87

Анонимен

преди 4 години

Купете си чадър за границата! За Гърция на плажа не става,ще ви изгонят,само в БГ още става номера!

86

Анонимен

преди 4 години

Ами като нямате пари къде сте тръгнали!

85

Анонимен

преди 4 години

А бе те гърците на тумби идват у нас щото е по евтино,а вие ми хвалите морето!

84

Анонимен

преди 4 години

Ами приятно прекарване, у каляската си можеш и да спиш ако няма палатки или бунгала! И пий една топла ракия на Халкидики!

83

някой

преди 4 години

До АнонименПич, ами подари ми 2-3 хилки и аз да ходя по нашето черноморие! За това всеки си знае възможностите и преценя къде да почива! Защо си мислите, че хората са без акъл?

82

Анонимен

преди 4 години

А бе ше измрете по опашките на границите за пет лева! Почерняхте без плаж по колите,прахоляк,мръсотия! Какво ми хвалите такъв туризъм!

81

Анонимен

преди 4 години

А бе като гледам само българи,румънци,македонци висят по границите като паяци! Германеца,англичанина,унгареца,чеха,поляка ги возят самолети! Спят си в хотелите,яденето им ядене,пиенето им пиене! Чипкат се в басейна като бели хора!

80

Анонимен

преди 4 години

Министъра на вътрешните работи сам каза, че има 25% увеличение на трафика за Гърция.Не става въпрос за *** тук, а за чисти числа и статистики. Факт е, че на хората вече не им харесва в какво се превърна черноморието. Чужденец може да се излъже. Но да го защитавате пред българи е безпредметно, нали всички знаем за какво иде реч - презастрояване, такса паркинг, който е на общинска земя, не толкова хубава храна и още безброй неща

79

Анонимен

преди 4 години

Да им дам още 70 и концесионерът да дойде да ми надува .... шалтето( каквото и да означава шалте).

78

някой

преди 4 години

На яз.Доспат наемаш бунгало със санитарен възел, кухня, кабелна телевизия и т.н.за 70 кина, на морето наемаш за 70кинта два стола и чадър и като бонус може да има EKO TOI в която смърди та не се трае! Това проверих поне на първо четене!

77

House M.D.

преди 4 години

Предлагам цигари с висококачествен тютюн за 120 лв./цигара. Има ли желаещи?

76

До 74

преди 4 години

А как да си признаят,че са бедни? Друго е да каже - аз хода на почивка в чужбина. А това,че ходят по селски плажове, където никой друг не ходи е друг въпрос.

75

До 57

преди 4 години

бре 57 *** В ТУРЦИЯ БРЕ! ДЕТО ИСКАШ *** БРЕ! ТАМ Е МНОООГО ПО ЕВТИНО БРЕ! *** КАТО ЕН СИ ХОДИЛ НИКЪДЕ ОСВЕН В КИТЕН НЯМА ДА МИ ГОВОРИШ БРЕ! АМАН ОТ ТАКВИЗ БАШ "УМНИЦИ" ДЕТО НЕ СА СИ МРЪДНАЛИ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ УЛИЦАТА НА КОЯТО ЖИВЕЯТ!

74

Анонимен

преди 4 години

За да се пържиш няколко часа на границата,да возиш в багажника *** буркани,топла бира ит н.,наистина си беден!

73

Анонимен

преди 4 години

Вижте кво, и мен 70 лв. не ме бодат по корема, и за това си нося чадърчето и хавлията на плажа. Това не означава,че трябва да плюя този дето иска 70лв. за сянка. Ако са толкова много,няма да има кой да ги дава и ще свали цената. Явно за хората с пари не е проблем да ги плащат. И аз ако съм си надвил на масрафа,ще ида да легна на първа линия на шезлонг и няма да мънкам,ама като не мога да си го позволя си лежа на хавлийката. Стачкувайте за заплати. цените са ниски,ама заплатите малки.

72

Анонимен

преди 4 години

А бе как един не си призна! Беден съм,за това ходя в Гърция! И няма смисъл да се плюе в собственото си гнездо!

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 66да, а тея дето чакат по 4-5 часа на границата са най-големите *** :)

70

tnt

преди 4 години

До VH50 евро в центъра на Барселона, при това "гъзарски" хотел... Я ми посочи един такъв, че да спя там.

69

Анонимен

преди 4 години

Значи излиза че цената на чадърите отблъсква нашенците да ходят на БГ море! Беднии сме и глупавии!

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47И кой ще я въведе тая такса, ти ли? ХАХАХХА.Само мутренски тактики ви раждат главите, затова и в бизнеса сте също толкова добри, колкото и в членоразделната реч. 90-те свършиха. Научи се на почтен труд или тихинко си прави ДДС измамите, дето знаем, че са ти ежедневие. С такси, бариери, бой и такива стратегии само ще отблъснеш още хора. Но пък, погледнато от добрата страна, можеш сам да спиш в бетонния си мастодонт - всеки ден в различна стая. Кефа ти е гарантиран.