278

Да бе да

преди 4 години

До АнонименМного лъжи си написал.това което са създали твоите родители е абсолютен бок....лук.На твоите родители сега им плащаме сметката и пенсиите.

277

Анонимен

преди 4 години

Че какво му е на динамита, та трябва да търсим *** решения?

276

Анонимен

преди 4 години

До Гoшу 291Яяяяяя.... Кайн сега стопли, че сме си били фашистчета!!! А то тука някои пребоядисани постоянно дърдорят, че у нас никакъв фашизъм не е имало!!! Хммммм......още малко и всичко ще си признаете!

275

HELL

преди 4 години

До ГoшуТо не може да си с Хитлер и да искаш пощадаТИ НАЧЕТЕНИЯ "МАМА" ЗНАЕШ ЗАЩО СМЕ БИЛИ С ХИТЛЕР. ЗАЩОТО ЦАР БОРИС ТРЕТИ Е СИН НА Фердинанд Кобургготски !!!БИЛИ СМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ

274

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 293МА-ЛО-У-М-Н-И-К!!!

273

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 285Я се разкарай оттука бе ***-ло-умник!!! В затвор си ти сега, и мисловен, и интелектуален и емоционален!! Не можеш да излезеш на улицата да протестираш, а само дращиш по сайтовете и си иливаш злобата! Ти и такива като тебе не могат да пребоядисат това, което нашите родители СВОБОДНО СА СЪЗДАЛИ!И СЕ УЧЕХМЕ БЕЗПЛАТНО, И НИ ЛЕКУВАХА БЕЗПЛАТНО,И НА ЛАГЕРИ ДЕЦАТА ХОДЕХА ПО ДВА ПЪТИ НА ГОДИНА,И КУЛТУРА,И ПРОМИШЛЕНОСТ И ИСТИНСКИ ХРАНИ, а не пластмаса и ***!! Марш в помийната ти яма!

272

Анонимен

преди 4 години

Единствените умрели в България съветски войници, са онези геройски загинали от алкохолно натравяне - това са фактите.

271

Сата НАТО

преди 4 години

Смърт на руския империализъм!Още Ботев го е казал.

270

Гoшу

преди 4 години

До 287Я си спомни втората световна с кой бяхме? После що са ни бомбандирали....хахахахаха, смешмиk. То не може да си с Хитлер и да искаш пощада

269

До 287

преди 4 години

Съветската армия е окупатор, при това извършил много изтъпления спрямо мирни българи, така че твърдението, че цитирам "хората, с помощта на които живеем" е абсурдна лъжа!

268

Гoшу

преди 4 години

До 282И от какво са ни освободили бе, ***? 500 години бяхме под турско робство, ама туркофили няма. И религията си запазихме и езика и културата, Дойдоха тези диви *** колхозниците и за 40 години ви промиха мозъците и станахте ***. А да ти е честита новата цена на колхозническия газ. Всичко се качи, хак да ви е. Умирайте от глад, клошари. Ревете колко с те бедни и как ровите по кофите

267

Анонимен

преди 4 години

Просто трябва да се разруши, а комунистите да си демонтират за своя сметка онези елементи които са им ценни и да си ги складират където искат. Сегашното положение е абсурдно, трябва да се вземе най-сетне някакво решение.

266

Анонимен

преди 4 години

Мили Боже........ще махнат паметника на хората, с помощта на които живеем, а ще оставят паметника на човека от страната, която ни е бомбандирала и убивала мирни жители!!!! Това май само в нашата объркана държава може да се случи! Боже, докато не се махнат гробаджиите, какви ли още гадости ще се случат!!??? Помагай Божке ле!!!

265

Анонимен

преди 4 години

До До 283Кое браня???Само казвам че както паметника е "пропагадна" така може тези на българската история да бъдат скрити и да вменяват друго.Това е ДИВАШКО ПЛЕМЕ не ВИЖДА, не ЧУВА и не РАЗБИРА ама философства като дърво!!!!

264

Анонимен

преди 4 години

Приятели,нормалните хора разграничават пропаганда от история,вместо да пуснете хората по света едно време,ни държахте насила на една маса с руснаците! Цели поколения живяха и умряха в затвор! Този паметник е точно част от този затвор!

263

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 281Прав си........че то затова се нарича "паметник"!!! Само народ, който си е загубил ПАМЕТТА, може да се бори с паметници!!! Или подражавате на укропите??? Е, докъде я докараха братоубийците??? Това става с неблагодарници и нищонепомнещи ***!

262

До 276

преди 4 години

Приятел кравата ти е избягала,а ти държиш синджира! Чехите казват: То се не врати!. Промиваха ни мозъците от деца, а ти не признаваш,браниш изгубения свят на развития социализъм!

261

Анонимен

преди 4 години

До Гoшу277"Само *** народ като българския".....може да бъде неблагодарен за освобожденията си на два пъти от БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД! А ти вместо "гошу", можеш да се прекръстиш на "кайн"!!!!

260

Анонимен

преди 4 години

Само простаци могат да се гаврят с паметници на мъртви хора, каквито и да са те, и това да е единствената им тема за размисъл.

259

+++

преди 4 години

Ей ***,това е историята.Дали ни харесва или не всеки човек прави сам за себе си извода.В нормалните държави хората градят не разрушават и пари изкарват от такива паметници.Днеска сме червени ураааа,утре *** и тн.и пак урааа. Дайте да чупиме и унищожаваме и отричаме, в това сме специалисти .За някои освобождение за други робство, а то ИСТОРИЯ и колкото и да не ни се иска това се е случило и паметника е там.