220

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 210 Ако БСП беше на власт, Фолксваген дори нямаше да се сетят за Турция.Ха, ха..!

219

До 222

преди 4 години

Повечето университети за ИТ създават тъпЪни, които не знаят и не прилагат добри практики, а творят спагети. Даже не знаят как фа си стартират кода, който са писали.

218

Анонимен

преди 4 години

В България няма демокрация. Демокрация означава: върховенство на закона и правото, свобода на словото и пазарна икономика, основана на свободна конкуренция. НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ТРИ НЕЩА НЕ СЪЩЕСТВУВА В БЪЛГАРИЯ! България е под властта на един клептократичен, КОМУНИСТИЧЕСКИ режим от азиатско-африкански тип. Върховенството на закона е потъпкано, медиите, с много малки изключения, са превърнати в куртизанки на режима, а корупцията отдавна е умъртвила свободната конкуренция.

217

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 215И как ще сипомогнеш сам в днешния глобелен и тясно свързан свят,при положение,че си докаран до катастрофа?!

216

Анонимен

преди 4 години

VW изчакваха да се уверят, че доставката на ракетните системи С-400 ще се състои и за това си траеха. По-надеждна гаранция за сигурността на инвестицията им от тази няма. За Плювналиев, Генерадев и Тиквойко не остана нищо друго освен да се хвалят че са привлекли поредния "голям" инвеститор в производството на болтчета и гумички за еди коя си компания, набутан в хале от 50-100 квадрата. Няма кой друг да дойде в този разграден двор.

215

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОткъде ще се намерят 5 000 грОмотни работника в България като всичкото е на запад.......Много подценяваш българите,много ги подценяваш,има много умни деца с висше и без висше образование,имаме и добри университети и преподаватели,маса златни медали от международни изяви на математици и други,да не говорим,че и много завършват образованието си в чужбина.

214

Бай Кръстьо

преди 4 години

Да им п... на Фолксвагена!

213

До до ес вън

преди 4 години

Едно време сме си помагали сами. След това ни помагаха насила. Сега рибите чакат някой да ги оправи. Възпитай си децата правилно и направи поне 2-3. Ако повече го направят, след 100-200 годони пак ще сме народ.

212

Анонимен

преди 4 години

До До 212Швабите правят Мерцедес в Щутгарт тия са саксонци.

211

Анонимен

преди 4 години

Бойко, какво станА, бе

210

От 216

преди 4 години

Всъщност коментара е към 210

209

До 212

преди 4 години

По скорой си дай сметка колко ги е еня за икономическата и политическата стабилност, както и за демокрацията!Кво са унижаваш да мислиш за себе си по този начин?! Щото ония, всичката има наред! *** съм ги и швабите!

208

Анонимен

преди 4 години

До ЕС ВЪНЗащо все някой трябва да ни спасява не разбирам? Защо винаги друг да ни върши работата? Защо един път поне за 1300 г. не си помогнем сами?

207

Анонимен

преди 4 години

Ще дойдат инвеститори но първо трябва да се изчистят комунистите за да не им мътят водата цяла Европа ни се чуди защо ги бавим вече 30 г. лустрация бой и по затворите

206

До ЕС ВЪН

преди 4 години

Не си добре психически. *** в Русия, там ще те излекуват.

205

Анонимен

преди 4 години

До ЕС ВЪНШвабия е малка част от Германия тоя е все едно на всички българи да кажеш, че са шопи.

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209Иска се повече износ на дромове към Германия и ЗЕ.

203

Анонимен

преди 4 години

Не се самозалъгвайте, щом пред нас избраха Турция в която сега е в икономически хаос и политическа диктатура, си дайте сметка какво е в България на ГЕРБ.

202

Анонимен

преди 4 години

Нищо,може пък сделката за производство на дронове да тръгне в България,а там е бъдещето.Явно турците прочетоха новината тука и тихомълком са предложили пари да прикоткат немците да се откажат от завода в България.Да не говорим,че се говори как се иска рекет на фирмите в България и те четат български новини и слушат коментари и се отказват.Само в България е така,сами си го правим,вместо политиците да се обединят за благото на всички граждани.

201

Анонимен

преди 4 години

До ЕС ВЪНпий си хапчетата, моля ти се...