99

Анонимен

преди 5 години

Не е могъл или не е искал. Това са две различни неща

98

Анонимен

преди 5 години

От познатите ми на почивка ходят само такива с много големи заплати за българския стандар безработните и пенсионерите и работещите за заплати до 600 800 лв нямат пари и за храна ,за сметки ,наем ,транспорти и тнт даже и не говорим и емигрират

97

Анонимен

преди 5 години

През така омразния соц си спомням, че ходех два пъти на море годишно и веднъж на планина. При това за по 15-20 дни-Добре си правил, ама кажи и какво си работил?

96

Бойко Борисов

преди 5 години

Хората трябва да отложат почивките за друг път, най добре някъде за след 2025г.Сега има важна работа за вършене. Строим магистрали и градинки, боядисваме панелки. Имаме да изплащаме 26 милиарда външни заеми и едни 50 годишни самолети за 2 милиарда лева.

95

гост

преди 5 години

За мързеливи и малограмотни няма почивка!

94

Анонимен

преди 5 години

Държавата е рай още 50 % българи са се лишавали 10 години от закуски за да пратят детето си на Слънчака за 1 ден.

93

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от Лойко Борисов, Прасевски и Цацаратуров!

92

Комунист

преди 5 години

Стига с тези почивки!Работа трябва.

91

Анонимен

преди 5 години

ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИЗМА ИМАШЕ САМО ЗАТВОРИ И БОДЛИВА ТЕЛ.

90

Анонимен

преди 5 години

През така омразния соц си спомням, че ходех два пъти на море годишно и веднъж на планина. При това за по 15-20 дни. Не беше никак скъпо и всеки, който работеше можеше да си го позволи. А работеха всички.Сега от време на време ходя за по 2-3 дни на Кавала, защото ми е близо (от Петрич съм), но си нося храна и хладилна чанта с бирите от Лидл. Та така за тогава и сега.

89

Анонимен

преди 5 години

Е как може бе - според Тлъстия Лъжльо от Банкя, България е Рай, по улиците текат реки от мед и масло, тук там примесени със злато и това немци, хървати, австрийци се редят на опашка за БГ паспорти.

88

Разликата

преди 5 години

Тази година събирам пари да сложа покрив на тоалетната в двора.

87

Анонимен

преди 5 години

време е овцете заспали да се събудят и да изметът недоразумението Мухобоико

86

Анонимен

преди 5 години

През соца всички ходеха на море, децата от училище ги водеха на детски лагери всеки завод си имаше почивна база някъде. Де факто почивката беше безплатна с 10 лв 2 седмици на море и още 2 седмици на планина задъжително не можеш да откажеш ного хора бяха бактисали от почивки но държавата ги задължаваше да ходят отново и отново.

85

Демократ

преди 5 години

При социализма 1 телевизор и много кисело зеле.В магазините само грозни български стоки за грозна руска кола чакаш 20 години . Сега в ЕС всяка стая с 5ка лед тв + нет и те и всяко семейство с 2 автомобила. Вече няма грозни български стока, всичко е внос красиви западни стоки магазините пълни като корекоми, пенсионерите меткат пачки от балконите а по празниците народа се метка на яките западни коли по магистралите и прави тапи по границата като пътува на почивка в чужбина.

84

Анонимен

преди 5 години

до бизнесмена с аудитоЕми как от къде бе?!Нали казваш,че работници имаш и идват наработа?Еми сложи им такса на входа на предприятието ти,сещаш ли се?Ще ги таксуваш щом искат да работят и ето ти пари.Отделно бариера за колите,ако идват с коли на работа и ще ходиш и ти на почивка.:)))Не стига,че ти работят ами и не си плащат!Взимай мерки веднага!

83

До Боко

преди 5 години

Къде ви намират такива ранозрейки тикви,бе?Събуди се,не сме 1997, нищо че пак гледаш по телевизиите Румен Гечев!Заплатите са 3000 лв като тогава,ама $ е 1.70лв., а не 1700 както при Виденов...Трябва да целувате ББ,че и портрета му,когато си замине,че оправи всичките ви к.омунистически батаци,в които набутахте България, откакто сте основани в онова лозе...Да изсъхне дано!!!

82

До 82

преди 5 години

Изпуснал си едни три милиона, които отпътуваха еднопосочно...

81

...

преди 5 години

Абе да... Някой яко лъже... Ако някой си е останал да прави ремонти ..Може А от друга страна всеки си има село и си ходи там....почива си все пак

80

Разликата

преди 5 години

По времето на лошия социализъм всички работещи българи можеха да си позволят почивка с цялото семейство поне 2 пъти годишно. Лятото на море, зимата на планина.... Отделно за учениците имаше безплатни летни лагери по цял месец на морето.А сега по времето на добрата демокрацията повечето работещи българи не могат да си позволят дори и една почивка годишно. А за безплатни лагери за децата не може да става и дума. Всичко сега струва много пари и почивките са само за богатите.