100

Я па я..!

преди 5 години

До Анонимен 105 Слави го е казал. Едно ферари с цвят червен , едно за теб , едно за мен. Колко му трябва на човека.

99

Ти да видиш..

преди 5 години

Тия дни писаха че Стефан Данаилов обмисля как да разпредели със завещание 1 млн. лева и имоти на наследниците си. Питанка. От къде ги има тези пари ? Какво работи.Сигурно е най бедния в ИБ на БСП.А ние питаме защо са комунисти и защо не искат 1 лв. на глас.

98

Анонимен

преди 5 години

S класи, Мерцедеси, барчета, жени, кръчми, компанията, купони, жени, кеф ....То това му е на човека! ккаво друго му трябва!

97

Анонимен

преди 5 години

Ем че много ясно е!Натрупаш десетина милиона, после си седиииш и си ги харчиииш и кееееф!

96

Анонимен

преди 5 години

Аз натрупах солиден капитал от леки рускинил

95

Анонимен

преди 5 години

Отивам на Бахамите и си взимам за четене "Капиталът" на Маркс.

94

К'во трупане на

преди 5 години

капитал с 600лв чиста заплата............тая средна от 1000-1200 дето я давате е само във Варна и София, а там пък хората имат по-големи разходи.....***... повечето плащат сметки и после съществуват до следващата заплата, пари за "духовна" храна няма.

93

Анонимен

преди 5 години

До 93 Че така е най-лесно. Воайор.

92

Анонимен

преди 5 години

На форумните поплювковци уж не им трябвало материалното и наблягали на духовното, а всеки ден ***, че заплатите и пенсиите им били ниски и нямали кво да ядът.Ми яжте духовна храна бе нематериалисти.

91

Анонимен

преди 5 години

До ФактВсе пак говорим за метрополията на империя събираща богатсвата от 17 милиона квкм.

90

тоти

преди 5 години

Е ,някои цял живот не работят и се чудят какво да правят,търкайки билетчета,возят се на самолетчета ,а други *** сладолетчета и бутат колички с бебчета.А то колко ли е нужно на човек,като знае ,че ако утре е пек,др.ден хляба ще е мек и стани,леж и пак поглеж...дий воле дий!!!

89

Ужас бг

преди 5 години

Тук съм само, за да се посмея на коментарите.

88

телефон с шайба

преди 5 години

А на тебе кое ти е най-важно?

87

Анонимен

преди 5 години

"" Идеята ми е да не се приказват глупости и от двете страни(русофоби-русофили),а да се гледа реал ""......................в белите държави хората поставят свободата и достойнството на първо място и там по странно 'съвпадение' и заплатите са високи.за теб щом заплатата е единственото мерило - нето заплата ще имаш, нито свобода, нито достойнство.

86

Факт

преди 5 години

До АнонименСега проверих ср. работна заплата в Москва:2013 г(преди войната със Запада)-1500$2015г(най-тежкия момент)-900$2018г-1250$Това е преди облагането с 13% данък.Извод-през 2013 със сигурност е била много по-висока от софийската,през 2015 е горе долу близка,а сега е пак е доста по-голяма.Обаче средната за Русия е наполовина(650$) на московската,докато в БГ разликата не е толкова фрапантна.Идеята ми е да не се приказват глупости и от двете страни(русофоби-русофили),а да се гледа реал

85

sperko

преди 5 години

Да ви се не види и извратените мозъци.. Какви семена, капитали и катаклизми ви се въртят в главите. Гледайте си живота и щастието, излизайте с приятели и семейство, обичайте се и си помагайте един друг, а другото ще си дойде на мястото. Седнали да мислят къде да си хвърлят семето.. хаха

84

проф. Иво Христов

преди 5 години

Нали ви казах за 80%... вие ми се смяхте.

83

Анонимен

преди 5 години

Според професорката всички поети, писатели, художници и т.н. първо са се задоволили материално и тогава са се одухотворили. Материалното благополучие няма нищо общо с одухотвореността. Сега е време на деградация. Колкото и да натрупаш пак няма да се одухотвориш. Пък и не знам някой да се напъва за тая работа.

82

Анонимен

преди 5 години

Няма ковчег с багажник.

81

Анонимен

преди 5 години

Кой натрупал, кой не натрупал. Щом се хвалите в този форум всички сте в полето на неосъществените мечти. Сериозен човек няма да се хвали във форум с богатство, каквото няма. Иначе, на натрупалите честито. Със "здраве" да си ги носят на оня свят. Аз съм от останалите 20% не ми пука за глупостите ви. И си живея така както намеря за добре. Щом ви се трупат пари, трупайте, ама не обвиняваите хората, които не искат. Вижда се парите ви колко щастие са ви донесли, след като лаете, като бесни кучета:-))