23

Анонимен

преди 4 години

Абе някой знае ли адреса на фирмата на Чепига и Мишков за анаболици, хранителни добавки, пянообразуващи субстанции и халюцогенни вещества !

22

Чапаев

преди 4 години

До някои си. Не ти ли е неудобно да ги защитаваш тези престъпници?

21

Анонимен

преди 4 години

До ВВП 21Не пускай измишльотини..................РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТОВА И НИКОГА НЯМА ДА ПЛАТЯТ КАКВОТО И ДА БИЛО!

20

Някои си

преди 4 години

До. смешнициИ така:Чернобил - ама това е Украинската съветска социалистическа република, сега наследена от Украйна, а СССР е с наследник Руската федерация:2. Литвиненко и Скрипа - доказано като вината на Сергей Антонов, ако знаеш кой е?3. Тая работа с инвазията.... Я пак провери речника, ако вече си някъде как инвазираш там? 4. МН-17 - има една приказка Show me the many сам се сещай!5. Грузия - тази дето сама през 19 век доброволно влиза в Руската империя?Другите две пак са американски.

19

степан

преди 4 години

Не разбрах кои руснаци имат вина тези дето им викат украинци или онези дето си им викат руснаци щото на едни българи тук им викат македонци.

18

Анонимен

преди 4 години

Нещо става, в мрежата изтече информация, че Лавров е заминал спешно в командировка. Амстердам?

17

Анонимен

преди 4 години

Укрите са фрашкани с руско оръжие! Те друго нямат!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Знаеш ли...............не знам каква е, НО ПОНЕ Е ДЪРЖАВА!!!! А ти живееш в нещо подобно на държава! И въобще, такива има за сега на света САМО ДВЕ - РУСИЯ И КИТАЙ! Краварията е нещо подобие, но това е олигархично образование с узаконена лобистична корупция и безконтролно печатане на зелени хартийки, които ВОДЯТ ДО НЕИЗБЕЖНИ ВОЙНИ, защото не могат да се изплащат дълговете! А безконтролния им милитаризъм ще ги сведе в гроба! Лъжливо, гадно, мошенническо племе! А с тях и целия запад

15

shady

преди 4 години

Абе, че е бил свален с ракета БУК руско производство е факт. Че е свален по погрешка също е факт. Но не съм много сигурен, че е категорично доказано, че същият комплекс свалил самолета е внесен от Русия малко преди белята да стане, а не е някой останал от преди. И истинските виновни са хората обслужвали този конкретен комплекс свалил самолета, далият заповедта и хората изстреляли ракетата. Не съм чул те да са назовани. Все едно аз да гръмна съседа с незаконен Глок и да бъде обвинена Австрия.

14

:)

преди 4 години

Руснаците никога не са виновни за нищо. Самолетът е паднал сам и Крим се е самоанексирал.

13

Анонимен

преди 4 години

Алкашиотговорете на въпроса: Какво е правил вашия Бук в Украйна? Само не ми казвайте че е бил изписан на части и не се води ваш (въпреки, че и това не би ме учудило но не и в този случай).

12

Анонимен

преди 4 години

IQ-то ви ще падне с 50 единици само ако прочетете мислите на вашингтонските мажоретки под статията. Сякаш има сбор на бавноразвиващи се.

11

Анонимен

преди 4 години

Путин вместо да се държи като ром пред полицейски участък, да предаде доброволно обвинените, ако му стиска !...ама друг път !

10

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще си признаят, даже и обещетение ще платят.

9

Анонимен

преди 4 години

До смешници 9Прав си.........СМЕШЕН СИ!

8

смешници

преди 4 години

руснаците отричат като поонаакат дори ако им завреш доказателствата обратно в дирника:1.Чернобил2.Литвиненко3.Скрипал4.Инвазията в Украйна5.MH176.Инвазията в Грузия7.Опитът за преврат в Черна Гора8.Хакерски атакии тъй нататък.Само глупавите български копейкаджии им се връзват на лъжите

7

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо-хо-хо................следващата еуропско-краварска дъвка!!! Абе, тия след 5 години "разследване", освен тия голословни *** "обвинения" друго не измислиха ли? Хо-хо-хо-хо......пада ви "експертния потенциал" господа неща-ст-ници!!! Що не изтипосахте поне "белите каски", на тях по им вървяха ИНСЦИНИРОВКИТЕ! Някакси по-лесно се връзва джендърството! Аре бегайте си снимайте.......ЖАЛКИ И СМЕШНИ СТЕ! Русия, ако искаше да направи нещо, ЩЕ ГО НАПРАВИ, ТАКА ЧЕ НИКОЙ НИЩО НЯМА ДАЖЕ ДА СЕ ДОСЕТИ!

6

привет от Германия

преди 4 години

"Въпреки това Руската федерация и занапред ще оказва съдействие на следствието..............................Какво съдействие бе ?! Постояно и умишлено поддържаха огъня и бойните действия в района за да пречат на следствието ! Украинците искаха примирие за да могат международните екипи да разследват случая ,а руските диваци постоянно подновяваха бойните действия за да пречат на разследването ! САНКЦИИ ДО ДУПКА !

5

Изнервен

преди 4 години

До 2. Глу.пак, за Саддам не е ставало дума за ядрени бомби, а за химическо оръжие. Той просто го изнесе и скри в друга държава. Ей, аман от ***.оти по сайтовете, които су пишат по хавата.

4

Анонимен

преди 4 години

Доказателствата са думите на г/н Сорос ! Щом той така нарежда - значи е така !