26

Коце кмета

преди 4 години

Аз само да вметна - Чернобил е в Украйна... Явно на повечето драскащи тук не им е известно. Идете там, вижте, интересно е.

25

Анонимен

преди 4 години

В другата новина на сайта, нашия псевдо президент говори да правим руска АЕЦ. Смях!

24

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът е безчовечна идеология!Бедата е, че винаги ще има хора които бленуват по нещо, което се е доказало като безумие, а примери за това безумие има и днес!

23

Димо

преди 4 години

Филма Чернобил в петте си серии наистина заслужава да се гледа!Всеки трябва да знае какво се е случило,какви са последствията за нас и нашето поколение,защото сме само на 1200 км от там.Руснаците не биха показали самата истина ,така както са го направили сценаристите по истинските факти и събития.Един от най добрите филми които съм гледал през живота си!

22

Команиз патреот

преди 4 години

Абе не бе, то у нас раковите заболявания са от храните, които ни пробутват гадните западняци и от краварските бомбардировки в Сърбия.Братската СъвеЦка радиация няма нищо общо.Тя въобще не влияе на здравето.Даже е полезна!

21

Georgiev

преди 4 години

Герой на социалистическата партия Мега смешното Звание!!!

20

иванова

преди 4 години

трагедията е била страшна, но нека не обличаме всичко в политика, живота показва че не само в социалистическия блок е имало трагедии поради човешка небрежност, за съжаление тя е неизчерпаема

19

Анонимен

преди 4 години

Горбачов имаше тежката задача някак да спаси СССР от тоталната кома, в която го бяха вкарали. Опита, но не успя, просто разложението на системата беше твърде голямо.Пак леко се отърваха, можеше да е много, много по-лошо.

18

А бяхме деца

преди 4 години

А ние си хрупахме салати... и никой дори не си направи труда да предупреди. И после загубих приятелка на 19 години от левкемия, ама нееее, няма никаква връзка с Чернобил!

17

Наистина ли ?

преди 4 години

Колко удобно - обесил се ........ неть человека неть проблема .............

16

Анонимен

преди 4 години

Ами да направят руснаците един сериал - за англичаните, за филипинците, може и за принцеса Даяна, или за Селското въстание... Да видим колко хора ще го гледат и какви ще са отзивите.

15

Анонимен

преди 4 години

Да, бе! Ей сега повярвах, че се е самоубил. По-скоро са го "самоубили" защото е бил неудобен като е казал истината и то пред целия свят! Знаем ние как всички неудобни "случайно" се самоубиват или умират при нелепи инциденти. КГБ са много добри в това, не може да им се отрече.

14

Анонимен

преди 4 години

Още помня как комшията , най-сърдечно ми препоръча поне седмица да си стоим в къщи с децата. Имало слънчеви изригвания и не било добре за малките.

13

Анонимен

преди 4 години

Смъртта на Даяна и Селското възстание в Англия също са интересни.И преди, и сега, неграмотността и вечното "а вие защо биете не.грите?" си останаха запазена марка на верния пропагандист.Хубаво е, че този сериал провокира интерес към хора като Легасов, които иначе биха били забравени.Апропо, през 1996 г. Елцин посмъртно му дава орден "Герой России" - нещо, което още Горбачов е трябвало да му даде.

12

Анонимен

преди 4 години

Eдин руски цитат остава завинаги в главата ми, а именно "Гибелта на един човек е трагедия... гибелта на милиони е просто статистика". Простите хора, масата хора, посредствените хора, а именно вие и аз... Ние сме просто един ресурс от статистики, неизчерпаем, носещ дивиденти на част от така самонареченото "елитарно" общество. Каквото и да правим, колкото и по-умни да сме от тях, ние сме една цифра в техните тефтери. 90 % от документите са засекретени, това, което се вижда е на базата на догатки.

11

Анонимен

преди 4 години

Чудя се на тези които още гласуват за БКП-БСП! Малоум.ни ли са, щото колкото и да са с промити мозъци все пак трябва нещо да им е останало в *** кратуни! Кой знае колко от най-близките им хора са починали от рак вследствие на престъпното бездействие на тогавашното комунистическо правителство, което постоянно се биеше в гърдите че се грижи за здравето на хората, но това бяха само кухи думи както и на сегашните комунисти от БСП! И въпреки всичко продължават да гласуват за БСП?!

10

Анонимен

преди 4 години

Само дето според документалния филм един партиец началник смяна е вземал решенията. Сега руснаците трябва да направят един сериал за заразените хемофилици с хепатит и ХИВ във Великобритания преди 30-40 години и част от които са умрели или живели с тези "придобивки". Може да се спомене и броя на филипинци в тяхното здравеопазване и да се направи връзка със случаите на заразяване в Либия, за което бяха набедени нашите сестри.Смъртта на Даяна и Селското възстание в Англия също са интересни.

9

Анонимен

преди 4 години

Гадните комунисти натровиха половин Ееропа за векове напред !

8

Анонимен

преди 4 години

Първо се казва, че тъпите руснаци методично са работели да се случи тази трагедия, а после се говори, как искали да жертват живота си за "щастието на цялото човечество" !!!Така и преди ВСВ диктатора Сталин разделя Полша с Хитлер, а после "освобождава" Европа за "щастието на цялото човечество" !

7

Анонимен

преди 4 години

Да живее светлия комунизъм! хахахахаха