166

x

преди 4 години

фат мака няма полезен ход.решетников так приказал, заповед и толкоз.кау ня изпълнява.проблема с българските русофили още от димитър благоев,димитров ,коларов и цялата продажна *** до последния им редови член е в това, че те са патриоти на русия.За тях България кучета я яли.техния президент е путин, а столицата им москва.няма такава друга из мет по цял свят.

165

Анонимен

преди 4 години

Радев, Радев..Ще влезеш в историята на България като президента с най-много пъти вето,и всичките отхвърлени!Това,разбира се те прави и най-несъстоятелния ни държавен глава!Не си за завиждане,а за довиждане!

164

Енгелс

преди 4 години

Военните не ги ли пенсионират по-рано по принцип?

163

бай Тошо

преди 4 години

тоя и той да се изкаже

162

Анонимен

преди 4 години

Да, има неясноти, като например защо купуваме самолет от средата на Студената война по-скъпо от Ф-35.

161

до 164

преди 4 години

чети не задавай ку хи въпроси

160

Анонимен

преди 4 години

ей прос народ, все руснаците са ви виновни, плащаме грешни пари ама нали са за Америка. Турция най верния съюзник на САЩ в НАТО се усети че ги гъбаркат но ние сме верни до гроб, префи на СССР днес на САЩ, играчите същите само от червени станали оранжеви ....жалки подобия на политици

159

Шейтаня

преди 4 години

Румба не се прави на улав, ми връщай парата на шведите!

158

Анонимен

преди 4 години

А ти как разбра колко повече бройки самолети са купили,като този модел Блок 70 не е произведен досега?

157

до цървула

преди 4 години

шшш алоо , Радев не е казал самолета е лош, сделката е лоша, други за тези пари купуват двойно повече но ф350571

156

Цървул

преди 4 години

Държавният ни глава е един необясним парадокс!Да оставим другите изцепки,но това вето е върха на сладоледа!Като бивш пилот се очакваше Той да е най-яростния радетел на такава сделка!Във високата атмосфера,при разреден въздух,мозъка не работи адекватно... Не работи и сега,а още близо 3 г.?Нека да е вето!

155

до петър славов

преди 4 години

Петрее глупости пишеш, Графа отдавна е пригоден да приема ф16, защото реално го ползват от години янките. Тоест инфраструктура летище система за комуникация има, холандските пилоти са летяли на ф35 колкото нсшите на ф16 , за какви тренажори говориш, тренажори за ф35 тепърва се изграждат в холандия, Искаш да кажеш че си купувст ф35 без оръжие и ползват старите ракети и артилерия на ф16....хич не пизна пич.

154

Гладен Мрънкач

преди 4 години

До избирателПросто е;))) Всяка статия излезнала с Боху е благодатна почва да се изкъкаме върху й;))) независимо дали Боеко е прав или не;))) Проблемът не е дали е прав или не, а че управлява. А другите с Радев, просто са феновете на Мама;)))Но, определено статиите с проявите на Кратунко, предизвикват истински фурор в хора като мен;)))

153

Анонимен

преди 4 години

КАК ТАКА ХОЛАНДИЯ КУПУВА F 35 ИЗТРЕБИТЕЛИ ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ ДЕВЕТ БРОЯ ЗА 700 МИЛИОНА ЕВРО А НИЕ F 16 ОСТАНАЛИ ВЕЧЕ В ДЪНОТО НА ХХ ВЕК ЗА ДВА МИЛИАРДА ... ПИТАЙТЕ КАРАКАЧАНОВ И БОРИСОВ ...как,как,как. да казвст тез продажници, както навремето викаха Кой, кой кой

152

Зозо

преди 4 години

Левски: "Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките."

151

Петър Славов

преди 4 години

Защото Холандия има инфраструктурата, пилотите, въоръжението, тренажорите, комуникациите и всичко друго, което ние трябва да направим ит нищото затова!

150

Икономика

преди 4 години

Значи викате, че хората които искат по-евтин газ - парно, ток, болници за децата ни са русофили.Не става фили и фоби...Става въпрос за държавни икономически интереси, каква полза има украинският народ, че не купува газ от Русия, като я купува от Полша - пак руска на тройна цена.Украйна внася въглища от ЮАР и САЩ - дали са по-евтини от Донбас и Русия.Цинизъм е, когато събираме капачки за кувьози и нямаме многопрофилна детска болница политиците да харчат 3 милиарда за убиване НАШИТЕ ДАНЪЦИ.

149

Анонимен

преди 4 години

КАК ТАКА ХОЛАНДИЯ КУПУВА F 35 ИЗТРЕБИТЕЛИ ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ ДЕВЕТ БРОЯ ЗА 700 МИЛИОНА ЕВРО А НИЕ F 16 ОСТАНАЛИ ВЕЧЕ В ДЪНОТО НА ХХ ВЕК ЗА ДВА МИЛИАРДА ... ПИТАЙТЕ КАРАКАЧАНОВ И БОРИСОВ ...

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150За какво са ни самолети в състояние на национална катастрофа?

147

!

преди 4 години

Нямам нищо против да изсипем два милиарда за излишни реновирани стари самолетчета със скопени възможности поради орязания пакет въоръжение, но моля, нека *** на съюзнически *** сами да осигурят парите посредством волни самопожертвования. Аз като данъкоплатец предпочитам парите ми да отиват за нещо с високо кпд е експлоатационни възможности.