17

Victimized

преди 4 години

До 9Полюцията и опазването на природата няма нищо общо с намаляването на емисиите на въглероден диоксид, след като растенията се хранят с него и го преработват в кислород. Парниковия ефект вече се изтърка като аргумент. Да си чул зелените да протестират срещу безобразното изсичане на горите от ромските групи, или тормоза им над животните, безхаберието им относно околната среда?Не, няма и да чуеш, понеже според тях те са жертви и им е позволено, но ние ще решим проблема с още еко такси....

16

Анонимен

преди 4 години

До НЕ!Че какво общо имат зелените талибани с науката и технологиите? Тях ако ги питаш, даже ел. енергия не ни трябва, ще ядем изсушени мушмули и който оцелее, това е хипи-гей зелената революция.

15

Бай Иван

преди 4 години

Комунистите не успяха, но либералите ще ви затрият със сигурност, а вие ще ръкопляскате по време на този процес ;) !!!!

14

Victimized

преди 4 години

Честито ни европейски бъдеще, най-бедната и умираща държава в света, ще трябва принудително да си скопява икономиката и покупвателната способност на гражданите със зелени политики, и политики на толерантност към всеки който иска да дойде тук за да *** помощи. А нашите болни, пенсионери и деца ще трябва просто да се радват на европейския морал и ценности.Нашия единствен цивилизационен избор........

13

Анонимен

преди 4 години

Като гледам, очертава се нов "джак-пот".

12

Урсулин

преди 4 години

Аз предлагам ударно да намалим въглеродните емисии като закрием цялата евроиконимика и заживеем в пещерни гей-комуни.

11

НЕ!

преди 4 години

Технологичният напредък не означава и задължително да хрантутим зелени НПО-та, ВЕИ-та и тем подобни ***!

10

ПИСНА НИ !!!

преди 4 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!АМАН от идиотските им хомосексуални ценности и толерасти !!!!!!!!АМАН от еко-идиотщините им !!!!!!!!!АМАН от еко-данъци !!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Тази поредна еврокарикатура, води Европа към тоталния икономически, политически, военен и демографски фалит. С подобни простотии до 2030 Европа ще е едно арабо-африканско еко-био гето.

8

Факт

преди 4 години

С немски смръдлив дизель към екология.

7

Анонимен

преди 4 години

Я се огледайте в каква дупка живеем, колко от природата е опустошена от безхаберие или корпоративни интереси, дето един кара мерцедеси, 200 служители ходат по раковите болници, и 100 хиляден град е с отровена среда. Много правлно е да се спре с безразборното хабене на ресурси и природа. Технологичният напредък не е равнозначен на сивота и празни гори и реки.

6

Анонимен

преди 4 години

Аз една добра политика не видях

5

Анонимен

преди 4 години

Май наистина е време да се махнем от тоз прогнил ЕС.

4

Анонимен

преди 4 години

Тя е единственият кандидат, който не играе по свирката на САЩ на 100%. Не е цвете, но в сравнение с останалите , блести. Има даже един, дето е като нашите политици, на 120% изпълнение на американските заповеди търси

3

Анонимен

преди 4 години

Толкова изтъркани точки и виждания трудно ще изкараш дори от комисия съставена от застаряващи бездетни технократи. Нищо различно от статуквото. Егаси кефа.

2

BGexit

преди 4 години

Европейската култура и ценности, сведени до пошлостта на джендъризма.

1

НЕ!

преди 4 години

Ще даваме трилион евро на зелената мафия и ще угаждаме на болните от *** дисфория и лесбийките феминистки? Определено НЕ!