48

Анонимен

преди 5 години

Войната сега е като компютърна игра, натискаш копчето и страната я няма. Нали беше казал, че имат атомни бомби и се чудил защо не ги използват. Само пари струват. Голям икономист и стратег като ефрейтора с мустачките.

47

АнонимеН

преди 5 години

АКО ФАЩ УДАРИ ИРАН ТОВА ЩЕ Е ДОБРЕ ЗА СВЕТА КАТО ЦЯЛО!!!ПОДВОДНИЦИТЕ НА ИРАН СА БЕЗПОЛЕЗНИ А ТЕЗИ НА ФАЩ СА НЕОТКРИВАЕМИ!)!ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МУ ОСТАВА НА ИРАН Е ДА СТРЕЛЯ ПО ИСРАЕЛ И ТУКУ НИ ОТЪРВЕ ОТ ИСРАЕЛ!!!ТЪЙ , ЧЕ АКО ФАЩ УДАРИ ИРАН ЩЕ ИМА ДВОЙНА ПЕЧАЛБА !!ХЕМ ИСРАЕЛ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ХЕМ ИРАНСКИЯ ГАЗ ВАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ЗАХРАНИ ЕС!

46

Анонимен

преди 5 години

Президента ги предупреждава. Ще се получи същото както стана със Северна Корея.

45

що е блъф

преди 5 години

Този път нямат съюзници ,а без съюзници никога не нападат или как да купим петрол от форекс щото олиото ще литне до небето и хоп една оранжева фамилия станали мулти милиардери!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе че *** са си за бой, спор няма. Ама да почне от другата страна на залива.

43

Анонимен

преди 5 години

Ама и на теб ще такова т *** *** та бъди сигурен! То това не е едно време.Когато направихте този варварски акт в Хирошима и Нагазаки! Времената са други!Ще те търсят и ще те открият господинчо! Времената станаха такива Че всеки си плаща рано или късно! Та по спокойно с изявленията си! -:)

42

Анонимен

преди 5 години

До Fenasi KerimСпоред мен Сащ никога не са били заплаха. Винаги са ги заплашвали а нашия Бойко ако в други ден македония ни заплаши с ядрено оръжие няма да направи нищо понеже нямаме армия.

41

Анонимен

преди 5 години

Къде са ви новини за Меркел , гл.редактор да си ходи и той същия като Джилязку

40

Анонимен

преди 5 години

По интересното е защо Иран досега не си е направил ядрено оръжие. Само дрънкат глупости и нищо не правят, а човека Ракета без много дрънкане вече има ядрено оръжие и се окопа здраво за власта, а краварите като чакали обикалят околко кокала и несмеят да го пипнат. Не дрънкайте а работете и ги поставете пред свършен факт така правят умните държави като Северна Корея Индия и Пакистан.

39

Глупотевини срашни

преди 5 години

САЩ може да удари Иран, залогът - ядреното оръжие ?!?! Аре де ? Тоя , кой го взема на серизно вече ?

38

АнонимеН

преди 5 години

ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ТРЯБВАШЕ ДА УДАРИ СЕВЕРНА КОРЕЯ НО НЕ ГО НАПРАВИ ЩОТО ТАМ НЯМАЛО КАКВО ДА ЗАГРАБИ!!!СЕВЕРНА КОРЕЯ Е МНОГО ПО ГОЛЯМА ЯДРЕНА ЗАПЛАХА ОТ ИРАН!-------------------------ОТ ИСРАЕЛ ГО НАТИСКАТ ДА УДАРИ ИРАН

37

Анонимен

преди 5 години

До сегаВинаги ще има световен лидер.Решението е да няма страни и всички страни да са една и така ще намалеят конфликтите

36

Терсенето

преди 5 години

Привет от Марс. Единствената страна която е на 90 процента зависима от руска газ е Германия. И дюнерите няма да има със какво да ги подгряваш. Да не става въпрос, за промишлени концерни.

35

Анонимен

преди 5 години

Неее, томахавките ама с термоядрени бойни глави. Тези още не са изпровани лайв срещу хора. Би било инересно колко хиляди ще умрат изведнъж. Дали ще бие рекорда от Хирошима?

34

Анонимен

преди 5 години

Orange man bad!

33

Анонимен

преди 5 години

Малиий, колко пушек излезе от танкерите, а като запали нефтените находища, хептен ще ни забранят да си караме дизелите.

32

Fenasi Kerim

преди 5 години

САЩ представляват заплаха за целия свят. Ядрена държава начело с един побъркан клоун. Не остана страна която да не заплашват с война или санкции.

31

сега

преди 5 години

До защо?Има решение няма САЩ няма войни и смърт,нали?

30

Йово

преди 5 години

До привет от ГерманияЗабравил си че армиите на Садам и Милошевич бяха водили войни. Сърбите имаха през 1999 г. едва действащи 4 изтребителя а Садам след войната с Иран и Кувейт около 20 годни. Иран не е Ирак или Сърбия, Иран не е водил война от 1988 г. и от тогава до сега са модернизирали армията си за разлика от разнебитените след военни армии на Милошевич и Садамм, Иран има огромна добре въоръжена и фанатизирана армия.

29

лудост

преди 5 години

Направо съм в шок,как тука някой уж образовани лица говорят за войната като някакъв театър и шоу!!!хора вия сте болни.....