600

Анонимен

преди 5 години

Човекът живее с бесовете си!Дълги години пя и рева срещу всякакви по цвят власти,дълги години се заканваше, че и той ще се пусне на избори и най-сетне самолюбието му го излъга,придружено от артистичното му износване! Героичния патос и референдума обаче разкриват разпилян човек, който не е мислел какво ще стане с партията му,когато субсидията е 1 лев. И то благодарение на него - Годо,когото дочакахме...

599

Анонимен

преди 5 години

До Пак ли ?тоя е по зле!

598

Анонимен

преди 5 години

Плачункате ли герберуги, плачункате ли?

597

Анонимен

преди 5 години

От коментарите си личи, че Слави Трифонов ще е новият премиер на България! НТД!

596

Да бъде Слави!

преди 5 години

"За въздух жадни са гърдитеочите молят светлина,един копнеж,мечта еднагори и се топи в душитеи през сълзи и кървав гнет,през ужаса на мрак студенразбунен вик гърми навред:"Да бъде ден! Да бъде ден!"Смирненски

595

Пак ли ?

преди 5 години

Бареков 2

594

Анонимен

преди 5 години

"Румяна Коларова: Стомната на Слави може да се счупи"Щом тая противна лелка прави такова заключение, ще гласувам за Трифонов.

593

До 637 Онанимен

преди 5 години

И аз ще правя партия с име " еб" . Та ако се комбинираме с тебе ще стане супер13772

592

IQ-то

преди 5 години

Който си мисли че с ,,Шоуто на Слави'' е свършено,ще остане разочарован. Просто шоуто ще продължи в ,,Студио Парламент'', и вече ще се казва ,,Шоуто на Слави от Парламента''.Притеснявам се само за Биг-Бенда му,доста са и ще им се наложи да стоят прави поради липса на места,но пък за сметка на това ще е весело и ще има депутатски кюфтета и ,,чалга на корем''.

591

Онанимен

преди 5 години

И аз ще правя партия и ще вляза в парламента. Партията ще се казва ВГЗ и ще отразява моментното състояние на живота в България.

590

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за патриотите,а сега и Азис може да направи партия ТИТН"тука има,тука нема" и да насъбере маса гласове.

589

преди 5 години

Току що забелязах че в човека на снимката има нещо ,,руско''.Мисля че е изражението на руски политик,който обещава,но не дава.

588

Анонимен

преди 5 години

Ужас, ще отнесе половината файтон на "Ало да, България".

587

успех,Слави!

преди 5 години

Може би искатеда я сразитемоята вяравъв дните честити,моята вяра,че утре ще бъдеживота по-хубав,живота по-мъдър?А как ще щурмувате, моля?С куршуми?Не! Неуместно!Ресто! Не струва! Тя е бронираназдраво в гърдитеи бронебойни патрониза неяняма открити!Няма открити!

586

Анонимен

преди 5 години

Поне шоуто му го спряха.

585

Анонимен

преди 5 години

Сама ли ще влиза в политиката или с колежката Августина фон Попоци?

584

ПроСоТо

преди 5 години

то и Тиквун изрече какви ли не закани срещу "Тройната коалиция",Духан и "Батко и братко",но след като ПОДЛЪГА наивните,установи Новата Тройна коалиция и раздаде милиарди на НОВИТЕ "баткото и браткото" му.....Та така:..-"Нищо ново под Слънцето"...

583

МНЕНИЕ

преди 5 години

Слави трябва да побърза с Партията *Нема Такава Държава* . Кметовете от ГЕРБ и ДПС Ограбват Земя и Гори .Слави ще смаже Гадните Комунисти от ГЕРБ и ДПС .За тези Дребните - патриоти , валерки , дпс - ще ги отнесе като куцо пиле домат - Моята Прогноза - Слави ще спечели с 75% Изборите .За ГЕРБ ще гласуват само Държавните Служители .

582

ПроСоТо

преди 5 години

абе,кой както иска да си го коментира....Мен ме смущават две неща:-1."Името на ЕВЕНТУАЛНАТА му "партия":..-"Няма такава държава"......Е,ако "няма такава държава" следва,че ..НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!!!!-2...СВИРЕПИЯ вид,който си придава,или просто е резултат на някакво негово заболяване,РАБОТИ СРЕЩУ него!!!!!България няма нужда от "кавардисани" елементи!!!!!!Животоспасяващо се нуждаем от хора УМНИ,УРАВНОВЕСЕНИ,МИСЛЕЩИ ЗА България,НЕ за каквито и да било "партийни интереси"!!!!!!

581

Dr. Watson

преди 5 години

Като знам какви *** влязоха в парламента , що пък и Слави да не се пробва?