44

Анонимен

преди 4 години

Най смешно ми е като Филл каже ами без руските ракети :) Хахаха толкова изостанали хора има. Та САЩ постройка първите совалки и се върнаха от космоса с тях . Той за ракети говори още. МКС отдавна не е интересна ..Просто е факт ..изследван и направен .

43

someone

преди 4 години

До АнонименТи по-добре ми отговори откъде си сигурен в нещата, които вярваш. Как точно можеш да провериш дали е имало хора на Луната или на МКС? Защо смяташ, че това не може да е манипулация?

42

Гаманов

преди 4 години

до господин"Рукавишников": За момента говориме за Луната. Така наречения слънчев вятър е с такава унищожителна радиоактивна сила че е доказано че хора не могат(скафандъра не може да ги пази) да излизат за по дълго от няколко минути извън кораба си където и там не са защитени. И докато Аполо 11 е съмнително начинание,полета на Гагарин е доказан и признат и от американците и от целия Свят...

41

Анонимен

преди 4 години

До someone. И според теб Земята е квадратна, нали?

40

Реалист

преди 4 години

До реализатор. Защо да не могат. Те го направиха много пъти със совалките, а сега ползват руски кораби, защото просто им е по-евтино.

39

Рукавишников

преди 4 години

До Гаманов. Ами по твоята тъ.па логика дай ми доказателства, че Гагарин е бил в околоземна орбита, а не в студиото на Мосфилм.

38

Изнервен

преди 4 години

До 41. Дали разбираш, че коментарът ти е много ***? Защото това вече е изтъркана плоча и не е интересно.

37

Анонимен

преди 4 години

И децата знаят че луната е македонска

36

Гаманов

преди 4 години

Холивууууууд,Холивуууууд. Няколко часа със скафандър и няколко пъти навън на повърхноста на Луната и не може да те спаси никой и нищо!

35

someone

преди 4 години

До Гледна точкаМисля, че си прав, но за съжаление има наивници колкото щеш. Хора, които предпочитат да вярват в такива неща. Интересно ми е как някой от вярващите в завоюването на космоса може да докаже, че наистина се случва? От Земята по никакъв начин не можеш да засечеш техните "постижения". Каквото и да ти кажат може да е измишльотина. Някой ще блесне сега и ще каже, че имаме сателити в космоса. Поредната тъпотия. Не е нужно да е в космоса въпросното устройство...а в стратосферата.

34

Анонимен

преди 4 години

Реално даже не съм сигурен, че на МКС има хора.Бий си два шамара да излезеш от летаргията!

33

Анонимен

преди 4 години

Луната просто не е това, за което всички я мислят.И земята е плоска - кажи ми го!!

32

someone

преди 4 години

До АнонименСпоред мен се бавят, защото не са измислили как да заблудят масите, че са го направили. Като имат идея как измамата да изглежда убедителна, ще "кацнат" ако трябва и на Андромеда.

31

someone

преди 4 години

Могат да си "кацнат" на Луната, когато пожелаят. За нас остава само съмнението, което е абсолютно основателно. Това са ПР кампании. Реално даже не съм сигурен, че на МКС има хора. Това, че на всички им се иска да е истина, че хора са кацали и могат да кацнат на Луната, не означава, че е. А причината може да е повече от прозаична. Да не става дума за проблеми с развитието на технологиите, а че Луната просто не е това, за което всички я мислят.

30

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Харесвам смелите космически...приключения.Те са импулс и тласък за развитие на нови технологии и откриване на още неизвестни за нас физически и природни закони.Това обединява и хората и народите и за това,подкрепям инициативата на американскита администрация в това направление.

29

Анонимен

преди 4 години

Аз като цяло никога не съм смятал русияя за съперник на САЩ в космоса или някъде. Това се случва в соц страните заради пропагандата.Реално космоса е за богати държави, които могат да си позволят лукса да плашат такива пари за наука и постижения. Всипки големи мисии в космоса са на Наса, цялата научна гилдия черпи знания от Наса . Така и ще бъде занапред докато имат пари . Нивото там е друго далеч от това тук.

28

Гледна точка

преди 4 години

Big Falcon Rocket на Илън Мъск за разлика от Orion капацитета му е проектиран за сто души. При първият полет до Марс 2024г. те ще бъдат ограничени до 12-сет за да може да се вземе повече техника и провизии.Илон Мъск - авангарда на човешкият род! Руските *** не могат дори да му лъcкaт обувките!!

27

Анонимен

преди 4 години

Аман от тия холивудски римейкове...

26

Алооо Чичо Сам

преди 4 години

Защо чак на Луната бе. В БГ пълно с извънземни лунатици. Тука сме еййййй

25

Анонимен

преди 4 години

За жалост поданиците на севера отново нямат факти . Нямат дори елементарни познания за проекта Аполо. Личи си в думите и мисленето им. Толкова ниско ниво имат на тази тема , че е обидно да говорим за толкова голям проект с тях. В проекта Аполо участват уникални учени и хора и да обсъждаш този проект с некви соц селянчетаа , не е сериозно :)