266

Анонимен

преди 4 години

От 291Забравих му името на момчето, но вместо да го съдят и да влезе в затвора, мисля че работи за службите.За разбиването на парола си има софтуеар или линукс дистрибуция, която се бутва в лаптоп или комп и понататък няма да споменавам......:)

265

НСБОП Матрицата 2003

преди 4 години

2003та НСБОП се използваше за рекет, силов маркетинг и уреждане на търговски спорове между частни фирми2019та нещата са същите.ГДБОП се използва за рекет и убиване на конкуренцията среще ТАД Груп, фирмата работодател на Кристиян БойковБойков е никой, за това ще бъде и изкупителна жертва.ГДБОП ще открадне компютрите, ще заграби технологични разработки и ще ги продаде на конкуренцията!Клептокрация 2019, Гласувайте пак за Главния Секретар Бойко Борисов!

264

Анонимен

преди 4 години

Забележете Прокуратурата прави изявления при обосновани предположения , а не при доказани такива. Е , нека и аз да направя едно предположние . Нещата все повече заприличват на едно време , когато от най-високото място в държавата ,се издаваха присъди , а съда само формално ги потвърждаваше.

263

мисля

преди 4 години

ИМАМ УСЕЩАНЕТО,ЧЕ МНОГО ОВЛАСТЕНИ ИМАТ СТРАХ ОТ РАЗКРИТИЯТА.ЗАЩО СЕ ИЗМЕСТВА ТЕМАТА-ако е виновен да си понесе наказанието.Основният въпрос,как държавата допусна това,като са получени луди пари от фирмите?Къде са потънали тези пари?Има ли такова чудо по света да хакнат цялк работещо население?

262

Зозо

преди 4 години

Хахахахахааа, ей ся ще има IBAN E на *** :))))))))))))))))))))))))))))Мога да се обзаложа до къде ще се стигне.

261

Анонимен

преди 4 години

То му личи че е виновен, обаче не бива да се изкарва такава черна овца, просто е проявил немарливост.Все пак е изпратил част от данните до медиите, не знам някой който е решил да се възползва да предупреждава за това.Друг е въпроса че явно е искал известност и сега ще има да виси по съдилищата.Може и да го накарат да работи за държавата, но не мисля че е чак толкова добър, направо да го кажа си е аматьор.Иначе миналата година хванаха в чужбина наш хакер и го върнаха в БГ да го съдят...

260

До 280

преди 4 години

И като много хора ползват един и същ ВПН и не се логва - к'во праим? Какви IP-та ще вземат :)Даже не му трябва и VPN. Взима един нов лаптоп и се закача към wifi на някое кафе.

259

НСБОП Матрицата 2003

преди 4 години

Спомнете си 2003та, когато НСБОП иззе незаконно машините на веригата компютърни клубове Матрицата в Софияпотърсете НСБОП са рекетьорска организация, обвинява шефът на клубове "Матрицата"Знаят ли ръководителите на държавата и министър Петканов, че отделът за нарушения на интелектуалната собственост на НСБОП де факто се използва за рекет, силов маркетинг и уреждане на търговски спорове между частни фирми?Главен Секретар на МВР 2003та беше Бойко Борисов2019та ТАД Груп да дават компютрите!!!

258

Прокуратурата

преди 4 години

иззе функциите на съда и на шоу индустрията На съда не му остава нищо друго освен да произнесе присъда на вече осъдените - поне 20 години, а киноиндустрията да препише сценария и да го заснеме, като възстановка.

257

Стига вече СП

преди 4 години

Комунистите са жалки. Повече от година и половина четяхме статиите на Крад.ливото Ленче. Изказванията на КН в НС. Сега видяхме и наглото лице на това зимане което си е внушило че знае всичко и другите са ***. Нека го настанят в Софияския и да се консултират с него по отношение на пробивите с участие на служители в отговорните ведомства.

256

Анонимен

преди 4 години

"днес прокуратурата обяви, че събраните до момента доказателства не разколебават обоснованото предположение"Бла бла бла , като имат събрани доказателства , да ги вкарат в съда и той де реши , не само да правят изявления .

255

Анонимен

преди 4 години

Трябва да изпържат някого за да разберат хейтърите че с България шега не бива.

254

Анонимен

преди 4 години

Един човек направи за смях държавните батки, браво! Дърважа си я имат мутрите а? Я да видим кой какво е получил последните 20-30 години и как. Това пусне ли се в нета е въпрос на време всичко да излезе с все имената и адресите на печелившите от лотария "България".

253

Българин

преди 4 години

Лицето се е поставило в услуга на чуждо правителство.Ясно е декларирало омразата си към българския народ и законно избраното правителство.Трябва да се съди по закона за държавна измяна.

252

RSA-4096

преди 4 години

До АнонименРазбира се че криптирането е пробиваемо, ако имаш възможност да се ползваш с неогрантичени природни ресурси и да почакаш поне няколко стотин хиляди години в които компютъра да удари случайно ключа.....

251

!

преди 4 години

До Според менНе си мисли, че за да проникнеш по този начин се искат кой-знае какви умения - имал е късмет да пусне някоя програмка, която му е казала каква уязвимост има и е прочел в някой форум как се ползва тази уязвимост. Много хора могат да го направят - това е като да откраднеш нещо от магазин - просто не го правим защото не е редно.

250

Анонимен

преди 4 години

До Според менИ като пуснеш впн през мобилен нет какво печелиш? Като звъннат със съответните заповеди да питат впн доставчика "кой е сорс адресът на еди кои си заявки към еди кое си ип, в еди колко си часа", ще видят ип-то на оператора. Това, че нетът е мобилен с какво те предпазва - има лог кое у-во е правило заявка към впн сървъра - ще разберат кое е и коя сим карта точно е ползвана. От там нататък е лесно. Що говорите глупости. Като коментиращите, че криптирането било непробиваемо. Дръжки!

249

Анонимен

преди 4 години

SNN -Цяла нация беше хакната ! и продължава излагацията. Тази фирма в която работело това момче се е занимавало с кибер атаки ! Сега ли разбраха господата че има такива фирми ,та те са били в непрекъснати взаимоотношения често са търсили това момче за съвет ,работили са заедно и как така чак сега разбраха каква е фирмата.....Зле съшита с бели конци история. То бива излагане но чак толкова....

248

Ха-Ха

преди 4 години

Вече може да не се гласува всички данни ги вземат и си ги нагласят както им дойде.

247

Според мен

преди 4 години

Има нещо гнило в цялата работа! Нещо не ми се връзват нещата. Просто няма логика човек който има уменията да извърши таково проникване и източване на информация и в същото време да остави толкова много следи и то на компютрите които ползва всеки ден. В това няма никаква логика.Дори и най простия "хакер" а и всеки човек в ИТ сферата знае че тези неща не стават така. Най малкото щеше да използва VPN и един лаптоп с мобилен интернет. После прехвърля архива на флашка и унищожава харддиска....