21

Загорял

преди 4 години

И аз не съм се отказал от Ирина Шейк!

20

House M.D.

преди 4 години

България не се е отказала от народната кола, но народната кола се отказа от България.

19

Анонимен

преди 4 години

Кучетата няма да пуснат кокала! Те не знаят и не разбират важността на проблема! Ще разберат след някой друг месец, като завършат делата в ЕС

18

аз-ът

преди 4 години

По думите му, ситуацията в съседката ни е тревожна от гледна точка на правата на гражданите---тука на гражданите правата им са толкова много че даже си препродаваме помежду си.недакватник. Швейцарците искат да им пратим емисари - като текезесарски бригадири - да ги учим на права.

17

Анонимен

преди 4 години

И морето ни неудобно за транспорт ,затворено ...Естествено ще предпочетат Турция .

16

Бръм

преди 4 години

Вместо в самолети тия пари да ги беха вложили в завода за Фолксваген, пък после да видиме нали некой ще ни нападне случайно ххаххаГ-да политици, не се научихте на мислите с мозъка, мислите със задните си части....Ама нали трябва да се усвоят едни лобиски суми от хамериканците, пък тия нищо не дават, те искат хаха

15

Анонимен

преди 4 години

Какъв капацитет и по какво е оторизиран да дава мнението си амебата,че нас трябва да ни интересува то!?

14

НАТО ВЪН

преди 4 години

а Федероска Банова пак изпълзя от канализацията нека цунамите от плюнки започне :)

13

аз-ът

преди 4 години

Плвенелиев неадекватен както винаги. Ние знаем, че България НЕ СЕ е отказала бе, не сме толкова ***. Ние казваме че VW се ОТКАЗА от БГ. Глей си детето и прогнозата за времето.

12

Анонимен

преди 4 години

Ами тя България не се отзазала, Германия се отказа.

11

Анонимен

преди 4 години

Абе вие в паралелна реалност ли живеете?Кой е Росен Плевнелиев? Вече е бивш, точка, край.Данните на НАП не може да опазите? Къде са пътищата, къде са кадрите?Подсказка, кадрите ги няма, не са в България, поне тези, които си търсят работа, пътищата и тях ги няма ... Влакове няма... За какво да дойдат тук?!?

10

WTF ?

преди 4 години

..."По думите му стратегическата цел е България да се превърне в голям производител на автомобили в бъдеще."А неприятната истина е, че страната няма потенциал да произведе нещо повече ремарке за трактор. Което също не е малко де.

9

Анонимен

преди 4 години

Хааа-аха, значи още не сме се отказали, а? Те на колене ни молят, а ние им се надуваме, така ли? Ама как само извъртат нещата нашите, лелееее... Той и Бойко така - хакер попиля държавата, а той вика "какво добро образование имаме"!

8

Запознат

преди 4 години

Да тоя Хак на НАП много помага немците да изберат нас :)

7

Анонимен

преди 4 години

Май се канят да откраднат Фолксваген като булка и да я докарат в България? Търсят си завод за автомобили, защо да не откраднат Фолксваген? Може да откраднат и БМВ и Мерцедес. Фолксваген иска подкупи от държавата, Турция му даде пари и земя.

6

до Бат Бойко

преди 4 години

единия клоун Цветанов го разкара, евала, сега затвори устата и на другия Роско, чак кара и хард герберите да се срамуват

5

Анонимен

преди 4 години

Никога не е било до какво иска България. Въпроса е дали и тези ще избягат от нас."Отказване от Бг" е удобен начин да кажеш, VW избяга заради корупцията в Бг.

4

Анонимен

преди 4 години

Не, не, не! Вече не е и смешно!

3

Бен Ган

преди 4 години

Значи, като кажете, че имаме кадри в софтуерната индустрия... и падам от смях. Имаме кадри да, но не са нито повече, нито по-добри от другаде. Добра и развита администрация? Това някаква шега ли е или само на мен ми е смешно?

2

Анонимен

преди 4 години

Ами тя България не се е отказала, Германия се отказа.Ама тоя с реотаните как да разбере ...