148

Додо

преди 5 години

"Президентът на САЩ Доналд Тръмп заявява в интервю, че би обмислил използването на военна сила срещу Иран..."=====================Разбира се. Стига да му наредят от Синагогата на Сатаната и ще забърка поредната НЕамериканска, еврейска война. Защото в Синагогата на Сатаната са вечно гладни за кръв и злато! Богъ Съ Нами!

147

kireza

преди 5 години

До АнонименТРЪМПЧО ПИЕ УЙСКИ...ХИИИ

146

kireza

преди 5 години

ТРЪМП НЯМА ДА РИСКУВА ВОЙНА С ИРАН...ТОВА НЕ Е НИТО ЛИБИЯ,НИТО Е АФГАНИСТАН,ИРАК И Т.Н.САЩ НЕ РИСКУВАТ АКО СЕ СЪМНЯВАТ ДАЖЕ МАЛКО ЧЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ...АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ СА УВЕДОМИЛИ ТРЪМЧО,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКУПИРА ИРАН....САМО ЕДНИ ЗАПЛАХИ,НО ЗНАЕМ КАК КИМ ЧЕН УН РЕАГИРА НА ЗАКАНИТЕ НА ТРЪМП И САЩ ПОДВИХА ОПАШКАТА СИ....

145

неразбрал

преди 5 години

Краварите защо си мислят ,че само те могат да определят кой да има ядрено оръжие?Да не би дъртофелника с рижия перчем да е господар на света?

144

Шалом

преди 5 години

Няма разлика между Израел и САЩ една държава саХареса ми.Една плюнка, ама се пъне навсякъде.Заради еврейските мултимилиардери.

143

юбералес

преди 5 години

САЩ може да удари Иран, но в никакъв случай няма да унищожи режимът му. Иначе ''С. Арабия и ко'' ще спрат да купуват оръжие от САЩ за стотици милиарди. Няма да има демон, няма да има сделки.

142

Анонимен

преди 5 години

Краварникът спешно се нуждае от война. Въпросът е къде ще му е по-безболезнено. Измислена държава, сбирщина.

141

Анонимен

преди 5 години

Зависи предишната вечер дали е пийнал една малка водка.

140

Велик Тръмп

преди 5 години

Тръмп е способен да го направи, но и той разполага със здрав разум, така че едва ли. Никой няма ползва от такова развитие на нещата.

139

Аз

преди 5 години

Приказки преди изборите ...Иран да не ви е Ирак , никога няма да стане това :)

138

Анонимен

преди 5 години

крайно време е войната да влезе в задният ви дворт та да се научите да уважавате другите

137

Врачанин

преди 5 години

Пак ли бре Фащ...То и в Ирак го търсихте това ядреното оръжие ама ненамерихте нищо...Но пък разсипахте държавата..Сега е наред Иран...и така ще ги карате подред докато намерите нещо ядрено там а...а тое много близо ..в Израел...само те имат в региона....

136

123

преди 5 години

Няма разлика между Израел и САЩ една държава са

135

Анонимен

преди 5 години

не се притеснявайте от ядреното оръжие, аз създадох пърдящата вълна- изключително мощна и миризлива пръдня, която по мек начин побеждава противниците без ракети, в момента финализирам сделка за 10 милиарда и мисля да вкарам няколко от тях в България да ни стегна икономиката,нови работни места и т.н.

134

ам.Рамбо

преди 5 години

има една поговорка,малките риби изяждат голямата

133

Тинев

преди 5 години

До Анонимен 144Поради что се срамиш да се назовеш?Но Но ВАШАТА смрадлива глутница обича така: анонимно, да не ви знаят.Защото знаете, познаят ли ви , ооооооооо ду

132

Анонимен

преди 5 години

Ирран неможе да направи нищо на Иззраел. Ако можеше да беше го направил. Изрраел пазят светите земи на целия християнски свят и СаАЩ никога няма да ги оставят на арабухитеее. А вие си сънувайте , колко е велик Ирраан и как се целуватее с брадати. Това си е ваш проблем ...далече от реалносттаа.

131

Тел афив

преди 5 години

Накрая ще го отнесат ***..

130

Анонимен

преди 5 години

От Буш със сигурност е много по слаб. Буш държеше здраво тоягата на света. Защото , като охлабиш и ето какво става все почва да се прави на голям. Обама , ще излезе най слабия до тук . От неговата мека политика се разгащиха всички . Това са последствия от неговите невзети решения.

129

Анонимен

преди 5 години

за съжаление Тръмп е по- слаб президент даже от Обама и буш младши!