72

Честен

преди 4 години

Що криета, че резултатите са за суфиенци?

71

Анонимен

преди 4 години

До Димо ПадалскиТи уж си голям капацитет, ама явно само каквото назубриш това знаеш.Чел съм ти тъпотиите във Фейсбук.Писаниците ти са като на средностатистически текезесар живял затворен в комунистическия концлагер НРБ.

70

Анонимен

преди 4 години

Управляващият режим в България го удари през просото и взе да лъже и маже като дърт римлянин.Безочието и арогантността им е безпределна. С африканските заплати и пенсии се чудя как доволните не са 100 %.....

69

Анонимен

преди 4 години

До РуснакаКой те пита теб бе?*** се от яд!В Рашка не можете да вземете и половината на нашите заплати.

68

Някой си

преди 4 години

До някои не знаещи от банята село Банкя. През 1989 турците заминаха за туркие и на техни места, кой имал хора започна на техните освободени места. На 50 години са, а имат внуци за женен е. Що да не са добре на държавна със селско/парцалено уще. Над 2000 лв, кола след кола купуват, децата им на държавна също, и аз казвам и искам, ама нема, от селата пд на диалект селски, но парата прави борбата. Късмет имали. Ще чакаме още 20 до пенсионирането им хохоху, сдс направи чистка, назначи техни, същото

67

Анонимен

преди 4 години

Ако са питали някои крепостници в провинцията на 500 лева към местния феодал, те винаги ще са доволни когато ги пита непознат, заради вкоренения страх от шефа, от големците и т.н. Българинът е странно животно, оплаква се пред близките си, докато целува крака и раболепничи на чорбаджията си без да каже гък.

66

Анонимен

преди 4 години

това озна3ава колосален сив сектор! ако я вярно направено допитването де!

65

Анонимен

преди 4 години

52% от българите са доволни от заплатата си, 70% си харесват работата ...а, пък останалите 108% се радват, че днесбегето ги разсмива ежедневно. :)

64

Ninja

преди 4 години

Ит тата имат хубави заплати защото мутрите и политиците не разбират какво се случва и не се бъркат...като черна магия им идва ... само по някое дребна комисионна успяват да закачат едва, едва .... това ги прави много тъжни, но това е положението ...за това си цъкат туризъм и магистрали ...

63

Чудещ се

преди 4 години

Доволни от заплатите ли ?!?! Ааааа ха ха ха ! Тази "анкета" в Парламента и Министерствата ли е правена само ?!?! Първо НЕКА НЯКОЙ ВИСШ ДЪРЖАВЕН КАДЪР да ми ОБЯСНИ точно и конкретно по каква "СИСТЕМА" служители БЕЗ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ взимат по - големи заплати от такива с едно и повече такива ! И как служители с по - ниска длъжност в дадено учреждение взимат В ПЪТИ ПО - ГОЛЯМА ЗАПЛАТА от служител с по - висока ! Пример - МЛАДШИ ЕКСПЕРТ ВЗИМА ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ СТАРШИ ИЛИ ГЛАВЕН !!! КАК СТАВА ТОВА?!?

62

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахтели, че 52 % са Боко и Цецо + приятели :-).

61

Руснака

преди 4 години

До ВЪПРОС57Не, не търкаме билетчатта на Пеееевски и не се надяваме на бързо забогатяване на чужд гръб чрез измама, защото това е единствения начин да забогатееш в тази държава!

60

:))

преди 4 години

Бюрокрация, а не демокрация

59

Анонимен

преди 4 години

Боко да вземе да направи едно министерство на истината като по Оруел 1984.

58

:))

преди 4 години

Някъде прочетох следното: така е при капитализма и пазарната, учили сме икономика, но по живково без връзки бе същото, не практикувал и работила по специалността, но да ми се говори, че е капитализъм.. 1:3 се е увеличила демокрацията в бг, истински капитал преди 1944, занаятчии, еродит, вторите от богати семейства, а първите бедняци, от войни в бг.. Всичко си е по старому, дори по-зле. Ако нямаш.. умираш.. Живи и здрави всички граждани на бг оод ипон

57

1

преди 4 години

До Анонимен-52,не сме ние беганчо,това са министри зам.министри,кметове от герб-комунисти,областни управители,техните заместници,240 дупетата,с техните съветници, и т.н.

56

Хаха

преди 4 години

Глупци...

55

Pen

преди 4 години

Изборите наближават! Скоро трябва да почнат да въртят новината с повишената средна работна заплата. :))

54

Хей

преди 4 години

По смешен виц не бях чел скоро .Голяма стъкмистика браво ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ НИ ЗАВИДИ .Хе хе хе ха ха ха браво дръпнахме напред и нагоре .Да ама не.

53

ВЪПРОС

преди 4 години

Въпрос към всички Критикуващи Новината - Търкате ли Билетчета , А, А, А .Толкова са недоволните от Заплата си - те са комарджии и алкохолици .Тези хора не признават Разходи а само Приходи .