателно изживяна" заяви Владимир Путин.

148

Анонимен

преди 4 години

Браво Румъния така се прави. Путиту е получил запек при вестта, а *** от Бузлуджа са хванали свинска чума.

147

Анонимен

преди 4 години

Той и народа се е въоръжил. Киркии вили брадви ,камъни и сопи.

146

Анонимен

преди 4 години

България купува самолети (демократични), Турция купува Ц400 от Русия и се надява на ф35. Турция заплашва Кипър, въпреки, са в НАТО и двете, в БГ има амеркански, военни бази и се явяваме врагове за Сърбия..... Ама проблема е, че на Сърбия са и ПОДАРИЛИ няколко танка, така ли ?Типично, двулично, но политкоректно.

145

Анонимен

преди 4 години

Страните от НАТО - в единен строй------------Все едно, че чета статия от вестник Работническо дело" от преди 1989 година!!!Клишета, клишета и пак клишета!!!-)))))))))

144

Анонимен

преди 4 години

Като изнасят в Турция заводите така ще е!

143

Мен

преди 4 години

До145 и ти много филми гледаш

142

Мен

преди 4 години

До пехотинец Много филми гледаш

141

Анонимен

преди 4 години

Еваларка на румънците, но от такива клоуни като Орбан си пати ЕС. Вечните нагаждачи и слагачи към Русия. Тоя плиткоумник не помни ли 1956 година и реките от кръв в Буда пеща от съветските танкове. Това са безродниците.