25

Полиция ?!

преди 5 години

Абе смешници...ако ви направят един тест по физическа издръжливост от 5 човека 1 ако издържи ще е добре...имате късмет че Премиерчето е страхлив иначе трябваше да ви съкратят наполовина и тогава да се вдига възнаграждението....

24

Даъ България

преди 5 години

Истинска реформа трябва в МВР и закриване поетапно.Взимат два и половина пъти повече заплата в сравнение с частните охранителни фирми и само за пари говорят.Не са свършили абс.никаква работа и реално са напълно безотговорни и безконтролни.Престъпност навсякъде заради тези оглупели хора на които обществото им плащаме простотията.Вчера взривиха с гранати децата ни за да ни покажели как се справят с престъпноста.Днес пак за пари говорят.

23

Анонимен

преди 5 години

"Да си учил и ти да си станал милиционер, а *** не си!"Ахахахахаха, щото те всички са много учени, аве ти на кой свят се намираш ве. Ханку Брат, толкоз с ученето, те не могат един спрей с газ да ползват, учени били. Майко мила......

22

Анонимен

преди 5 години

Стоят мирно като минават черни джипове с мутри и , а на мен ме спират и пита Ушев : Ще пишем ли сега...?

21

Анонимен

преди 5 години

Е то това е основната - останалото от бакшиши...

20

Анонимен

преди 5 години

А че се пенсионират на 45 години с максимална пенсия без да са свършили нищо полезно?

19

Victimized

преди 5 години

"Брат, хайде помисли как в полицията ще се плаща на готов продукт!"Годишни отчети за намаляване на престъпността, но не скалъпените дето дори и тях спряха да пуснат. Сигурност на улиците, сигурност на пътя, стига с тея подкупи само, а хората умрели от катастрофи повече от война. Постоянно убийства, тормоз по селата, престъпници си шетат спокойно. От големи риби като Галеви, до най-големите кокошкари ви правят смешни ве. Ей такава свършена работа примерно!!!

18

А не е ли ?

преди 5 години

Перверзно е също така да хвърляш гранати по деца, да се самообгазяваш, да стреляш по самоубити престъпници, да пазиш

17

Анонимен

преди 5 години

Когато отидеш до районното да пуснеш жалба все - не може, не става, ама чакай сега да проверим, ще трябва пак да дойдеш и т.н.ТЪРТЕИ !Никакви пари за тия мързеливци.

16

Анонимен

преди 5 години

И това им е много.

15

военен

преди 5 години

добре бе,м мамини свинчета, ми станете полцаи като им е толкова хубава работата

14

Перверзии

преди 5 години

A не е ли перверзно милиционер, да си мисли че е полицай и да иска полицейска заплата ?!

13

Ушев

преди 5 години

тия ***, които се самообгазяват, хвърлят бомби по деца и не могат с месеци да заловят 1 !!! престъпник почнали за пари да мрънкат.Глад и мизерия за Ушевците !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Цялата, тая служба, като почнеш от върха и стигнеш до най-нишото звено е една голяма перверзия. (Видяхме Зайко-Байко с ловната пушка.) И на тоя, по-долу дето е писал, че ако ни оберат, разчитаме на полицията ще кажа- не не разчитаме на полицията. От опит ти го казвам. Започва се едно писане, едни подхвърляния, че видиш ли нищо нямало да стане и само щели да ме разкарват (а то си е така) и те склоняват да не подаваш сигнал. Не ми ги оправдавайте!

11

Анонимен

преди 5 години

да не би другите хора да получават някви допълнителни пари за нощен труд? сори, ама не съм видял полицай да си е свършил работата, като отидеш да подадеш жалба ти казват да си гледаш работата, не им се занимава

10

Гошо

преди 5 години

До Сладкар : Брат, хайде помисли как в полицията ще се плаща на готов продукт! Прави си тъпите пасти и торти и дано ти платят! Защото ако НЕ ти платят, ще идеш при тях да се жалваш! Да си учил и ти да си станал милиционер, а *** не си!

9

Анонимен

преди 5 години

Милиционерите само се крият и дремят по патрулките!Никакви пари за тия мързеливци.

8

Киро Кюмюря

преди 5 години

Последно- 10,25 или 50 стинки на час? А 20 заплати, плащане на осигуровко от нас - докога? Също докога инциденти от нркадърност - самообгазяване, раняване на деца?!...

7

Анонимен

преди 5 години

Много са им и 0,25 ст.За работата която вършат, най-много 0.02 ст. на час.

6

Victimized

преди 5 години

Колкото пъти някой познат го оберат, идват търтеите да опишат ситуацията и след това нищо. На Сл. Бряг на една познат от Норвегия и откраднаха чисто нова кола, и полицаите и казаха, че нямало какво да направят, да се обърне към застрахователите. Стига сте говорили глупости, дори като стане бой или нападение на пътя, идват винаги по късно и след това абсолютно никакво съдействие.Никаква превенция, никакви мерки, плюс работят с дилъри и бизнесмени, тези в джиповете ги подминават. Смешници.